Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

11 Vrolijke, springkastele liedjes over geluk die je zullen winnen


Heb je ooit het gevoel dat pech je naar beneden sleept? Wil je weer geluk gaan voelen? Hier is een afspeellijst van 11 vrolijke, vrolijke liedjes over geluk, een winnaar zijn, of erin hangen, ondanks alle verwachtingen. Speel ze terwijl je giveaways invoert om je te helpen de sweepstakes burn-out te verslaan en je gemotiveerder te voelen om te winnen, of wanneer je je down voelt!

Elk van de onderstaande nummers is gekoppeld aan de video op YouTube en bevat een klein beetje informatie over hoe elk relevant is voor liefhebbers van sweepstakes. Je kunt ze allemaal op één plaats beluisteren met de Lucky Songs: krijg gemotiveerd om te winnen! afspeellijst op Spotify.

 • 01

  "High Hopes" door Frank Sinatra

  Leafcutter Ants, Costa Rica

  Het iconische nummer van Frank Sinatra, 'High Hopes', is een oldie maar een goodie en het is relevant voor elke fan van sweepstakes die gefrustreerd is dat ze al een tijdje niet hebben gewonnen.

  Veel mensen nemen immers niet de moeite om deel te nemen aan sweepstakes omdat ze denken dat ze nooit zullen winnen. We zijn fans van sweepstakes als de mieren in het lied van Frank Sinatra, die gewoon niet accepteren dat ze nooit een rubberboomplant kunnen verplaatsen.

  "Dus elke keer als je laag bent
  'In plaats van lettin' gaan
  Onthoud gewoon die mier
  Oeps daar gaat een andere rubberboomplant "

  De meeste mensen die meedoen aan sweepstakes voelen zich soms gefrustreerd. In plaats van los te laten, probeer het plezier opnieuw te vinden. Voer enkele prijsvragen in met veel prijzen om te proberen snel een overwinning te behalen, chat met een aantal lotgenoten op Facebook, schud de soorten sweepstakes die je binnenkomt... doe alles wat nodig is om die rubberboomplant te blijven drukken!

 • 02

  "Lucky Star" van Madonna

  Hand met een gloeiende vallende ster

  Zoals veel liedjes over geluk heeft Madona's "Lucky Star" het over een persoon die het geluk van de zanger brengt. Maar als je ernaar luistert tijdens het invoeren van sweepstakes, is er niets mis mee om erover na te denken als een letterlijke gelukkige ster, die op je scheen en je geluk brengt. Bovendien is het zo springerig dat het moeilijk is om gefrustreerd te zijn over het niet winnen terwijl je ernaar luistert!

  "Starlight, ster helder eerste ster die ik vanavond zie
  Starlight,ster helder, maak alles goed
  Starlight,
  ster helder eerste ster die ik vanavond zie
  Starlight,
  steer helder, Ja"

  Als een gelukkige ster niet jouw ding is, lees dan over de oorsprong van volksbijgeloof om er nog een te vinden die je leuk vindt.

 • 03

  "Lucky" door Jason Mraz

  Mens die in openlucht het bidden bevindt zich

  "Lucky" is een lief liefdeslied tussen Jason Mraz en Colbie Caillat, maar het is ook een goede herinnering voor fans van sweepstakes om dankbaar te zijn voor wat deze hobby ons heeft gebracht, zelfs als we op dit moment geen winnende streak hebben.

  "Je maakt het makkelijker als het leven moeilijk wordt"

  Het invoeren van sweepstakes is een geweldige hobby als het leven moeilijk wordt. Als uw budget krap is, kunt u zonder centen filmtickets, restaurantcadeaubonnen, gratis boodschappen en vele andere nuttige prijzen winnen.

  Zelfs kleine prijzen zijn een reden om te vieren, dus laat dit nummer je eraan herinneren om jezelf een pauze te geven, zelfs als de grote prijzen op dit moment niet binnenkomen.

 • 04

  "Lucky Lucky Me" door Marvin Gaye

  Duimen

  Natuurlijk sprak 'Lucky Lucky Me' van Marvin Gaye over een vrouw toen hij zong:

  "Ik moet de wereld erover vertellen
  Ik moet rechtop staan ​​en het schreeuwen
  Hé, kijk eens geluk! "

  Maar hebben we dat gevoel niet allemaal gehad toen we een grote prijs wonnen?

  Als je dat geluksgevoel kunt vastleggen, zelfs als je door een droge vloed bent, zul je je kansen verbeteren om gemotiveerd te blijven en meer te winnen. Geluk hebben is geen aangeboren talent, maar een vaardigheid, en je kunt die vaardigheid versterken door een gelukkige houding aan te kweken.

  En wanneer dat gelukkige gevoel wegglijdt, luister dan naar dit nummer om jezelf eraan te herinneren dat je een winnaar bent.

 • 05

  "Luck In My Eyes" van K.D. Lang

  Glimlachende vrouw die laptop in boom met behulp van

  K. D. Lang's "Luck In My Eyes" brengt een beetje een country-twang naar onze motiverende sweepstakes-afspeellijst.

  "Al mijn problemen, al mijn problemen, weg
  met geluk in mijn ogen
  al mijn zorgen al mijn zorgen, weg. "

  Het is ook een goede herinnering om los te laten of je de weggeefacties die je binnengaat, zult winnen of wanneer je volgende prijs zal aankomen.

  Sweepstakes invoeren is een hobby, geen baan, en er is veel om van te genieten, zelfs als prijzen niet aankomen. Leren over nieuwe bedrijven en producten, dromen over geweldige prijzen om te komen, en zelfs het zen-achtige ritme van het invoeren van je dagelijkse sweepstakes kunnen allemaal je ontspanning en plezier brengen, dus laat je zorgen gaan en geniet ervan!

 • 06

  "Star Sign" door Teenage Fanclub

  Weegschaal sterrenbeeld

  In een verzameling liedjes over geluk, Star Sign door Teenage Fanclub is een herinnering om geen geluk te serieus te nemen.

  "Hallo, er is een hoefijzer op mijn deur; grote deal.
  En zeg dat er een zwarte kat op de grond hangt, grote deal. '

  Geef geen geluk te veel macht over je houding ten opzichte van het winnen van prijsvragen. Hoewel er dingen zijn die je kunt doen om veel geluk in je leven aan te trekken, draait het meestal om gemotiveerde en toegewijde mensen om elke dag binnen te komen.

  Jezelf committeren aan het volgen van een dagelijkse sweepstake-routine zal een beter effect hebben dan je teveel zorgen te maken over geluk.

 • 07

  "Good to Be Alive" door Andy Grammer

  Meisje met koptelefoon op dansen op muziek

  Andy Grammer's "Good to Be Alive" is een goede herinnering dat zelfs als winnen al ver weg lijkt, het leven behoorlijk verdraaid goed is.

  "Ik heb zo lang geslepen en probeer dit al jaren te doen
  En ik heb niets te tonen, gewoon hier aan het touw klimmen
  En als er een man boven is, brengt hij me altijd regen
  Maar ik heb gebeden opgestuurd en er is iets veranderd
  Ik denk dat ik eindelijk mijn halleluja heb gevonden
  Ik heb mijn hele leven op dit moment gewacht "

  Er zijn tijden dat we allemaal het gevoel hebben dat we niet genoeg hebben gekregen om te laten zien dat we tijd hebben besteed aan het deelnemen aan sweepstakes (dit kan vooral frustrerend zijn voor degenen onder jullie die nog niet je eerste prijs hebben gewonnen!)

  Er is een goede reden waarom "doorzettingsvermogen" een van de geheimen is van het winnen van prijsvragen: als we eraan vasthouden, keert ongeluk altijd vroeg of laat om.

 • 08

  "Beste dag van mijn leven" door Amerikaanse auteurs

  Meisje die op geel Raapzaadgebied springen

  Als je je vrije tijd goed wilt beginnen, is het moeilijk om een ​​beter nummer te kiezen dan de 'Beste dag van mijn leven' van de Amerikaanse auteur.

  "Ik had een droom zo groot en luid
  Ik sprong zo hoog dat ik de wolken raakte
  Wo-o-o-o-o-oh, Wo-o-o-o-o-oh "

  Als je ook grote dromen hebt, biedt het invoeren van prijsvragen je een manier om ze te laten gebeuren... of maak ze in elk geval gemakkelijker te bereiken. Of je droom nu je eigen huis bezit, een geweldige vakantie neemt, al je schulden aflost of goed doet in je gemeenschap, sweepstakes en wedstrijden kunnen helpen.

  Ga aan de slag door de sweepstakes te bekijken op de grote prijzen, creatieve wedstrijden en de mega-sweepstakes-lijsten, die u kunnen helpen om uw dromen waar te maken.

  En vergeet niet dat de volgende sweepstakes die je binnenkomt dit de beste dag van je leven kunnen maken!

 • 09

  "On Top of the World" van Imagine Dragons

  Meisje lachend met opgeheven armen, rijdende auto

  "On Top Of the World" van Imagine Dragons heeft een geweldige beat en een positieve instelling die ideaal is voor mensen die meedoen aan sweepstakes:

  "Omdat ik de beste van de wereld ben," ay
  Ik sta aan de top van de wereld, 'ay
  Hier al een tijdje op wachten
  Het betalen van mijn contributie aan het vuil"

  Maar het lied benadrukt ook dat over de hele wereld zijn, dat het winnen van die grote prijzen, veel werk kost. Het betalen van je contributie, als je giveaways wilt winnen, betekent dat je elke dag (of zo dichtbij als je kunt) achter je computer gaat zitten en die ingangen krijgt.

  "Ik heb geprobeerd om deze hoeken te snijden
  Ik probeerde de gemakkelijke uitweg te vinden
  Ik bleef maar achterblijven bij iets "

  Het knippen van hoeken werkt niet. Snelle, rijke schema's werken niet. In het beste geval val je voor een sweepstakes-zwendel als je het probeert. In plaats daarvan doe je het werk, wees geduldig, leg dat "van boven de wereld" -gevoel vast en de prijzen zullen komen.

 • 10

  "Good Feeling" door Flo Rida

  Jonge vrouw blazende sterconfettien

  Het is moeilijk voor een slecht humeur om rond te blijven als je luistert naar "Good Feeling" van Flo Rida. Sweepstakes met een positieve instelling invoeren, is zoveel leuker! Bovendien heeft het een couplet dat op maat gemaakt lijkt voor liefhebbers van sweepstakes:

  "Werd wakker aan de zijkant van het bed zoals ik gewonnen heb
  Praat als een winnaar, mijn borstkas naar die zon "

  Heb je ooit een heel goed gevoel gehad over een weggeefactie en heb je dan eigenlijk gewonnen? Het is me een paar keer overkomen en het is altijd bevredigend als dat zo is.

 • 11

  "All Star" door Smash Mouth

  Atleet met Goud Zilver Brons Medailles Bright Blue Sky

  "All Star" van Smash Mouth sluit deze afspeellijst af omdat het de perfecte optimistische aanmoediging is om eropuit te gaan en de kansen te verslaan door het winnen van sweepstakes:

  "Hé, nu, je bent een All Star, zet je spel aan, ga spelen
  Hé, nu ben je een Rock Star, krijg je de show, word je betaald
  En het enige dat schittert, is goud
  Alleen vallende sterren doorbreken de mal "

  Er is een populair motto onder fans van sweepstakes: je kunt niet winnen als je niet meedoet. Het is absoluut waar, dus waarom zou je het niet proberen? Ga voor het goud en zie hoeveel fantastische prijzen naar je toe komen!

 • 12

  Meer manieren om geluk te hebben

  Als je nog meer plezier wilt hebben met geluk, probeer dan deze 10 stappen naar een gelukkige houding of deze 8 bewezen manieren om geluk te hebben.

  Als je het leuk vindt om te lezen, probeer dan deze inspirerende citaten over geluk en het winnen of lees dit geweldige boek over geluk.

  Je kunt een aantal leuke gelukssymbolen vinden om je gemotiveerd te houden of om de vreemde oorsprong van geluk bijgeloof te achterhalen.

  Als je je in de aanslag voelt om aan sweepstakes deel te nemen en te beginnen met winnen, ga dan rechtstreeks naar de pagina Nieuwe Sweepstakes.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Easy Home Meals - March Frozen Food Month $ 10.000 Sweepstakes

  ✔ - JTV - Amerikaanse Beauty Star-sweepstakes

  ✔ - SweepSheet: Sweepstakes nieuwsbriefrecensie


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!