Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Geschenken die u kunt winnen van Sweepstakes


Sommige prijzen zijn populair bij sponsoren van sweepstakes omdat zoveel mensen ervan genieten dat de sponsors er zeker van kunnen zijn dat ze een goede loting zijn voor hun weggeefacties. Gelukkig betekent dit ook dat veel mensen ze ook graag als cadeau willen ontvangen. Hier zijn tien populaire prijzen voor sweepstakes die zo veel worden weggegeven dat ze relatief eenvoudig te winnen zijn en die ook geweldige cadeaus voor de feestdagen, verjaardagen en andere speciale gelegenheden zullen zijn.

 • 01

  Hot Game-consoles

  Opgewonden broers spelen van videogames op de sofa

  Spelconsoles combineren geweldige graphics en geluid met meeslepende verhalen voor urenlang entertainment voor jong en oud. Om de huidige sweepstakes te vinden die gameconsoles als prijzen aanbieden, kun je de Electronics Sweepstakes List en de Sweepstakes List voor speelgoed en games bekijken.

 • 02

  Geef de gave van muziek

  Lachend zwarte man met laptop in koffie winkel

  MP3-spelers bevatten honderden nummers, en in sommige gevallen videoclips en zelfs volledige films, op één klein apparaatje. Omdat de prijzen hoog genoeg zijn om ze meer dan een gewone aankoop te maken en toch laag genoeg om sponsors van sweepstakes aan te spreken, zijn ze erg populaire prijzen. Om de huidige sweepstakes met MP3-spelers of gratis downloads van nummers te zien als prijzen, bekijk de Electronics Sweepstakes List.

 • 03

  Picture Perfect presenteert

  Portret van een vrouw met behulp van digitale camera

  Digitale camera's zijn geweldige cadeaus omdat hun technologie zo snel verbetert dat er om de paar jaar geweldige verbeteringen worden aangebracht. Zelfs als je dierbaren al een digitale camera hebben, zal een nieuw model waarschijnlijk betere foto's maken met een hogere resolutie, een grotere zoomfactor en geavanceerde functies zoals beeldstabilisatie. Deze aantrekkelijkheid betekent ook dat veel sponsoren van sweepstakes ze graag als prijzen belonen. De Electronics Sweepstakes-lijst kan u helpen actuele prijzen te vinden die digitale camera's als prijzen toekennen.

 • 04

  Modieuze geschenken

  stilleven van schoonheidsproducten

  Er goed uitzien is niet gemakkelijk, en geen van beide houdt gelijke tred met de nieuwste trends op het gebied van make-up, kleding en accessoires, tenzij je er natuurlijk in slaagt om geweldige mode-prijzen te winnen. Enkele van de meest populaire mode-gerelateerde prijzen die je kunt winnen in sweepstakes zijn: Bekijk de Sieraden en Fashion Sweepstakes List om mode-gerelateerde prijzen te vinden om te winnen.

 • 05

  Help hen om in een goed boek te duiken

  Sluit omhoog van open boek op teller

  Elke maand worden tonnen en tonnen boeken weggegeven als prijzen voor sweepstakes. Auteurs houden er van om boekprijzen te gebruiken om mensen aan te moedigen verliefd te worden op hun verhalen en meer te kopen en hun vrienden en familieleden over hen te vertellen. En natuurlijk voldoet niets meer aan een fervent lezer dan aan een fantastisch boek op een koude winterdag, waardoor ze een geweldig cadeau zijn om te winnen met sweepstakes. Ga naar: om actuele prijsvragen te zien die boeken weggeven als prijzen

  • Gratis boek Sweepstakes
  • Andere Sweepstakes-index

 • 06

  Speelse plezier met speelgoed en spelletjes

  Jong gezin spelen bordspel op tafel in de lounge

  Spellen en speelgoed zijn een zeer populaire prijs voor sponsors. De meeste ouders houden er immers van om hun kinderen te behandelen, dus deze prijzen zijn zeer aantrekkelijk. En sommigen van ons volwassenen zijn nog steeds kinderen in hart en nieren en houden van bordspellen, videogames, knutselspellen enzovoort. Om u te helpen bij het concentreren van uw ingrijpende inspanningen, volgen hier enkele manieren om geweldige speelgoedcadeautjes te vinden: om de sweepstakes met speelgoed en spellen als prijzen te vinden, kunt u de Sweepstakes-lijst Speelgoed en spellen testen voor computerspelletjes, bordspellen en meer.

 • 07

  Blijf in contact

  Sluit omhoog geschoten van handen gebruikend handphone

  Naarmate mobiele telefoons geavanceerder worden, sterven steeds meer mensen aan het nieuwste model. Dit maakt van hot phones een geweldige prijs voor prijsvragen en ook een fantastisch geschenk om je geliefden te geven. Dit zijn enkele van de populairste mobiele telefoons die je kunt winnen tijdens de sweepstakes en deze feestdagen het cadeau kunt geven: bekijk sweepstakes die mobiele telefoons weggeven, kijk op de Electronics Sweepstakes-lijst.

 • 08

  Kaartjes voor plezier

  Hand met een kaartje

  Bijna iedereen houdt van een avondje stappen in de bioscoop - vooral als ze niet hoeven te betalen voor het plezier! Gelukkig geven veel sweepstakes bioscoopkaartjes weg. Een geweldig cadeau is een Fandango-filmcadeaubon, waarmee uw geliefden kaartjes kunnen inwisselen voor bijna elke film in hun plaatselijke theater. Om sweepstakes te zien die de prijzen van het filmticket weggeven, evenals concertkaartjes en meer, bekijk dan de gratis Sweepstakes-lijst met kaartjes.

 • 09

  Muziekinstrumenten

  vader leert zijn zoon om gitaar te spelen

  Als je een muziekliefhebber in de familie hebt, is een gitaar of een ander muziekinstrument een geweldige gok voor een geschenk. Voor de meeste mensen zou een nieuwe gitaar een duur geschenk zijn, of zelfs buiten hun prijsklasse. Maar veegmachines kunnen veel sweepstakes invoeren door gitaren als prijzen te geven, waardoor deze waardevolle geschenken niet alleen betaalbaar maar ook gratis zijn. Je kunt sweepstakes vinden met gitaren voor prijzen door naar de Other Sweepstakes Index te gaan (scroll naar beneden om ze te vinden).

 • 10

  Geld uitgeven

  Pakje van Amerikaanse dollarnota's die met elastiekje worden vastgemaakt

  Sommige mensen houden ervan om contant geld als cadeau te ontvangen, en zelfs voor wie dat niet doet, contant geld kan je de cadeaus laten kopen die je echt wilt geven tijdens de feestdagen. Cash-sweepstakes zijn een geweldige manier om je cadeaus voor je kerstcadeau te financieren, zonder je portemonnee te beschadigen. Om sweepstakes te vinden die geld weggeven, bekijk je de Cash Sweepstakes-lijst.

 • Wilt u meer sweepstakes vinden met prijzen te geven als cadeau?

  Als je een cadeau in je hoofd hebt en je hebt problemen met het vinden van prijsvragen die het als prijs aanbieden, bekijk dan dit artikel voor tips over het vinden van de prijsvragen die je wilt invoeren.


  Video Van De Auteur: 24 HOURS IN OUR CLOSET + GIVEAWAY! | We Are The Davises

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Welke korte codes zijn en hoe ze te gebruiken

  ✔ - Outdoor Channel - Gear Up and Go Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Belmont Stakes - $ 150.000 Sweepstakes (verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!