Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

12 Beste baankaarten voor non-profitorganisaties voor mensen met passie


Om een ​​waardige baan te vinden in de wereld zonder winstoogmerk, volstaat het niet om de krant op te halen of naar een willekeurige zoeksite voor een baan te gaan. De meeste mensen die nieuw zijn voor non-profitorganisatie begrijpen het veld niet, hoe non-profitorganisatie anders is dan winstoogmerk of waar ze op zoek moeten naar robuuste informatie over een van de belangrijkste bronnen voor werkgelegenheid vandaag.

Hoewel het vinden van banen zonder winstoogmerk nog steeds ouderwetse 'laarzen op de grond' vereist, maken de online zoekwebsites van vandaag de dag eenvoudig toegang tot banen in het hele land. Gelukkig is er een overvloed aan sites waar je niet alleen non-profitposities kunt vinden, maar ook kunt leren over liefdadigheidswerk in het algemeen. Dit zijn mijn favoriete plekken zonder winstbejag voor non-profitorganisaties om vacatures en informatie te vinden.

Blader door de sites om te zien welke u aanspreken. Ga vervolgens op hun e-maillijsten staan ​​zodat u nieuwsbrieven en meldingen kunt ontvangen. Volg ze ook op Facebook, LinkedIn en Twitter. Sommige van deze sites beschikken over uitstekende bronnen om u te helpen meer te leren over het zoeken naar een baan in het algemeen en non-profitorganisatie specifiek.

Een geweldige manier om je voet tussen de deur te krijgen van een non-profitorganisatie is vrijwilligerswerk doen. Sommige van de onderstaande sites vermelden ook vrijwilligersmogelijkheden. Je kunt ook mijn uitgebreide lijst met online vrijwilligerswebsites bekijken.

 • 01

  Idealist.org

  Beginpagina van Idealist.

  Idealist heeft het allemaal! Banen, vrijwilligersmogelijkheden, stages en enkele van de beste carrière-inhoud die je kunt vinden. Idealist is vooral handig voor carrièreswitchers, bijvoorbeeld van een baan met winstoogmerk naar een non-profitorganisatie.

  Idealist organiseert ook carrièrebeurzen in veel steden. Meld u aan voor e-mailmeldingen voor non-profitorganisaties op lokaal, nationaal en internationaal niveau.

  Idealist serveert duizenden non-profitorganisaties, dus er zijn duizenden berichten. Zorg ervoor dat u op land zoekt als u internationale berichten wilt zien. Er is ook een Spaanse versie van de site.

  U kunt ook zoeken op vrijwel elke parameter van locatie tot type organisatie of oorzaak.

 • 02

  Chronicle of Philanthropy

  Schermafbeelding van de pagina Chronicle of Philanthropy.

  De carrière / banen ruimte op deChronicle of Philanthropy is vooral handig als je geïnteresseerd bent in fondsenwerving. Maar er zijn veel soorten banen hier, van startersfuncties tot uitvoerende bestuurders. U hoeft zich niet te abonneren op de Chronicle om de zoekfunctie te gebruiken.

  Maar als u van plan bent om van non-profitorganisaties een carrière op lange termijn te maken, is het verstandig u te abonneren op de Chronicle. Het is de plek om bij te blijven op het veld. Stel u voor hoeveel waardevoller u zult lijken als u op de hoogte bent van de nieuwste problemen en nieuws in de wereld zonder winstbejag.

  Een deel van de inhoud van de Chronicle is gratis voor iedereen. Meld u aan voor de e-mailwaarschuwingen om op de hoogte te blijven.

 • 03

  The Philanthropy News Digest van het Foundation Center (PND)

  Beginpagina van het Foundation Center

  Het Foundation Centre houdt wereldwijd filantropie bij. Het staat bekend om databases over elke soort subsidie, grant gever, en wie heeft gegeven aan wie en voor wat. Wilt u er slim uitzien wanneer u solliciteert naar een baan zonder winstbejag? Raak vertrouwd met deze organisatie. Het is de plek om naar onderzoeksstichtingen te gaan, met een online database en collecties in bibliotheken in de VS.

  Maar voor werk zoeken, bekijk het Centre's Philanthropy News Digest Jobs Board. Het is geen grote database, maar de moeite waard om in de gaten te houden. Banen komen van stichtingen en organisaties zonder winstoogmerk. De database bevat veel soorten functies, niet alleen bij het zoeken naar subsidies.

 • 04

  Philanthropy Journal's Job Board

  Homepage van de Philanthropy Journal

  The Philanthropy Journal, een andere topbron voor informatie over non-profitorganisaties, geeft een overzicht van banen zonder winstoogmerk op het vacatureboek.

  The Journal is van het Institute for Nonprofits van North Carolina State University.

  Het vacatureboek biedt instapniveau voor senior non-profitorganisaties bij fondsenwerving, non-profitcommunicatie, management en leiderschap. Zoeken op type opdracht, een interessegebied en locatie.

 • 05

  National Council of Nonprofits Career Center

  Homepage van de Nationale Raad van Non-profitorganisaties

  De Nationale Raad voor Non-profitorganisaties moet een van de meest nuttige plaatsen zijn voor werkzoekenden zonder winstoogmerk.

  De Nationale Raad brengt lokale raden samen in het hele land. Er is er een in jouw staat. Maak er kennis mee. Er is een kaart op de website van de Nationale Raad waar u uw plaatselijke gemeente kunt vinden en hoe u contact kunt opnemen.

  Het Career Center in de National Council trekt vacatures van alle lokale raden. Het is dus een uitstekende compilatie voor werkzoekenden.

 • 06

  The NonProfit Times Career Match

  Startpagina voor non-profitorganisatie

  De NonProfit Times, een andere geweldige plek om gelijke tred te houden met de non-profitorganisatie, biedt haar non-profitorganisatie aan.

  Carrièreloop is het 'Monster' van het veld voor non-profitorganisaties. Probeer dit nationale vacaturebord uit, waar je een cv kunt plaatsen, je kunt aanmelden voor vacature-meldingen en veel carrièregerichte inhoud kunt doornemen.

  Mijn favoriete ding uit de NonProfit Times is de jaarlijkse lijst van beste non-profitorganisaties om voor te werken. De lijst geeft uitstekend inzicht in waarom mensen voor non-profitorganisaties willen werken.

 • 07

  Commongood-carrières

  Beginpagina voor Common Good Careers

  De klantenlijst bij Commongood Careers is een who's who van geavanceerde non-profitorganisaties. Dit zijn zeer impactvolle, ondernemende organisaties om de moeilijkste problemen op de meest innovatieve manieren op te lossen.

  Bekijk dit vacaturebord voor non-profitorganisaties die er niet traditioneel uitzien. Het aantal banen is niet groot, maar zeer select en verleidelijk.

 • 08

  De Bridgespan Group

  Homepage voor de Bridgespan Group

  Als een langetermijnadviesbureau voor non-profitorganisaties, ontvangt de Bridgespan Group veel van zijn vacatures uit de hoogvliegende klantenlijst. Vacatures variëren van coördinator tot CEO tot bestuursposities.

  U kunt door de nationale lijsten bladeren, waarschuwingen instellen en tegelijkertijd de trends op het gebied van leiderschap, fondsenwerving en strategieën voor non-profitorganisaties bijhouden.

 • 09

  Devex

  Devex Job Board voor internationale banen zonder winstoogmerk.

  Verlangend om in het buitenland te werken? Het jobboard van Devex lijkt de beste plaats om ontwikkelingsposities over de hele wereld te verkennen.

  Er zijn een paar dingen die ik aantrekkelijk vind aan deze website en jobboard. Ten eerste is het een geweldige plek om te leren werken voor goede doelen over de hele wereld. Internationale ontwikkeling (dat is de term die voor dit soort werk wordt gebruikt) kan vreemd en onbekend lijken voor degenen die er voor het eerst bij zijn. Devex bevat heel veel inhoud die helpt bij die richting.

  Ten tweede is Devex aanwezig in de VS plus twee locaties in het buitenland. De geadverteerde banen variëren van internationale NGO's die in de VS zijn gevestigd tot postings uit het buitenland. Er is een goede mix van binnenlandse (VS) postings, overheidsboekingen (bijvoorbeeld USAID) en internationale postings van grote liefdadigheidsinstellingen met een mondiale voetafdruk (bijvoorbeeld Oxfam),

  Als bezoeker van Devex kun je vacatures bekijken en zelfs solliciteren, maar er is een betaalde upgrade die meer uitgebreide carrièreservices biedt.

 • 10

  Nonprofiit-banen in het VK, Canada en Australië

  Startpagina voor Charity Village, een vacaturesite voor Canada.

  Hier zijn drie sites voor lezers in het VK, Canada en Australië of mensen die er graag heen willen gaan!

  Banen in de derde sector - VK

  Fantastisch browsen voor Britse banen zonder winstoogmerk. Deze site is afkomstig van Third Sector Magazine. Vrij om te bladeren en te gebruiken.

  CharityVillage - Canada

  CharityVillage is meer dan een site voor zoeken naar werk. Het heeft een schat aan informatie over liefdadigheidswerk, problemen en trends. Er zijn webinars, artikelen en een salarisoverzicht.

  ProBono Australia

  Op deze uitgebreide site kunt u zoeken naar banen zonder winstoogmerk, maar ook informatie krijgen over kansen voor vrijwilligerswerk, filantropie en hoe bedrijven samenwerken met de liefdadigheidssector.

 • 11

  Young Nonprofit Professionals Network (YNPN)

  Jonge non-profit leider die op een YNPN-vergadering spreekt.

  De toekomst van de non-profitorganisatie ligt bij de volgende generatie. Dat is waarom u zich misschien wilt aanmelden bij het Young Nonprofit Professionals Network.

  YNPN is een netwerkorganisatie voor de jongere generatie non-profitleiders. Er zijn YNPN-hoofdstukken in het land met duizenden leden.

  YNPN doet onderzoek naar leiderschapskwesties, neemt deel aan relevante conferenties en heeft allianties met veel thought leaders. Verschillende high-profile stichtingen ondersteunen YNPN.

  Hoewel YNPN op zich geen jobsite is, weten we allemaal dat netwerken de kern vormt van carrièresucces. Zoek een hoofdstuk bij u in de buurt en bereid u voor om verbindingen face-to-face tot stand te brengen.

 • 12

  Toegift

  Schermafbeelding van de Encore-website.

  Encore werd expliciet gebouwd voor Baby Boomers, van wie velen nu hun pensioen naderen.

  Pensionering is niet in de hoofden van veel Boomers. Ze willen een tweede act, bij voorkeur om wat sociaal goed te doen. Ze kunnen vrijwilligerswerk doen of een baan vinden in een non-profitorganisatie.

  Maar sommigen willen hun eigen non-profitorganisaties beginnen of sociale ondernemers worden. Encore helpt dit alles mogelijk te maken, via verbindingen met programma's die ouderen trainen voor de non-profitorganisatie, wedstrijden die interesse wekken in het vinden van een sociale behoefte en het dan vullen, en informatie over allerlei soorten vrijwilligersmogelijkheden.

  De bekroning van Encore is de jaarlijkse Purpose Prize. De prijs gaat naar verschillende mensen ouder dan 60 jaar die hun ervaring en passie voor sociaal welzijn gebruiken. Elke honore ontvangt geld om zijn idee en toegang tot een veelheid aan bronnen te bevorderen.

  Als je een Baby Boomer bent, zul je overvloedige aanmoediging, ideeën, netwerkmogelijkheden en werk- en carrièremogelijkheden vinden op de Encore-site.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Hoe je je eBay-winkel kunt aanpassen en configureren

  ✔ - Alles over outsourcing in uw restaurant

  ✔ - Veelgestelde vragen over het openen van een nieuw restaurant


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!