Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Tekens die u een eigen restaurant zou moeten hebben - Hoe u kunt zien of u een restauranteigenaar zou kunnen zijn

Hoe weet je of je een restauranteigenaar zou moeten zijn?


  1. Je bestudeert de zout- en peperstrooiers als je uit eten gaat. Je kijkt hen na om te zien of ze vol, schoon zijn, in welke stijl ze zijn. Je vergelijkt ze met peper- en zoutstrooiers van andere restaurants waar je hebt gegeten. Je doet hetzelfde met broodmanden, ramekins en andere specerijhouders. Je besteedt je aandacht aan details, iets dat cruciaal is voor elke restauranteigenaar.
  2. Je ziet de prijzen van eten en je kunt meteen de voedselkosten berekenen. Rundvleesfilet is te koop bij uw lokale supermarkt voor 2,99 per filet en u weet dat u het voor minstens $ 9,96 per filet zou moeten verkopen om de standaard voedselkosten van 30% te wissen. Je doet dit zonder zelfs maar te denken. Je bekritiseert ook de menuprijzen in de restaurants die je vaak bezoekt, prijzen goede voedselkosten ($ 3,00 voor een kant van uiringen!) Of bedenken hoe ze hun prijzen kunnen verbeteren (ze moeten hun gevulde kipfilet opmaken, ze worden erom gedood ).

  1. De wereld ziet eruit als een restaurant voor jou. Denk aan de oude Tootsie Roll-commercials, Alles wat ik denk dat ik zie wordt een Tootsie Roll voor mij... (Ik besef dat ik zelf met mezelf daten). Wel, dat ben jij, behalve dat je overal waar je komt een potentieel restaurant ziet. Elke lege etalage waar je langs loopt, elk leeg gebouw waar je voorbijrijdt op weg naar je werk, je ziet een druk restaurant. Het is opwindend om een ​​restaurant in je verbeelding te bouwen om oude gebouwen nieuw leven in te blazen.
  2. Je boekenplank bevat boeken zoals Prune, Kitchen Confidential en hoe een restaurant voor dummies te runnen. Je vrije tijd wordt doorgebracht met mensen als Gordon Ramsay, Anthony Bourdaine, Paula Deen en een aantal andere beroemde restaurantfiguren.

  1. Je laat altijd een goede tip achter. Nu zeggen veel mensen dat ze goede tippers zijn, maar echte restaurantmensen verlaten bijna altijd 20% of meer, zelfs als de service of het eten 20% niet waard was. Waarom? Omdat ze in de loopgraven van het restaurant zijn geweest en weten hoe hard servers moeten werken om goede tips te maken.
  2. Je schrijft menu's in je vrije tijd. Dit is een van mijn favoriete dingen om te doen. Er zijn veel manieren om een ​​nieuw restaurant te openen. Sommigen beginnen met de locatie, anderen met een pakkende naam. Ik ga altijd voor het menu. Het menu drijft het concept (althans naar mijn mening). Heb je ooit willekeurig ideeën voor menu-items opgeschreven? Als dat zo is, bent u misschien een restauranteigenaar.

  1. Je hebt al een naam gekozen. Veel mensen laten de namen van hun kinderen uitkiezen voordat ze zelfs maar een baby verwachten. Hetzelfde geldt voor een restaurant. De naam maakt het zo veel reëler. Natuurlijk, zoals bij een baby, kun je van gedachten veranderen als het restaurant werkelijkheid wordt. Maar het is nog steeds leuk om je voor te stellen!
  2. Je bent je tweede restaurant al aan het plannen. Droom groot of ga naar huis, toch? Ben je zo toegewijd aan de droom om een ​​restaurant te openen, dat je eigenlijk een tweede plek in gedachten hebt?

  1. Je kijkt alleen naar restaurant-tv. Ben je ondergedompeld in het voedselkanaal? Of shows kijken zoals Top Chef, Ramsay's Kitchen Nightmaresen het soort? Dat is prima. Maar onthoud, er is veel bewerking die in die shows past en ze verdoezelen de alledaagse, dagelijkse taken van het runnen van een restaurant.
  2. Je kunt gewoon je restaurantdroom niet afschudden. Als, hoe je (of anderen) je ook proberen uit te praten, je je niet kunt voorstellen dat je GEEN restaurant opent, dan heb je misschien je roeping gevonden. Vooral als je in het bedrijf hebt gewerkt en weet hoe moeilijk het kan zijn. Als je nog steeds onversaagd bent, is er niets anders te doen dan ervoor te gaan!


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe oneven-even prijzen werken in de detailhandel

✔ - Manieren om wereldwijde sourcing tot een succes te maken

✔ - Kosten, vereisten en voordelen van Prestatieobligaties


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!