Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Amerikaanse hogescholen die biologische landbouwprogramma's aanbieden


Naarmate de vraag naar biologisch voedsel blijft groeien en naarmate meer mensen streven naar een carrière in de biologische industrie, zijn er meer hogescholen begonnen met het aanbieden van biologische landbouwprogramma's.

Ook al hebben niet alle hogescholen de trends in de biologische landbouw ingehaald, je hebt nog steeds een aantal geweldige collegeprogramma's om uit te kiezen. Hieronder vindt u enkele programmaopties voor biologische landbouwuniversiteiten.

 • 01

  Oregon State University

  Weatherford Hall Oregon State University in de schemering.

  Gregkeene / CC BY 3.0 / Wikimedia Commons

  OSU staat bekend om hun afdeling Crop & Soil Science, een van de grootste afdelingen op de campus. Er zijn undergraduate degrees en graduate-programma's beschikbaar in zowel Crops als Soils. Deze afdeling beheert ook de OSU Seed Certification Service, het OSU Seed Lab en een onderzoeksboerderij van meer dan 350 hectare.

  De afdeling beschikt over vier studentenclubs: Crops Club, Soil Judging, BugZoo en Organic Growers. Het programma biedt ook veel praktische leermogelijkheden, zoals gerstveredeling, bodemchemie, graankorrelskwaliteit, bodemfysica, onkruidbestrijding en biologie, archeo-pedologie, aardappelveredeling en meer.

  Studenten die geïnteresseerd zijn in bodemmicroben, tarwefokkerij, productie van kleine granen, onkruidbiologie en -beheer, geavanceerde biotechnologie, archeo-pedologie, aardappelveredeling, bodemfysica, zaadproductie en andere gebieden van gewas- en bodemkunde zullen zich meteen thuis voelen op OSU.

  • Programma Afdeling: Crop & Soil Science
  • Plaats: Corvallis, Oregon
  • Admissions: OSU Office of Admissions

 • 02

  UC Davis

  Ariel weergave van zonnepanelen op UC Davis fotovoltaïsche onderzoeksboerderij

  Steve Proehl / Getty Images

  De nieuwere UC Davis Major in duurzame landbouw en voedselsystemen is vrij uniek, met een breed scala aan disciplines gebaseerd op landbouwwetenschap. Studenten concentreren zich echter ook op een van de drie specifieke sporen: landbouw en ecologie, voedsel en maatschappij, of economie en beleid. Uiteindelijk is het doel een student die beschikt over de kennis, vaardigheden en het begrip die nodig zijn om zich te ontwikkelen en te werken in meer ecologisch, economisch en sociaal haalbare voedsel- en landbouwsystemen.

  Sinds 1977 heeft de studentenboerderij van UC Davis gediend als een unieke leerruimte, waar studenten nuttige praktische ervaring kunnen opdoen. Naast de studentenfokkerij zijn alle studenten betrokken bij directe ervaringen in voedselproductieactiviteiten en zijn stages gericht op verschillende off-campus-ervaringen binnen diverse segmenten van landbouw en voedselsystemen, zoals stages op boerderijen of bij overheidsinstanties.

  • Programma Afdeling: Agricultural Sustainability Institute
  • Plaats: Davis, Californië
  • Admissions: UC Davis Office of Admissions

 • 03

  Washington State University

  VS, Washington, D.C., Luchtfoto van Howard University-campus

  Westend61 / Getty Images

  WSU's missie is leiden in "Wetenschappelijke verkenning, onderwijs en uitbreiding van plant- en bodemwetenschappen en in de opleiding van toekomstige wetenschappers om de kwaliteit van het leven en de duurzaamheid van landbouwsystemen op lange termijn te verbeteren."

  WSU beschikt ook over een enorm scala aan leeromgevingen, waaronder laboratorium- en veldfaciliteiten, serres, groeikamers, massaspectrometrie, gecontroleerde temperatuurkiemers, opslagfaciliteiten op lage temperatuur, zaadtechnologielaboratoria, weefselkweeklaboratoria en apparatuur en faciliteiten voor histologische, cytologische, biochemische, fysiologische en moleculaire onderzoeken zijn beschikbaar voor gebruik. Bovendien heeft het departement zowel gras-, droogland- als geïrrigeerde veldlaboratoria en geavanceerde veldapparatuur, samen met uitgebreide faciliteiten voor straling en chemische mutagenese.

  Undergrad-programma's omvatten Integrated Plant Sciences (IPS), waarin majors de wetenschap van plantontwikkeling en -productie en Agricultural and Food Systems (AFS) onderzoeken, die zich richt op het bouwen van een solide achtergrond in de landbouwwetenschappen, waaronder het werken binnen de complexiteit van verschillende landbouw en voedselsystemen. De afdeling biedt ook M.S. en Ph.D. programma's in Crop Science and Soil Science.

  • Programma Afdeling: Gewas- en bodemwetenschappen
  • Plaats: Pullman, Washington
  • Admissions: WSU Office of Admissions

 • 04

  Oberlin College

  Visvijver in regen, Oberlin College Conservatory, Ohio

  uschools / Getty Images

  De meeste afgestudeerden van Oberlin's Environmental Studies-programma volgen uiteindelijk geavanceerde graden op gebieden als milieukunde, openbaar beleid, architectuur, bedrijfsleven, recht, duurzame landbouw en stedelijke planning.

  Kernklassen gerelateerd aan natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, kunst en menswetenschappen vormen de basis van dit programma, daarna kunnen studenten kiezen uit een breed scala aan cursussen voor gevorderden en gevorderde milieustudies, waaronder natuur, cultuur en interpretatie, systeemecologie en natuurlijk Grondstofeconomie.

  De programmacampus is gevestigd in het internationaal veelgeprezen Adam Joseph Lewis Center for Environmental Studies, dat de New York Times beschrijft als 'het meest opmerkelijke' van een nieuwe generatie milieuvriendelijke gebouwen.

  • Programma Afdeling: Milieustudies
  • Plaats: Oberlin, Ohio
  • Admissions: Oberlin College Admissions of Admissions

 • 05

  Utah State University

  Bomen langs het frame van de Vierling Oud Hoofdgebouw, de Universiteit van de Staat van Utah

  Danita Delimont / Getty Images

  Het ministerie van Planten, Bodems en Klimaat biedt onderzoeks-, onderwijs- en uitbreidingsprogramma's aan in Plantenwetenschappen, Bodemkunde en Klimatologie / Biometeorologie. Studenten in plantenwetenschappelijke majors kunnen hun kennis toepassen op een willekeurig aantal loopbanen met planten, van gewasadvies tot beheer van kwekerijen tot waterbehoud en meer.

  Utah State wordt ook erkend als een leider in bodemkunde. De afdeling beschikt over expertise in alle specialismen van de bodemwetenschappen, met cursussen in bodemchemie en vruchtbaarheid, microbiologie, genese en classificatie, fysica en instandhouding. Veel organische en duurzame specifieke cursussen worden op de hele afdeling aangeboden.

  • Programma Afdeling: Planten, bodems en klimaat
  • Plaats: Logan, Utah
  • Admissions: USU Office of Admissions

 • 06

  Universiteit van Vermont

  Dagmening van het Oude Molengebouw, Burlington, Vermont

  Denis Tangney Jr. / Getty Images

  Majors in de afdeling Plant en Bodemkunde zijn onder meer Ecologische Landbouw en Duurzame Landschapstuinbouw. Deze programma's breiden de wetenschap uit, en passen deze toe op plantproductie, landschapsontwerp en milieukwesties die verband houden met planten, insecten, bodem en waterbeheer. Studenten bestuderen plant- / bodemecosystemen die worden beheerd voor voedsel-, diervoeder- of vezelproductie, voor landschapsdoeleinden, of voor recycling / afvalbenutting.

  De voorgestelde disciplines zijn entomologie, bodemkunde, tuinbouw, landschapsarchitectuur, agronomie, plantpathologie en beheersing van waterverontreiniging. Studenten zijn vrij om geïndividualiseerde cursussen te ontwikkelen die aansluiten bij hun interesses en carrièredoelen.

  Het programma Plant en Bodemkunde heeft een mooie bonus dat het verbonden is met meerdere programmaclubs die de leermogelijkheden verbeteren. Daarnaast hebben studenten toegang tot universitaire laboratoria en kassen, het UVM Horticultural Research Center, het Entomology Research Laboratory, het Constructed Wetlands Research Centre en het Center for Sustainable Agriculture, plus er zijn ook mogelijkheden voor off-campus stages.

  • Programma Afdeling: Plant- en bodemwetenschappen
  • Admissions: UVM Office of Admissions

 • 07

  Prescott College

  Mensen staan ​​buiten de bibliotheek van Prescott College

  Adrianna Boywer Anderson / Flickr / CC

  Prescott biedt een aantal extra speciale unieke programma's binnen hun Environmental Studies-afdeling, waaronder Agroecology, een echt cool uitziend zomerprogramma dat plaatsvindt op een 30 hectare grote demonstratie- en onderzoeksboerderij.

  Ook van belang voor studenten die een carrière in de biologische landbouw nastreven, zijn natuurbeschermingsbiologie, milieubeleid en meer. Het doel van de afdeling is om te helpen: "Ontwikkel medelevende, geïnformeerde en verantwoordelijke burgers die in staat zijn constructieve oplossingen te bieden voor milieuproblemen en om relaties tussen mensen en de natuur te helpen herstellen."

  • Programma Afdeling: Milieustudies
  • Plaats: Prescott, Arizona
  • Admissions: Prescott Office of Admissions

 • 08

  Cornell universiteit

  VS, New York, Ithaca, Cornell University

  Walter Bibikow / Getty Images

  De major Agricultural Sciences aan Cornell is perfect voor studenten met brede of interdisciplinaire interesses binnen de landbouw. Studenten in dit programma zijn momenteel betrokken bij tal van landbouwsectoren, waaronder biologische landbouw, veeteelt, agribusiness, internationale ontwikkeling en onderzoek.

  Cornell's Agricultural Sciences Major is afgestemd op elke individuele student, waardoor concentraties mogelijk zijn in dierwetenschappen, toegepaste economie en management, gewasproductie en -beheer, onderwijs en communicatie en duurzame landbouw.

  Programma-afgestudeerden streven vaak naar een loopbaan als voedselproductie en -marketing, landbouwonderwijs op middelbare scholen, biologische landbouw, coöperatie-uitbreiding en gewasconsultatie.

  • Programma Afdeling: Landbouwwetenschappen
  • Plaats: Ithaca, New York
  • Admissions: Cornell Office of Admissions

 • 09

  Universiteit van Idaho

  Administratief gebouw van de Universiteit van Idaho

  Max7 / CC BY-SA 4.0 / Wikimedia Commons

  Het departement Landbouweconomie en Landesociologie is een kleiner programma dat tal van op landbouw gerichte opleidingsmogelijkheden biedt. De afdelingsmissie omringt economische en sociale kwesties met betrekking tot landbouw, natuurlijke hulpbronnen en plattelandsgemeenschappen.

  Er zijn undergraduate programma's in Agricultural Economics and Agribusiness samen met een masteropleiding in Toegepaste Economie aangeboden in samenwerking met Washington State University. Het masterprogramma richt zich op het oplossen van problemen waarmee agrarische marketingbedrijven, natuurlijke hulpbronnen, boerderijen, boerderijen en plattelandsgemeenschappen te maken hebben.

  Speciale uitbreidingsprogramma's variëren van community-ontwikkeling tot risicobeheer en marketing. Er zijn meerdere undergrad-cursusonderwerpen beschikbaar, zoals bedrijfs- en agribusinessbeheer, ag pricing, plattelandsbeleid, beoordeling van natuurlijke hulpbronnen, duurzame landbouw en nog veel meer.

  • Programma Afdeling: Landbouweconomie en rurale sociologie
  • Plaats: Moskou, Idaho
  • Admissions: U-Idaho Office of Admissions

 • 10

  Universiteit van Wisconsin - River Falls

  Een buitenaanzicht van Music Hall op de campus van de Universiteit van Wisconsin

  Mike McGinnis / Stringer / Getty Images

  De afdeling Plant and Earth Science in River Falls biedt zes verschillende majors en verschillende minors, waaronder unieke interdisciplinaire mogelijkheden. Mogelijkheden omvatten onderwerpen als geologie, milieukunde, natuurbeheer, tuinbouw, gemeenschapsplanning, bodemkunde en meer.

  De afdeling beschikt ook over unieke leerruimtes, zoals twee laboratoriumboerderijen, een serre, gespecialiseerde les- en onderzoekslaboratoria, de South Fork van de Kinnickinnic River en aangrenzende wetlands en natuurgebieden die door de campus stromen. Er is ook een gevestigde stageprogramma dat studenten in staat stelt om stages te vinden gerelateerd aan hun major.

  • Programma Afdeling: Plant- en Aardwetenschappen
  • Plaats: River Falls, Wisconsin
  • Admissions: Universiteit van Wisconsin Office of Admissions


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Gegevens voorbereiden voor analyse en triangulatie

  ✔ - Een inkoopstrategie van wereldklasse implementeren

  ✔ - Hoe u uw bedrijfsraad van bestuur selecteert


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!