Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Coole Pinterest-restaurantideeën Hoe gebruik je Pinterest boards om je restaurant te promoten

Hoe gebruik je Pinterest boards om je restaurant te vermarkten


Pinterest is een leuke manier om je restaurant te promoten. Gebruik Pinterest om een ​​reeks virtuele bulletinboards te maken om verschillende delen van uw restaurant te promoten, van uw menu tot uw nachtleven tot uw cateringservice. U kunt ook Pinterest -borden gebruiken om de reputatie van uw restaurant te verbeteren door te pronken met media-buzz, awards, in het nieuws. Doe je mee aan community fundraisers / Bouw een bord om het te laten zien. Eindelijk Pinterest, leer iets uitproberen in je restaurant, recept, tablescapes, cocktails.

1. Tafelscapes. Feesten en evenementen zijn erg populair op Pinterest, zoals elke aanstaande bruid je zal vertellen. Vergeet het standaard witte linnen tafelkleed en het servet gevouwen in een waaier. De hedendaagse planners van evenementen, bruiden, bedrijven of anderen, willen een zekere wow-factor van hun cateraar. Bekijk de vele ideeën over tafeltaferelen die beschikbaar zijn om u te inspireren voor bruiloften, repetitiediners en andere cateringevenementen.

2. Vakantiebesturen. Stel uzelf op het juiste moment in en stimuleer verkeer naar uw website op hetzelfde moment. Mix afbeeldingen van seizoensgebonden evenementen met recepten, drankjes, handwerk en afbeeldingen. Starbucks doet goed werk met het integreren van seizoenen met hun producten. Op hun kerstbestuur zitten bijvoorbeeld spelden van hun koffie naast kerstontbijtideeën, sneeuwmanambachten en feesttafel-centerpieces.

3. Copycat-recepten en meer. Eten is enorm op Pinterest. Maak recepten waarvan je denkt dat ze goed zijn om in je restaurant te proberen. Je zult versteld staan ​​van de ideeën die er zijn. Laat uw klanten zien wat u denkt te proberen voor de special van vanavond. Populair bij sommige ketenrestaurants, zoals California Pizza Kitchen, zijn borden die zijn gewijd aan recepten voor het kopiëren van recepten van verschillende blogs. Nodig uw klanten uit om hun eigen receptpinnen te plaatsen die zijn geïnspireerd door uw restaurant. Imitatie is immers de oprechtste vorm van vleierij.

4. Foto's van klanten. Nodig klanten uit om foto's vast te leggen die ze in uw restaurant maken. Als klanten foto's van zichzelf posten in uw restaurant op Facebook, zet ze dan vast op Pinterest en andersom. Maar eerst moet u ervoor zorgen dat u de toestemming van uw klant hebt.

5. Groen gaan. Borden die zich bezighouden met groene kwesties en met lokaal en duurzaam voedsel zijn populair bij veel officiële borden van restaurant Pinterest. Naast recepten met lokaal voedsel, kunt u ook tips vastleggen, zoals hoe u verse kruiden in ijsblokjesbakken kunt invriezen.

6. Bouw een menu. Klanten die al genieten van het eten in uw restaurant, kunnen enkele goede ideeën hebben over wat ze op het menu willen zien. Wat dacht je van een bord waar klanten receptenideeën aan kunnen toevoegen. Laat het hen weten via je Facebook-pagina en Twitter-feed wanneer je een van hun menu-ideeën gaat uitproberen.

7. Drinkt je liefde. Pronk met uw barmenu met afbeeldingen van speciale cocktails van het huis en de verschillende merken bier en wijn die u bij u heeft.

8. Leuke dingen om te doen in de stad. Wat kunnen mensen anders in uw stad of stad doen, naast eten in uw restaurant? Pin foto's van lokale attracties, bijvoorbeeld, Gloria's restaurant, met locaties in heel Texas, heeft een bord volledig gewijd aan de Gulf Coast van Texas. Mooo Restaurant in Boston heeft een bord met lokale attracties, getiteld "Around the Town."

9. Humor. Iedereen houdt van een goede lach en met Pinterest kun je pronken met de leuke kant van je restaurant. Bouw een bord met grappige afbeeldingen, e-kaarten of andere memes. Probeer spelden te vinden die op de een of andere manier voedselgerelateerd zijn, zoals deze.

10. Prijzenborden. Is jouw restaurant in het nieuws? Wijd een Pinterest-bord toe aan iets nieuws, van persberichten, gemeenschapsnieuws, prijzen en andere dingen die uw restaurant er goed (doen) laten uitzien.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Drie soorten hete mixasfalt

✔ - Wat is B2B2C E-commerce?

✔ - Hoe uw franchisestructuur voor royalty's te bepalen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!