Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

15 Stappen om geld te verdienen met uw eigen Amazon Affiliate-site


Als je een creditcard hebt met ten minste $ 20, kun je misschien op weg zijn naar het maken van fatsoenlijke extra inkomsten online via een Amazon-gelieerde site. Het bouwen van een eigen site kost weinig en kost weinig moeite en kost slechts een dag om te installeren.

Het opbouwen van uw Amazon-partnersite is echter slechts een stap. De uitdaging is om het juiste verkeer aan te trekken dat wordt omgezet in productverkoop zodra ze doorklikken naar Amazon. U zult de beste resultaten zien door de juiste niche voor uw site te kiezen.

1. Leer enkele eenvoudige HTML

Hypertext Markup Language (HTML) is de standaard opmaaktaal voor het maken van webpagina's en webapps. Deze stap is belangrijk om uw kosten laag te houden en toch te krijgen wat u wilt. Als u niet bekend bent met eenvoudige HTML en basisbegrippen over het runnen van een website, investeer dan in de tijd om te leren; het zal op de lange duur zeker de moeite waard zijn. Zelfs als de site in feite een sjabloon is die u kunt gebruiken, moet u nog steeds weten hoe u afbeeldingen invoegt, hyperlinks maakt en tekst opmaakt.

Als je op gekochte software moet vertrouwen, kun je niet precies krijgen wat je wilt, je weet niet wat je moet doen als er iets mis gaat en je zult uiteindelijk geld uitgeven dat je niet nodig hebt.

2. Kies je niche

Je gaat productbeoordelingen en aanbevelingen doen, dus kies een onderwerp dat je leuk vindt en waarover je wat expertise kunt aantonen. Kies een smal genoeg niche om onderscheidend te zijn, bijvoorbeeld bands uit uw stad, linkshandige gitaristen, muziek voor een bepaald soort dansen, auteurs van een bepaalde religie, boeken over bedrijven of kunst- en ambachtsbronnen. Als je niet gepassioneerd over het onderwerp kunt blijven, zal dat blijken.

3. Stel uw webhosting in

Dit is waar de meeste mensen worden verbrand. Voor een Amazon-partnersite hoeft u niet per maand te betalen voor webhosting. Bronnen zoals Online Business Guide hebben een lijst met goedkope webhostingservices. Sommige zijn een schamele maandelijkse vergoeding, met onbeperkte domeinen. Dat betekent dat u meerdere sites zoals deze op hetzelfde hostingpakket kunt uitvoeren.

4. Kies uw domeinnaam

Maak het trefwoord-rijk, niet slim. Bedenk hoe mensen uw site in de zoekmachines zullen vinden. Hier zijn enkele ideeën, waarvan sommige al op de markt aanwezig zijn:

  • Muziek: BandsFromTexas.com, BandOutOfBoston.com, SouthpawGuitarists.com, ClassicPsychedelia.com, Non-Stop-Hip-Hop.com, Merengue-Music.com
  • Books: Mormon-Authors.com, Arts-and-Crafts-Books.com, Bookss-by-Stephen-King.com, ClassicBusinessBooks.com
  • Anderen: Best-Baby-Toys.com, MomsMags.com, FelliniMovies.com

5. Registreer uw domeinnaam

Als u technisch helemaal niet geneigd bent, registreer uw domein dan waar u uw hosting instelt. Anders kunt u een paar euro besparen door een goedkopere provider te kiezen. Dit is geen groot probleem voor een of twee sites, maar het kan voor 10 of 20 zijn. GoDaddy is een goede optie omdat het geweldige hulpprogramma's voor domeinbeheer biedt tegen een lage kostprijs per jaar. Een van de minst dure en gerenommeerde in de markt is 1 & 1. Prijzen beginnen aan het lage einde van het spectrum voor het eerste jaar met stijgingen, soms aanzienlijk voor elk volgend jaar, afhankelijk van welk plan u kiest.

6. Installeer Wordpress

"Blog, zegt u?" Ja. Het geeft uw site alle structuur die u nodig heeft, en maakt het gemakkelijk om snel nieuwe content te plaatsen. WordPress, wat gratis is, is eenvoudig te installeren en te gebruiken, maar toch krachtig. Veel hosts hebben hiervoor een installatieproces in één stap of je kunt het downloaden en hun installatie-instructies volgen.

7. Maak het mooi

Een van de geweldige dingen over WordPress is de enorme verscheidenheid aan beschikbare sjablonen. Dit geeft u veel meer vrijheid en controle over de look-and-feel van uw site.

8. Categorieën instellen

Met de meeste blogsoftware kunt u subcategorieën maken om uw items te ordenen. Categorieën helpen bezoekers om nog specifieker naar hun interesses te kijken. BandsFromTexas.com heeft bijvoorbeeld misschien een groep categorieën voor het genre - rock, country of blues - en een andere voor de stad van herkomst - Austin, Dallas, Houston of San Antonio.

9. Meld je aan als een Amazon Associate (Affiliate)

Het is eenvoudig en gratis. Ga gewoon naar Amazon en klik op de koppeling Deelnemers koppelen onderaan de pagina. Uw site moet althans de basisinstellingen hebben voltooid, zelfs als u daar nog geen inhoud heeft. Amazon controleert de site handmatig voordat deze wordt goedgekeurd.

Onderaan de postingpagina van uw blogsoftware zou een item genaamd "bookmarklet" moeten verschijnen. Klik op de link en sleep deze naar uw werkbalk Koppelingen in uw browser of naar het menu Favorieten. Hiermee kunt u met één muisklik over een product bloggen.

Met deze stap is het eenvoudig om de koppeling met uw aangesloten ID te bouwen. Log in bij Associates Central, kijk in de navigatiekolom links, ga naar Build-A-Link en zoek onder Static Links naar Individuele Items. Klik en sleep dit naar de werkbalk Koppelingen of het menu Favorieten.

Ga naar Amazon en log in met uw Associates-account. Zoek het product dat u wilt beoordelen en gebruik de sitestream, de grijze streep boven aan het scherm die u ziet als u bent ingelogd als een partner om uw persoonlijke link naar het item te krijgen. Amazon biedt ook een verscheidenheid aan andere opties voor het maken van links en banners.

13. Blog Jouw recensie

Klik nu op uw blog posting link (druk standaard op dit in WordPress). Als u WordPress gebruikt, ziet u nu twee stukken linkcode in uw postingformulier, de eerste die eindigt op "Associates Build-A-Link>". Schrap door dat punt. Het tweede deel is een link naar het product met uw Amazon Associate ID ingebouwd. Schrijf nu uw productrecensie, kies de juiste categorieën ervoor en klik op Publiceren.

14. Bouw je Amazon Affiliate Site uit

Voordat u uw site promoot, wilt u daar een substantieel deel van de inhoud hebben. Schrijf meerdere productrecensies. Zorg dat je minimaal twee of drie hebt in elke categorie die je hebt gemaakt. U kunt ook categorieën voor artikelen, nieuws en commentaar over uw onderwerp maken. Hoe meer inhoud uw site heeft, hoe beter. En het mooie is dat terwijl je dit allemaal schrijft, de zoekmachines automatisch een melding krijgen, ervan uitgaande dat je de nodige meldingen hebt ingeschakeld.

15. Promoot uw Amazon Affiliate-site

De beste gratis manier om dit te doen, is door te communiceren met andere bloggers die over vergelijkbare onderwerpen schrijven en deel te nemen aan online communities waarin uw onderwerp wordt besproken. Zie de categorie Online bedrijfsnetwerk voor ideeën, evenals de categorie internetmarketing.

Bonustips

Enkele aanvullende overwegingen voor websites van Amazon Affiliate zijn als volgt:

  • Muziek presteert misschien beter dan boeken en andere producten, vooral omdat je in ongeveer 10 minuten naar de clips van een heel album kunt luisteren en er een goed gevoel voor hebt zonder het te kopen om een ​​korte recensie te schrijven. Als je een ander onderwerp hebt waar je gepassioneerd over bent, geweldig, maar zorg ervoor dat je een unieke kijk op het onderwerp hebt. Mensen kunnen overal reviews krijgen over veel van die consumentenproducten. U moet hen een reden geven om uw site te bezoeken.
  • Om u extra centen op te halen, meldt u zich aan voor Google AdSense. Het zal waarschijnlijk niet veel inkomsten genereren, maar het is gratis om aan te melden en volledig moeiteloos te onderhouden.

  • Stel redelijke verwachtingen in voor inkomsten. U hebt slechts $ 20 geïnvesteerd. Je gaat 5 procent verdienen op de meeste producten. Dat betekent dat je $ 400 aan spullen moet verkopen om je investering terug te verdienen. Je krijgt credits voor aankopen die klanten doen terwijl je bij Amazon bent, naast alleen het product waar je aan hebt gekoppeld, dus het is niet zo moeilijk als het klinkt. Het maakt je niet rijk, maar het is niet moeilijk om winstgevend te zijn, en het inkomen bouwt op in de loop van de tijd.


Video Van De Auteur: Geld verdienen met affiliate marketing? Strategie onthuld!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 3 Manieren om meer affiliate marketingproducten te verkopen

✔ - Een Facebook-pagina instellen voor uw eigen bedrijf

✔ - Futuristische uitvindingen waarvan je niet zult geloven dat ze echt bestaan!


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!