Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Millennial restaurants in restaurants

Hoe millennials restaurants veranderen


De babyboomers overstijgen uiteindelijk koopkracht en de verwachting is dat de millenniumgeneratie in 2019 de grootste Amerikaanse demografie wordt, volgens bevolkingsprojecties van het Amerikaanse Census Bureau. Bestaande uit mensen van begin twintig tot midden dertig, millenials veranderen de Amerikaanse handel snel.

Voor de restaurantindustrie hebben millennials hun eigen unieke eetvoorkeuren. Van het soort voedsel dat ze eten tot hoe ze op de markt gebracht kunnen worden, deze 10-millennium eetculturen veranderen de manier waarop we eten.

Op zoek naar een unieke eetervaring

Steeds meer mensen denken dat ze op zoek zijn naar voedsel met een verhaal. Dit geldt met name voor millennials die waarde hechten aan individualiteit, uniciteit en avontuur. Uit eten is een manier om eten van over de hele wereld te ervaren en om die ervaring met vrienden te delen.

De lokale voedselbeweging

Terwijl millennials vaak op zoek zijn naar avonturen, waarderen ze ook lokaal voedsel. Of het nu gaat om lokaal geteelde producten, lokaal bereid rundvlees, ambachtelijk of handgemaakt brood, kaas of bier, millennials willen weten waar hun eten en drinken vandaan komt en hoe het voedsel dat ze eten, wordt geoogst. Ze zijn zich ook bewust van het feit dat lokaal kopen geld houdt in hun gemeenschap.

De belangstelling voor lokaal voedsel heeft de beweging van boerderij tot tafel in veel gebieden voortgebracht. Farm-to-table moedigt consumenten en bedrijven aan om de afstand te minimaliseren die voedsel reist voordat ze worden gegeten. De meeste verse groenten en fruit reizen bijvoorbeeld gemiddeld 1.500 mijl voordat ze hun eindbestemming bereiken. Voor millennials is boer-tot-tafel een belangrijke overweging bij het kiezen van wat en waar te eten.

Gezamenlijk dineren

Een aantal millennials zien eten als een sociaal evenement en geven de voorkeur aan gemeenschappelijke tafels als ze uit eten gaan. Bij het plannen van de zit- en eetkamer van uw restaurant kunt u gezellig dineren.

Het is geen toeval dat de populariteit van foodtrucks samenviel met de opkomst van millennial diners. Foodtrucks bieden uniek voedsel in een leuke en vaak sociale omgeving.

Betaalbaar voedsel

Hoewel millennials erg om het milieu, lokaal voedsel en de algemene samenleving goed doen, houden ze ook van een koopje. Volgens informatie van "Marketing to Millennials: Deciphering the Enigma Generation" zou 35 procent van de millennials hun waarden (een klein beetje) in gevaar brengen om wat geld te besparen.

Maar millennials zijn niet goedkoop. Ze verwachten goed, gezond voedsel tegen redelijke prijzen. Dit is een opvallende verandering ten opzichte van de supergrote, all-you-can-eat verkooptactieken van de jaren 90 en het begin van 2000 en heeft gezorgd voor een enorme groei in de fast-casual restaurantsector, met ketens als Chipotle, Panda Express en Panera Bread.

Het belang van gemak

Is dit het einde van Starbucks? Volgens de National Restaurant Association geven millennials de voorkeur aan fast food, deli food en pizza, koffie en casual of fine dining.

Maatwerk en keuze

Menu-aanpassing is een grote verwachting voor millennials. Ze waarderen keuze en zullen niet blij zijn met een one-size-fits-all menu.

Gezond eten en eten biologisch

Volgens een rapport van de Nielsen Perishables Group eet 30 procent van de millennials voedingsmiddelen die zijn gecertificeerd als biologisch voedsel. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de Amerikaanse consument zich meer dan ooit bezighoudt met gezond eten.

Ondertussen meldde de National Restaurant Association in haar National Household Survey dat 81 procent van de ondervraagde volwassenen dacht dat er meer gezonde opties beschikbaar waren op de menu's van restaurants dan in de voorgaande twee jaar van de studie.

Verbinding maken via technologie

Het is belangrijk voor restaurants om sociale media en mobiele technologie te gebruiken om millenniumklanten te binden. Volgens gegevens van de YAYA Connection gaat 65 procent van de gesprekken op sociale media over waar te eten.

Kleine batch-alcohol

Net als lokaal voedsel zijn kleine, handgemaakte partijen alcohol bij millennials erg populair. Chipotle en Smashburger voegen allebei een lijn ambachtelijke bieren toe aan hun fast-casual menu's op bepaalde markten.

Bottom Line

Millennials veranderen snel de manier waarop we dineren. Hun waarden van maatschappelijk en ecologisch goed, gekoppeld aan een zuinigheid naar geld, creëren een nieuw soort restaurantervaring die zich richt op duurzaamheid, lokaal voedsel, gezonde opties en spotprijzen.


Video Van De Auteur: Millennials are killing restaurants like T.G.I.Fridays and Buffalo Wild Wings

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Het aanvragen van sectie 8 in Union County, New Jersey

✔ - 10 Manieren om de verkoop na de kerst te maximaliseren

✔ - Dingen Restaurants moeten nooit betalen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!