Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 MLM Network Marketing Succes Tips

Verbeter uw kansen op netwerkmarketing met deze 10 tips


Veel mensen zijn bang voor netwerkmarketing, ook wel bekend als multi-level marketing (MLM), vanwege alle mythes en misverstanden over dit type bedrijf. Een deel van de negativiteit komt van de gerapporteerde lage succespercentages van MLM. Een multi-level marketing bedrijf is echter niet voorbestemd om evenveel te falen als welk ander bedrijf dan ook. Ongeacht de thuisbusiness die je start, succes komt van het doen van het werk om het te bouwen.

Om de een of andere reden beschouwen veel mensen hun MLM-activiteiten niet als een bedrijf, zoals wanneer ze een franchise zouden openen of een bedrijf vanaf nul beginnen. Een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om uw succes te verzekeren, is om uw MLM-onderneming te behandelen als het bedrijf dat het is. Hier zijn een paar andere tips om je multi-level marketing (MLM) en wervingsinspanningen binnen de wereld van directe verkoop te verbeteren:

1) Opfrissen van de realiteit van MLM's

Om je te beschermen tegen piramidespelen en MLM-zwendel, wapent u uzelf met kennis. Lees meer over de directe verkoopsector als geheel, onderzoek MLM-bedrijven zorgvuldig en bepaal of u een goede match bent met uw sponsor. De waarheid is dat, terwijl u rijk kunt worden in MLM, statistieken aantonen dat minder dan één op de 100 MLM-vertegenwoordigers daadwerkelijk MLM-succes behalen of geld verdienen. Dat is echter niet noodzakelijk de fout van het MLM-bedrijf. De meeste atleten halen de Olympische Spelen nooit, maar dat is niet de schuld van sport of de Olympische Spelen.

Elke grote prestatie vereist kennis en actie.

2) Zoek een bedrijf met een product waar u van houdt

Te veel mensen raken verzeild in de hype van potentiële grote inkomsten van MLM, dat ze niet genoeg aandacht besteden aan wat het bedrijf je vraagt ​​te verkopen. U kunt niets verkopen of uw bedrijf delen als u niet echt trots bent op wat u vertegenwoordigt. Doe je MLM-onderzoek en werk samen met een bedrijf met een product waar je enthousiast van kunt worden. Vergeet niet om het compensatieplan van het bedrijf te bekijken voordat u zich aansluit en ervoor te zorgen dat het voor u gunstig is.

3) Wees oprecht en ethisch

Een reden dat directe verkoop een slechte rap wordt, is dat veel vertegenwoordigers hype en soms misleiding gebruiken om nieuwe rekruten te lokken. Dit doet velen geloven dat de MLM-bedrijven zelf dit gedrag aanmoedigen, terwijl dat in werkelijkheid niet het geval is.

Legitieme MLM-bedrijven willen dat u eerlijk bent in uw omgang met klanten en potentiële rekruten. Als je van je product houdt, is je enthousiasme voldoende om het te promoten. Zorg ervoor dat u niet over-the-top bent of overdreven of valse claims maakt.

Goed zakelijk gedrag zal ervoor zorgen dat uw klanten en rekruten zich niet gedupeerd voelen en als gevolg daarvan bij u blijven.

4) Verspil geen vrienden en familie

Niets zal je familie irriteren en je vrienden meer kosten dan constant pesten over je bedrijf. Er is niets mis met hen te laten weten wat je doet en te zien of ze een interesse hebben, maar als het antwoord "nee" is, laat het los.

Veel bedrijven stellen voor om een ​​lijst te maken van 100 mensen die je kent, en hoewel dat niet verkeerd is, moet je er rekening mee houden dat de meest succesvolle MLMers maar heel weinig mensen hebben uit hun oorspronkelijke lijst van 100 mensen in hun bedrijf. In de meeste gevallen komen vrienden en familie die in het bedrijf zitten vaak NA het succes van de MLMer. Succes in MLM komt door het te behandelen als elk ander bedrijf waarin u zich richt op de mensen die willen wat u te bieden heeft. Dat betekent dat u moet beslissen wie de doelmarkt is voor uw producten / diensten, evenals de zakelijke mogelijkheid.

5) Identificeer uw doelmarkt

Een van de grootste fouten die nieuwe MLMers maken, is om iedereen (inclusief vrienden en familie # 4) als een potentiële klant of rekruut te beschouwen. Dit is een gebied waar de MLM-industrie het verkeerd heeft. Zoals elk ander bedrijf, zult u meer succes en efficiëntie hebben als u uw doelmarkt identificeert en uw marketinginspanningen op hen richt.

Iemand die niets geeft om vitamines of gezondheid en welzijn is geen goed persoon om lastig te vallen met je bedrijf.

6) Maak een inspanning om uw product te delen // Business Plan elke dag

Bij veel MLM-sponsors richt u zich op het werven van nieuwe bedrijfsbouwers; echter, uw inkomen, in legitieme MLM, komt van de verkoop van producten of diensten (via u of uw rekruten). Verder kunnen klanten die van de producten of diensten houden gemakkelijker worden omgezet in nieuwe bedrijfsbouwers.

Net als bij elk ander bedrijf (thuisbasis of anderszins), is het van groot belang om nieuwe klanten en rekruten te werven om uw product of dienst te promoten. Sommige ideeën omvatten het delen van een productvoorbeeld, het uitnodigen van een buurman om een ​​productfeestje te hosten, of het starten van een website of sociale media-account.

7) Sponsor, niet recruteren

Een van de voordelen van MLM is de mogelijkheid om nieuwe bedrijfsbouwers aan te trekken en te profiteren van de omzet die ze in hun bedrijf maken. Terwijl sommigen dit zien als "anderen" gebruiken, is de realiteit dat je wordt beloond voor het helpen van anderen slagen. Maar voor hen om te slagen, moet je je rol niet zo veel rekruten zien als mogelijk, maar een leider en trainer zijn. De focus ligt dan op het succes van degenen die u in het bedrijf helpt, niet op u.

Dat betekent dat je de tijd moet nemen om ze te trainen, vragen te beantwoorden, hun successen te vieren en steun te bieden als het moeilijk is.

8) Stel een doel voor partijen of presentaties

MLM is een persoon-van-persoon tot zaken. Hoewel veel mensen dit aspect niet waarderen, vooral in het digitale tijdperk, is de realiteit dat het de persoonlijke benadering is die de producten en het bedrijf verkoopt en klanten en bedrijfsbouwers vasthoudt.

Bereken op basis van uw compensatieplan en doelen hoeveel mensen u nodig heeft om uw producten of bedrijf te tonen om uw doelen te bereiken op het moment dat u dat wilt. Als u dat doet, zorgt u ervoor dat u uw bedrijf laat groeien in plaats van het alleen te ondersteunen.

7) Luister en verkoop de oplossing

Veel bedrijven leveren scripts om u te helpen het product of de dienst te verkopen. Hoewel deze kunnen helpen bij het onderwijzen van uw product en bij het behandelen van bezwaren, is verkoop alles om een ​​oplossing te zijn voor wat een klant nodig heeft. Door eerst je contactpersoon te kwalificeren en vervolgens naar hun behoeften te luisteren, kun je je pitch aanpassen zodat jij de oplossing voor hun probleem bent.

8) Leer hoe u kunt marketen

MLMers houden zich vaak aan de regel van drie voet (iedereen binnen 3 voet van u is een vooruitzicht) en andere traditionele marketingtactieken. Maar directe verkoop is net als elk ander bedrijf. Het kan en moet op verschillende manieren op de markt worden gebracht, waarbij rekening wordt gehouden met uw doelmarkt, wat het nodig heeft, hoe u het kunt helpen en waar het kan worden gevonden. Hiertoe kunt u verschillende marketingtools gebruiken, waaronder een website (raadpleeg het beleid van uw bedrijf over websites), e-mail en sociale media om de verkoop van producten en uw interesse in uw bedrijf te vergroten.

9) Onderscheiden van andere distributeurs

Een van de uitdagingen van MLM is overtuigende vooruitzichten om te kopen of je bij je te voegen, in tegenstelling tot de andere vertegenwoordigers die in de buurt wonen of online weten. Je verkoopt dezelfde dingen als duizenden anderen, wat betekent dat consumenten een keuze hebben. Je moet iets doen dat je uniek maakt in vergelijking met iedereen. Geef mensen een reden om je te kiezen voor andere herhalingen. Sommige opties omvatten meer persoonlijke service, het starten van uw eigen beloningsprogramma of iets dat meer waarde biedt.

10) Ontwikkel een systeem voor opvolging

Hoewel je mensen niet wilt lastigvallen en ergeren, in veel gevallen, met een goede follow-up, kun je de verkoop op een later tijdstip doen. Verkoop gaat vaak over timing, en 'nee' in de verkoop betekent niet altijd 'nooit'.

Als iemand je nee zegt, maar er is iets in de dialoog dat suggereert dat ze mogelijk in de toekomst geïnteresseerd zijn, vraag dan of je ze op je mailing- of e-maillijst kunt zetten, of dat je binnen zes maanden kunt bellen voor een follow-up. Velen zullen je hun e-mailadres of telefoonnummer geven alleen maar omdat ze aardig willen zijn. Maar gebruik uw agenda of contactsysteem om u eraan te herinneren wanneer u moet bellen.


Video Van De Auteur: How I Recruited 10 People in 10 Days in My Network Marketing Business

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 15 Dagelijkse cadeau-ideeën voor administratieve professionals

✔ - Hoe een bedrijfsbeschrijving te schrijven

✔ - 7 Stukken van financieel advies voor het starten van uw bedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!