Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Gemeenschappelijke voedingsmiddelen waarvan u nooit wist dat u ze met gemak zou kunnen bevriezen


Als een goede verkoop, een overvloed aan seizoensgebonden fruit of groenten op de boerenmarkt, of uw eigen persoonlijke oogst u meer voedsel oplevert dan u meteen kunt gebruiken, hoeft u het niet te verspillen. Hier is hoe je bepaalde voedingsmiddelen kunt invriezen waarvan je je misschien niet realiseerde dat je die kon behouden.

 • 01

  eieren

  eieren

  Meng de dooiers en het eiwit samen en giet ze in een ijsblokjeshouder. Twee blokjes zijn het equivalent van één groot ei. Wanneer je klaar bent om ze te gebruiken, gooi je de eierklontjes in een pan met de andere ingrediënten die je recept nodig heeft en laat ze ontdooien tijdens het koken.

 • 02

  Melk

  Melk

  Bewaar melk in de originele verpakking, maar giet er voldoende melk voor uit voor expansie - ongeveer een kopje per gallon melk zal het lukken. Ontdooi bevroren melk in de koelkast en schud goed voor gebruik.

 • 03

  Boter

  Boter

  Vries de boter in in de doos waarin hij kwam om te voorkomen dat de vriezer brandt. Ontdooi de hele doos of individuele stokken een nacht in de koelkast. Als u meteen boter nodig heeft, kunt u het in de magnetron ontdooien door het met intervallen van 10 seconden te verwarmen totdat het zacht wordt. Pas op dat u het niet te lang verhit, omdat boter snel smelt.

 • 04

  bananen

  bevroren bananensnack

  Schil je bananen, plaats ze in een diepvrieszak en doe ze in de vriezer. Je kunt de bananen ontdooien om ze in brood en gebakken goederen te gebruiken of ze ingevroren in smoothies gebruiken om je drankje van voldoende dikte te voorzien. Maar bevries geen bananen, denkend dat je ze later vers kunt eten; de enige manier om ze vers te eten is wanneer ze vers zijn.

 • 05

  Selderij

  Selderij

  Was en hak selderij naar uw gewenste grootte. Vervolgens bevriest Flash het op een lade en brengt het over in een diepvrieszak of een andere luchtdichte container. Voeg de ingevroren selderij rechtstreeks toe aan soepen of andere verwarmde gerechten. Bevroren selderij verliest zijn knapperigheid, dus het is echt alleen geschikt om te gebruiken in gekookt voedsel.

 • 06

  tomaten

  tomaten

  Was je tomaten goed en dep ze droog. Vriest ze vervolgens volledig en ongeschild in een bakje. Breng de tomaten over in diepvrieszakken als ze eenmaal zijn ingevroren. Voeg ze toe aan ingevroren soepen - ze ontdooien als ze koken - of gebruik ze om saus te maken als je eenmaal een bos hebt.

 • 07

  Verse kruiden

  kruiden

  Hak je kruiden fijn en plaats ze samen met een beetje water in een bakje met ijsblokjes. Plaats de bevroren blokjes gewoon in verwarmde gerechten voor een pittige zomerse smaak.

 • 08

  noten

  noten

  Het bevriezen van noten in of uit de schaal is super eenvoudig. Plaats ze gewoon in een diepvrieszak of een andere luchtdichte container en bewaar ze totdat u ze nodig hebt.

 • 09

  Courgette en andere squash

  Courgette

  Was en hak de pompoen in de gewenste grootte. Blancheer de stukjes vervolgens gedurende drie minuten, laat ze afkoelen en bevries ze in een luchtdichte container.

 • 10

  Appels

  Appels

  Bevries appelen geheel of gehakt, geschild of ongeschild, wat het beste voor u werkt. Je kunt bevroren appels gebruiken, net zoals je dat zou doen in appelboter, appelmoes, taarten en chips, en voor gebakken appels.


 • Video Van De Auteur: Suspense: The Name of the Beast / The Night Reveals / Dark Journey

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Free Stuff Calendar

  ✔ - Verdien gratis cadeaubonnen met hulp vanuit het MyPoints-programma

  ✔ - 6 Consumer Test Panels om aan te melden


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!