Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Plaatsen om gratis afbeeldingen voor uw website te vinden

Verhoog het verkeer en winsten met geweldige gratis afbeeldingen


Er was een tijd dat je weg kon komen met het aanbieden van tekst-alleen inhoud op je website. Tegenwoordig zijn foto's niet alleen meer dan duizend woorden waard, ze kunnen ook het verkeer en inkomen verhogen. Graphics trekken lezers aan en voegen aantrekkingskracht toe aan uw website en posts op social media. Het probleem is om foto's van hoge kwaliteit te krijgen voor een betaalbare prijs.

Een optie is om je eigen foto's te maken of je eigen afbeeldingen te maken, maar dat is tijdrovend en vereist dat je iets weet over fotografie en grafisch ontwerp. Gelukkig zijn er veel gratis en betaalbare beeldbronnen beschikbaar. Hier zijn 12 bronnen voor het vinden van afbeeldingen die u op uw blog of andere bronnen kunt gebruiken.

1) Bing afbeeldingen zoeken

Bing is een zoekmachine en net als Google kun je het gebruiken om afbeeldingen te zoeken. Het probleem met het gebruik van een zoekmachine om afbeeldingen te vinden, is zoeken naar die die u kunt gebruiken zonder inbreuk op het auteursrecht. Bing helpt hierbij door je te laten filteren op afbeeldingen die gratis te gebruiken zijn. Gebruik uw afbeeldingszoekwoord om Bing te zoeken en selecteer vervolgens Afbeeldingen uit het topmenu van uw resultaten. Net boven de afbeeldingen ziet u een menu waarin u de afbeeldingsgrootte en andere kenmerken kunt selecteren, inclusief Licentie. Selecteer deLicentie optie en u krijgt een vervolgkeuzemenu waarin u kunt kiezen uit verschillende gratis opties.

Als u de afbeelding voor uw bedrijf gebruikt, kiest u er een voor commercieel gebruik. Zorg ervoor dat u de gebruiksvoorwaarden van de afbeelding onderzoekt. Je ziet een "i" rechtsonder van de foto's die je kiest en die je links naar copyrightinformatie zullen geven.

2) Canva

Canva biedt niet alleen gratis en betaalde afbeeldingen, maar ook een online bewerkingsservice, zodat u blog- en sociale media-afbeeldingen, boekomslagen en meer kunt maken. Als je de grafische opties van Canva niet leuk vindt, kun je je eigen opties uploaden. Canva's Design School heeft een lijst met 74 andere gratis stockfotosites om je te helpen de juiste foto te vinden.

3) Dreamstime.com

Dreamstime biedt meer dan 26 miljoen gratis en betaalde foto's. U moet een account maken voordat u foto's kunt gebruiken, maar u kunt zich gratis registreren. Lees alle bepalingen en voorwaarden voor het gebruik van gratis en betaalde foto's.

4) Flickr.com

Flickr.com is begonnen als een digitale bron voor het opslaan van foto's, maar veel fotografen hebben hun foto's gratis beschikbaar gesteld onder een Creative Commons-licentie. U moet de gebruiksvoorwaarden voor elke foto lezen, omdat de eigenaren verschillende vereisten of beperkingen hebben. Sommige kunnen bijvoorbeeld niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Veel foto's vragen om naamsvermelding, waarbij u informatie verstrekt over de eigenaar van de foto. Bij gelegenheid vraagt ​​de eigenaar ook dat je hem / haar laat weten waar je de foto hebt gebruikt.

U kunt de creatieve gemeenschappelijke informatiepagina van Flickr bezoeken voor meer informatie en foto's.

5) FreeDigitalPhotos.net

FreeDigitalPhotos.net biedt gratis en betaalde foto's voor persoonlijke en zakelijke doeleinden. Als u gratis foto's gebruikt, moet u de eigenaar van de foto een toeschrijving geven.

6) FreeImages.com

FreeImages.com is gemaakt als een alternatief voor duurdere stockfotosites. U vindt meer dan 350.000 foto's in vele categorieën die u kunt gebruiken op uw website, boekomslagen en meer. Lees de servicevoorwaarden zorgvuldig door, want er zijn beperkingen aan de manier waarop en waar u afbeeldingen kunt gebruiken en in sommige gevallen moet u de eigenaar van de foto om toestemming vragen om de afbeelding te gebruiken.

7) FreeMediaGoo.com

FreeMediaGoo.com biedt gratis foto's, inclusief achtergronden en texturen die u kunt gebruiken voor persoonlijke of commerciële doeleinden. Er zijn niet zoveel foto's als op andere sites, maar er zijn geen hoepels om doorheen te springen of uitgebreide beperkingen om ze te gebruiken.

8) FreePhotoBank.com

FreePhotoBank.com heeft een verscheidenheid aan gratis te gebruiken foto's in verschillende categorieën, die u kunt downloaden als jpeg- of zipbestand.

9) FreeRangeStock.com

FreeRangeStock.com biedt gratis veel foto's met advertentie-inkomsten ter ondersteuning van de site en zijn fotografen. U moet lid worden om foto's te kunnen gebruiken, maar u kunt zich gratis registreren.

10) Pixabay.com

Pixabay.com biedt gratis royaltyvrije afbeeldingen, vectoren en kunstillustraties waarvoor geen attributie vereist is voor uw persoonlijke of commerciële digitale inhoud (d.w.z. websites) of printitems. Er zijn meer dan 250.000 foto's in verschillende categorieën. Er zijn enkele beperkingen en beperkingen, dus lees de servicevoorwaarden zorgvuldig door.

11) Unsplash.com

Unsplash.com biedt gratis creatieve commons-afbeeldingen die u kunt kopiëren, wijzigen en distribueren voor persoonlijke of commerciële doeleinden. Toestemming en toeschrijving zijn niet vereist. De site biedt elke tien dagen tien nieuwe foto's. Ze zijn van goede kwaliteit en divers, maar ze zijn niet doorzoekbaar of georganiseerd. U kunt op de optie "raster" klikken net boven de eerste foto om de foto's in een raster te bekijken.

12) WikimediaCommons

WikimediaCommons heeft meer dan 23 miljoen foto's die je kunt gebruiken ingediend door fotografen over de hele wereld. Ze worden aangeboden onder een Creative Commons-licentie, maar zorg ervoor dat u de vereisten van elke foto leest voordat u deze gebruikt. Net als Flickr heeft elke foto zijn eigen regels voor gebruik.

Met de meeste van deze bronnen kunt u foto's bewerken, zoals het formaat wijzigen of tekst toevoegen, maar lees opnieuw de gebruiksvoorwaarden voordat u de afbeeldingen wijzigt. U kunt een gratis bewerkingssoftware voor afbeeldingen, zoals GIMP, gebruiken om wijzigingen in uw foto's aan te brengen voor gebruik op uw website of andere bron. Canva en PicMonkey bieden ook eenvoudig te gebruiken online fotobewerking.


Video Van De Auteur: Hoe Maak Je Een Wordpress Website 2019 | Dutch Tutorial

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Heeft een passie voor zaken genoeg

✔ - Waarom cloud computing ideaal is voor kleine bedrijven

✔ - New Year's resoluties die uw bedrijf zullen veranderen in 2019


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!