Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

12 Wedding Day Emergency Kit Essentials

A Wedding Planner's Guide to Being Prepared


De taak van een weddingplanner heeft veel bewegende delen, waaronder het vinden van de locatie en het uitzoeken (samen met de bruid) van wat voor soort eten, muziek en decoraties om te bestellen. Maar nadat de uitnodigingen in de post zijn verstuurd en de cateraar is geboekt, is de klus van een weddingplanner nog niet afgelopen. Je krijgt geen "opnieuw doen" om de dag van de bruid de beste dag van haar leven te maken.

Het maakt niet uit hoe lang je al in de business zit, het onverwachte kan gebeuren, en wanneer dat het geval is, moet je voorbereid zijn op die vervelende noodsituaties op de huwelijksdag. Het hebben van de benodigdheden die bij de hand zijn om problemen aan te pakken (of ze nu invloed hebben op de bruid en haar verzorgers, of de bruidegom en zijn partij) zijn een belangrijk onderdeel van de taak van een weddingplanner.

Items voor uw bruiloftsnoodkit

Dit zijn de belangrijkste items die moeten worden opgenomen in de noodpakketset voor bruiloftsnachten van elke weddingplanner.

 1. Gelaatsverblindende papers voor het verminderen van de glans op het gezicht van een vrouw (en laten we de aanwezige mannen niet vergeten).
 2. Wattenstaafjes zijn de sleutelwoorden als je make-upongelukjes zoals vlekkerige mascara en te veel wangenbloesems moet aanpakken.
 3. Een pincet moet worden opgenomen voor weggelopen wenkbrauwharen. Ze komen goed van pas voor die onverwachte splinters, vooral als de bruiloft buiten is en de schoenen uiteindelijk worden uitgetrokken).
 4. Groene bloemenband en spelden zijn een "must-have" item voor het geval een boutonnière moet worden gevormd of aangepast.

 1. Moleskin bandages van verschillende groottes helpt de pijn van blaren veroorzaakt door een nieuw paar schoenen te voorkomen of te verminderen.
 2. Wit krijt (voor maskerende vlekken op een witte bruidsjurk) is een snelle oplossing voor wat anders een belangrijke ramp zou zijn.
 3. Zoom-tape, dubbelzijdige modetape en veiligheidsspelden in wit, zwart en ecru om jurken en broeken te repareren. Deze items zullen ver gaan om pant-manchetten en hemlines zelfs op jurken (en waar ze zouden moeten zijn) te houden. Je weet nooit wanneer een label of halslijn moet worden gefixeerd en deze items (samen met veiligheidsspelden) kunnen veel kledingstoringen verhelpen.

 1. Antistatische spray om te voorkomen dat rokken en jurken aan de huid blijven kleven, wat onaantrekkelijk en ongemakkelijk is voor iedereen.
 2. Hard snoep in geval van een droge mond, een plotselinge lage bloedsuikerspiegel of die typische kriebels op de trouwdag. Als de harde snoepjes een smaak hebben (bijv. Butterscotch), zorg er dan voor dat je ook bij de hand ook pepermuntjes hebt.
 3. paracetamol (omdat het een pijnstiller is die gemakkelijk in de maag zit), kauwtabletten (als de kriebelen beginnen tol te eisen), en anti-diarrheal medicatie in geval van ziekte (niet ongebruikelijk, zelfs op de gelukkigste van alle dagen).

 1. Een elegante, reserve pen, voor het geval er een nodig is voor het gastenboek. En wees veilig en neem een ​​balpen mee die niet zal druipen als een vulpen.
 2. Een kaarsaansteker (met een lange steel) omdat huwelijksdagen vaak worden verlicht met niet alleen de glimlach van de bruid, maar ook stemmende votiefkaarsen.


Video Van De Auteur: Ultimate bridal emergency kit

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Tips om te zorgen dat je blijft drijven als de verkopen op eBay achter de rug zijn

✔ - Leer om hoteltarieven en contracten te onderhandelen

✔ - Beslissen tussen glasvezel of houten deuren voor uw huis


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!