Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

15 Bedrijven die u kunt starten terwijl u uw dagtaak behoudt


Een bedrijf beginnen terwijl u uw dagelijkse baan houdt, kan precies de strategie zijn die u nodig hebt om uw droom werkelijkheid te laten worden. Je kunt jezelf gemakkelijk in de wereld van webontwikkeling of webontwerp storten, bijvoorbeeld met zo'n grote vraag op de markt voor beide. Je kunt het werk in je eigen tempo met al deze mogelijkheden doen en een nieuwe carrière opbouwen terwijl je je huidige baan behoudt.

 • 01

  Amazon doorverkoop

  Jonge man met laptop aan tafel

  Amazon biedt de mogelijkheid om te werken in Fulfillment door Amazon (FBA). Werken als een Amazon FBA-verkoper heeft veel voordelen. Uw enige taak is het vinden van een voorraad die opnieuw kan worden verkocht. U kunt gemakkelijk tijdens uw vrije tijd na het werk koopjes doen. Vanaf daar stuurt u uw items naar Amazon en ze slaan ze op. Het bedrijf verscheept ze ook, nadat een verkoop is gedaan. Ze bieden ook klantenservice voor uw items. Je verzamelt de resterende winst.

 • 02

  Freelance schrijver

  Gemengde rasvrouw die bij bureau schrijft

  Je kunt niet alleen beginnen met freelance schrijfwedstrijden aan de kant van sites als Upwork, Cloudpeeps en Flexjobs terwijl je je dagelijkse baan vasthoudt, maar als je eenmaal je klantenbestand hebt opgebouwd, is het een bedrijf dat je op afstand kunt runnen van overal ter wereld. Het enige dat u nodig heeft, is een laptop, een internetverbinding en een degelijke lijst van vaste werkgevers.

  Het kan een uitdaging zijn om je eerste set clients te krijgen, maar zodra je je freelance-portfolio hebt opgebouwd en je stijl van pitching hebt verbeterd, ben je goed op weg om uit te breken naar je eigen carrière als zelfstandige.

 • 03

  Webontwikkeling

  Man thuis werken aan futuristische scherm

  Webontwikkelaars zijn erg in trek, met name contractontwikkelaars. Er is behoefte aan getalenteerde webontwikkelaars om nieuwe functies te integreren, functies te upgraden en bugs op te lossen.

  Zodra u uw vaardigheden hebt uitgebouwd in het werken met HTML, CSS, Ruby of Javascript, kunt u beginnen met het aantrekken van klanten en geleidelijk uw eigen freelance webontwikkeling starten terwijl u nog steeds uw dagelijkse baan behoudt.

  Online onderwijsplatformen zoals CreativeLive, Treehouse en CodeAcademy zijn ideale plaatsen om essentiële vaardigheden te leren gebruiken om een ​​webontwikkelaar te worden.

 • 04

  Webontwerp

  Jonge man thuis kantoor werken

  In de competitieve markt van vandaag moeten zowel technische startups als herkenbare merken zich onderscheiden door onberispelijke ervaringen te creëren voor hun gebruikers. Dat is waar webontwerpers binnenkomen.

  Door een ervaring te creëren voor een website of app die leidt tot meer betrokkenheid, een hogere aankoopkoers of een hapering van de aanmeldingspercentages, zijn uw services zeer gewild.

  General Assembly en Skillcrush hebben beide online programma's waarmee u snel de essentie van webdesign leert en waarmee u een fundament kunt leggen voor het starten van uw eigen webontwerpbedrijf rond uw uren op de dagtaak.

 • 05

  Grafisch ontwerp

  Bedrijfs vrouw die aan bureau werkt

  Op dit moment zijn er letterlijk duizenden banen online beschikbaar voor freelance grafische ontwerpers. Van sites als Upwork to Behance kun je optredens vinden met vaardigheden die zich vertalen in hoogwaardig ontwerpwerk.

  Maak je geen zorgen over het ontbreken van een getrainde achtergrond in grafisch ontwerp. Met de opkomst van steeds eenvoudiger te gebruiken tools zoals Canva, Visme en zelfs een meer intuïtieve Adobe Creative Suite, is het mogelijk om jezelf op relatief eenvoudige wijze de basis van grafisch ontwerp te leren.

 • 06

  App-ontwikkelaar

  Met behulp van slimme telefoon op kantoor

  Met de introductie van gebruiksvriendelijke software voor app-ontwikkeling die coderen met nul vereist, is het bouwen en verkopen van een app een relatief eenvoudig bedrijf geworden om in te stappen. Laat je niet misleiden door te denken dat een oude app een onmiddellijk succes wordt, alleen maar omdat je denkt dat het idee een hit zal worden. Er is een kunst en een wetenschap om boeiende apps te bouwen.

  Om het nog gemakkelijker te maken, zijn er talloze sjablonen beschikbaar voor het maken van apps en er zijn talloze manieren om geld te verdienen met uw gratis app met in-app-aankopen, externe sponsoring en advertenties.

 • 07

  Online Course Educator

  Mijn werkplek thuis

  Vaardigheid in uw vakgebied - een expert met een specifieke tool of onderwerp - er is zeer zeker een online publiek dat bereid zou zijn te betalen voor toegang tot uw expertise.

  Als het uitgeven van een paar honderd dollar aan een online cursus zich vertaalt in het versnellen van iemands leercurve in een lucratieve sector of die persoon dichter bij het starten van haar eigen bedrijf brengt, verblindt de investering in vergelijking met hoeveel tijd het kan kosten om een ​​nieuwe vaardigheid te leren.

  Er is zelfs een gratis online cursus van Teachable die mensen helpt bij het kiezen van uw winstgevende cursusidee, en het geeft u een kader voor een succesvolle lancering van uw nieuwe online cursusbedrijf.

 • 08

  Zat tutor

  Vertrouwen tutor helpt student met huiswerk

  Goed presteren op gestandaardiseerde tests tijdens het bijwonen van de middelbare school biedt expertise aan enthousiaste ouders die snel hun kinderen willen voorbereiden. Tutoring kan een winstgevende bijzaak voor u zijn.

  Het is mogelijk om meer dan $ 60 per uur te verdienen voor SAT en ACT tutoring services. Ouders zien heel snel de waarde in de voorbereiding van de voorbereiding van een test, omdat je de kansen van hun kind vergroot om een ​​betere universiteit of universiteit te worden.

  Om nog hogere tarieven te berekenen, breidt u uw eigen gestandaardiseerde testkennis verder dan alleen de SAT en ACT, en duikt u in meer gespecialiseerde velden. GMAT- en GRE-docenten kunnen exorbitante uurtarieven hanteren met dergelijke gespecialiseerde kennis.

 • 09

  Blogger

  Vrouw met hoofdtelefoons en laptop op laptop

  Heb je goede schrijfvaardigheden en het vermogen om een ​​reputatie op te bouwen binnen een specifieke branche? Dan is het starten van een blog misschien wel een ideale bijzaak voor u. Zodra u een regelmatig lezerspubliek heeft, heeft u talloze mogelijkheden om uw site te gelde te maken met advertentiesteun, uw eigen e-boeken, online cursussen, gesponsorde inhoud en gepersonaliseerde consultingservices.

  Wat je ook doet, zorg er gewoon voor dat de inhoud die je aan het maken bent voor je publiek echt nuttig voor ze is. Dat is de enige manier om een ​​zinvolle relatie op te bouwen en hoopt uiteindelijk geld te verdienen met je publiek.

  Pro tip: Kies een gerenommeerd nicheonderwerp om regelmatig content over te maken, en u zult een veel gemakkelijkere tijd hebben om uw reputatie te vergroten en de omvang van uw publiek te vergroten.

 • 10

  Afgelegen Engelse leraar

  Jonge vrouw die van huis werkt

  Het lijkt misschien een onwaarschijnlijke carrière, maar het beheersen van je moedertaal en het aanbieden van persoonlijke instructie aan mensen die Engels willen leren in andere landen kan behoorlijk lucratief zijn. Zoals te verwachten, kan het ook deuren voor u openen om de wereld rond te reizen en meer diepgaande optredens te doen als u klaar bent om de sprong naar een zelfstandige te maken.

  Deze mogelijkheid vereist het verkrijgen van volledige Engelse als tweede taal (ESL) accreditatie. Begin met het verkennen van Indeed and Learn4Good en u zult snel merken dat mensen in Hong Kong, de Verenigde Arabische Emiraten en elders bereid zijn meer dan $ 25 per uur te betalen voor persoonlijke Engelse lessen via Skype.

 • 11

  Reisagent

  Gemengde rasvrouw die op laptop bestudeert

  Goed gereisd zijn of wonen in een gebied met een groot aantal toeristen biedt de mogelijkheid voor reisadviesdiensten. Plansify heeft onlangs een platform gelanceerd voor ervaren reizigers om contact te leggen met mensen die op zoek zijn naar advies en aanbevelingen over plaatsen die moeten gaan, terwijl ze in het buitenland zijn.

 • 12

  Podcast-host

  Twee mannen podcasting

  Het starten van een podcast en het opbouwen van autoriteit binnen uw specifieke niche is een spannende manier om een ​​persoonlijk publiek van luisteraars te kweken die regelmatig contact maken met uw inhoud. Omdat de podcast-store van Apple een ingebouwd kijkers- en ranking-systeem heeft, kun je je podcast mogelijk met een groot aantal luisteraars starten. Als dat het geval is, stijgt u naar de top van de ranglijst en krijgt u een enorme hoeveelheid exposure.

  Zodra u een regelmatig publiek heeft (idealiter in de duizenden), zult u veel waarde gaan ontwikkelen voor potentiële adverteerders. Stel dat je podcast het vaak over het leven heeft als een buitenfotograaf. Het is vanzelfsprekend om relevante bladen, kledingbedrijven en cameramerken te bereiken om te zien of ze geïnteresseerd zijn in het adverteren op uw podcast van doelgerichte luisteraars. Hoe meer niche je podcastonderwerp, hoe beter voor toekomstige sponsormogelijkheden.

 • 13

  Portret fotografie

  Fotografie - de schoonheid van gevangen leven

  Alleen al door een DSLR-camera te bezitten of toegang te hebben tot een betaalbare, kunt u vrienden en lokale professionals vragen om nieuwe headshots, wat een zeer effectieve bijzaak kan zijn. Veel succesvolle fotografen begonnen met fotograferen aan de kant en het opbouwen van hun werkportfolio, waardoor ze een lokale reputatie opbouwden waardoor ze hun eigen fotografiebedrijf konden lanceren.

 • 14

  Etsy Store-eigenaar

  Mooie zwangere vrouw die van huisbureau werkt

  Etsy is snel een krachtige marktplaats geworden voor het kopen en verkopen van handgemaakte artikelen. Met meer dan 54 miljoen leden en een robuust back-endsysteem voor het optimaliseren van uw productvermeldingen, het uitvoeren van interne advertenties en het verkrijgen van organische bekendheid voor uw producten, is Etsy de beste plaats om de geldigheid van een nieuw productbedrijf uit te testen.

  Als de producten die u wilt maken met de hand gemaakt zijn door de natuur en meer in de smaak vallen bij vrouwen, hebt u een veel betere kans op succes op het Etsy-platform. Maar liefst 86 procent van de Etsy-verkopers is vrouw, en een vergelijkbaar cijfer geldt ook voor de gemiddelde shopper.

 • 15

  Personal Fitness Trainer

  Gym training.

  Ben je dol op trainen en fysiek fit blijven? Verander uw passie in een bijzaak en help anderen in vorm te komen door uw technieken te gebruiken. Dit is een van de meest fysiek en financieel lonende carrièrepaden wanneer u een reputatie en klantenbasis voor uw bedrijf opbouwt.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Federale integratie versus provinciaal in Canada

  ✔ - Een businessplan opstellen dat klaar is voor beleggers

  ✔ - Voors en tegens van Werken vanuit huis


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!