Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

10 Manieren om uw verzekeringspremies te verminderen


Commerciële verzekeringspremies kunnen een aanzienlijke kostenpost zijn voor een kleine ondernemer. Als u deze kosten kunt verlagen, heeft u meer geld om te investeren in uw bedrijf. Hier zijn 10 stappen die u kunt nemen om uw verzekeringspremies te verlagen. Deze taken moeten elk jaar worden uitgevoerd lang voordat uw beleid wordt verlengd.

Update uw verzekeringsbestand

De eerste stap is om uw verzekeringsdossier te bekijken. Het bestand moet kopieën bevatten van al uw verzekeringspolissen, zodat deze direct beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt. U moet ook kopieën van claimformulieren bewaren. Voor elk type beleid heeft u een apart claimformulier nodig. Zorg ervoor dat u een duplicaat verzekeringsbestand bijhoudt op een locatie buiten de locatie, zoals een kluis bij uw bank. Dit zorgt ervoor dat u toegang heeft tot uw beleid en claimformulieren als uw oorspronkelijke bestand wordt vernietigd door een brand of ander gevaar.

Controleer uw Auto- en Uitrustingsschema's

Bekijk de planning van afgedekte voertuigen of machines op uw commerciële beleid inzake auto's, eigendommen of apparatuur. Beschikt uw bedrijf nog over alle genoemde voertuigen of apparatuur? Heeft uw bedrijf artikelen gekocht die niet in het beleid staan ​​vermeld? Vraag uw agent of makelaar, of uw verzekeraar om eventuele wijzigingen aan te brengen.

U moet ook de lijst met voertuigen controleren die zijn verzekerd voor volledige dekking of botsing volgens uw autobeleid. Auto fysieke schade verliezen worden gewaardeerd op basis van de werkelijke contante waarde van het beschadigde voertuig. De meeste auto's nemen af ​​naarmate ze ouder worden. Het is daarom over het algemeen niet rendabel om oudere voertuigen te verzekeren van fysieke schade.

Controleer uw lijst met werknemers

De meeste bedrijven ervaren enige omzet in werknemers. Daarom moet u de lijst met voertuigbestuurders bekijken die u aan uw autoverzekeraar hebt verstrekt. Zijn de stuurprogramma's op de lijst huidige werknemers? Uw verzekeraar rekent mogelijk een hoog tarief aan voor een probleembestuurder die u niet meer gebruikt. Bovendien is een dekking die u voor een specifieke medewerker hebt gekocht, zoals Drive Other Car Coverage, mogelijk niet nodig als die werknemer uw bedrijf heeft verlaten en niet is vervangen.

Zoek naar onnodige of overlappende dekkingen

Bedrijven veranderen in de loop van de tijd. Uw beleid kan betrekking hebben op risico's die niet meer bestaan. Een voorbeeld is een gebouw dat u enkele maanden geleden heeft verkocht en dat nog steeds is gepland voor uw vastgoedbeleid. Sommige dekkingen kunnen elkaar overlappen of dupliceren. U hoeft geen gehuurde auto's en geen auto's in eigendom te verzekeren volgens uw algemene aansprakelijkheidsbeleid als die voertuigen onder uw commercieel autobeleid vallen. Vraag uw agent om hulp als u hulp nodig hebt bij het identificeren van overlappende of dubbele dekkingen.

Adopteer en onderhoud een consistent veiligheidsplan

Een veiligheidsplan kan u helpen gevaren te elimineren die kunnen leiden tot ongelukken, verwondingen en rechtszaken. Een veiligheidsplan is echter alleen effectief als het consequent wordt gehandhaafd. Beoordeel uw plan jaarlijks en evalueer de resultaten. Een goed veiligheidsprogramma kan u helpen verliezen te verminderen en de premies voor arbeidsongeschiktheid en algemene aansprakelijkheid van uw werknemers te verlagen. Als u hulp nodig hebt bij het opstellen van een veiligheidsplan, raadpleegt u uw verzekeraar. Veel verzekeraars bieden risicobeheersingsdiensten aan hun polishouders.

Classificeer uw werknemers correct

De tarieven die worden aangerekend voor de dekking van de werknemerscompensatie, kunnen sterk verschillen van de ene classificatie tot de andere. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat uw werknemers correct worden geclassificeerd. Anders kunt u meer betalen dan u zou moeten betalen voor een verzekering. Als uw verkoopmedewerkers verkeerd worden geclassificeerd als productiemedewerkers, kan uw premie onnodig hoog zijn.

Vraag over Premium Reduction Strategies

Vraag uw agent of makelaar om suggesties voor het verkrijgen van lagere tarieven en premies. Hij of zij kan opties aanbieden om de kosten van uw verzekering te verminderen. Uw agent kan voorstellen om uw eigen risico te verhogen, van verzekeraar te veranderen of gebruik te maken van een zelfverzekering.

Wees actief in handels- of professionele organisaties

Sommige handels- of beroepsorganisaties bieden verzekeringsdekking aan leden via een aansluiting bij een verzekeringsmaatschappij. Deze dekking is mogelijk goedkoper dan een verzekering die u alleen aanschaft. Zelfs als de organisatie geen verzekering aanbiedt, kunnen haar leden tips geven over het verkrijgen van een passende verzekering tegen een goede prijs.

Goedkeuren van specifieke gezondheidswijzigingen op uw werkplek

De premies voor gezondheid en premies voor werknemers zullen lager zijn als uw personeelsbestand gezond is. Geef het goede voorbeeld voor uw werknemers. Als je rookt, stop dan. Neem een ​​niet-rokenbeleid aan in uw bedrijf. Moedig uw werknemers aan om te bewegen door lunchwandelingen of yogalessen te organiseren. Overweeg een gedeeltelijke terugbetaling van een lidmaatschap van een gezondheidsclub als een personeelsuitkering.

Train uw werknemers

Werknemers hebben de training nodig om ervoor te zorgen dat ze hun werk goed doen. Goed opgeleide werknemers lopen minder snel letsel op de werkplek of iemand anders verwonden. Uw verzekeraar kan u belonen voor het uitvoeren van bepaalde soorten training door uw premie te verlagen. U kunt bijvoorbeeld een korting op uw commerciële autopremie verdienen in ruil voor een defensief rijprogramma dat u aan uw werknemers stuurt. Vraag aan uw verzekeraar welk type training uw verzekeringskosten verlaagt.


Video Van De Auteur: Vervelende baan? Bevrijd jezelf stap voor stap

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Bedrijfskrediet zonder persoonlijke garantie

✔ - Zes bronnen van startup bedrijfsfinanciering

✔ - Hoe te tellen graaf je inventaris


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!