Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

16 Hacks om uw bedrijfsactiviteiten vlotter te laten verlopen


Het runnen van een bedrijf aan huis lijkt veel op plaat draaien. Er zijn zoveel taken die je nodig hebt om in één keer door te gaan, en wanneer je er niet goed genoeg op let om een ​​taak uit te voeren, kan dit resulteren in iets brekend. Dit geldt vooral als u een solopreneur bent die alle hoeden in het bedrijf moet dragen, waaronder boekhouder, marketingmanager, product- / serviceleverancier, klantenondersteuning en meer.

Hoewel het inhuren van virtuele ondersteuning kan helpen, als u niet op een plek bent waar u werk kunt uitbesteden, en zelfs als u dat bent, kunt u tijd en geld besparen door een paar hacks aan te nemen om u te helpen bij het runnen van uw bedrijf.

Hier zijn 16 hacks om u te helpen succes in het thuisbedrijf te bereiken.

Gebruik een tweede monitor

Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een tweede computerscherm in uw eigen bedrijf, zoals:

 • Het aantal geopende tabbladen in uw browser verminderen of elimineren, waardoor uw computer langzamer kan werken
 • Het eenvoudiger maken om te verwijzen naar middelen die nodig zijn om uw werk te voltooien
 • Verhoog de ROI met duizenden dollars per jaar, volgens een rapport van Pfeiffer uit 2005
 • Verhoog de productiviteit tot 42 procent, volgens Jon Peddy Research
 • Minder fouten, zoals te vinden is in een onderzoek van de Universiteit van Utah en NEC, dat ook informatie biedt over de beste schermgrootte en resolutie om uw resultaten te maximaliseren

Natuurlijk laten de meeste computers je nu toe om je scherm te splitsen; Maar zelfs op een groot scherm helpt de kleinere grootte van de toegevoegde schermen mogelijk niet om uw doel te bereiken om dingen sneller gedaan te krijgen.

Verwijder telefoontoepassingen

In Maak tijd: Hoe u zich kunt concentreren op wat er elke dag aan toe is, maken auteurs Jake Knapp en John Zeratsky een gewaagde suggestie om telefoonapps te verwijderen.

Dit omvat sociale media, e-mail, games en webbrowser.

Als u op reis bent of uw telefoon moet gebruiken om zaken te doen, werkt dit mogelijk niet voor u. Je moet echter serieus kijken naar hoe vaak je je telefoon gebruikt, voor wat, en of je het echt moet doen. Wanneer u aan uw bedrijf werkt, hebt u niet de afleidingen nodig die telefoon-apps met zich meebrengen, tenzij u het via uw telefoon uitvoert.

Schakel meldingen uit

Mogelijk kunt u uw telefoon-apps niet verwijderen, maar u kunt op zijn minst meldingen uitschakelen. De waarheid is dat je in het bedrijfsleven en in het leven niet 24/7 "op" hoeft te zijn. Verder, wanneer u aan uw bedrijf werkt, moet u zich richten op de taak en doelen die voor u liggen, en niet afgeleid worden dat er een Facebook-bericht is doorgekomen. Terwijl je bezig bent, schakel je je beltoon uit. Iedereen die belt, kan een bericht achterlaten.

Schakel niet alleen telefoonmeldingen uit, maar zet ze ook uit op uw computer.

Afmelden

Is uw inbox overspoeld met nieuwsbrieven, advertenties en meer? Hoewel je je aanvankelijk misschien voor deze bronnen wilde aanmelden, als je de inhoud die wordt verzonden niet leest, vallen deze e-mails gewoon in je inbox. Uiteindelijk verspil je tijd aan het verwijderen van ze.

Gebruik een tool als, Unroll Me, waarmee je je afmeldt voor e-mails die je niet wilt, en de abonnementen levert die je wel wilt in een dagelijkse samenvatting, die je in één keer kunt plannen om te lezen.

Blijf gefocust op het werk bij de hand

Er zijn een heleboel tools die je zullen blokkeren van surfen op het web en andere online afleiding. Je stelt een timer in en alles wat je kunt doen is werken (tenzij je besluit om het wasgoed af te laten leiden). Een paar die u kunt testen, zijn SelfControl en StayFocused.

Reduceer en automatiseer sociale media

Sociale automatiseringshulpmiddelen bestaan ​​al een tijdje en zijn handig bij het plannen van uw berichten. Maar zelfs met tools kan sociale media uiteindelijk tijd kosten die beter kan worden besteed aan iets anders.

Doe een social media-plan opknappen om ervoor te zorgen dat u het en de bijbehorende hulpprogramma's maximaal gebruikt. Kies twee of drie platforms die resultaten opleveren en de andere laten vallen. Ga je wat zaken verliezen? Kan zijn. Maar als je de weinigen die je doet rockt, dan maak je dat verlies goed.

Zodra u over de weinige platforms beschikt waarop u zich gaat richten, kiest u gereedschappen die de meeste en gemakkelijkste automatisering bieden. Enkele zaken om te overwegen zijn:

 • Werkt met de platforms die u gebruikt
 • scheduling
 • Bulk laden van berichten
 • Herhalingen of recycling van groenblijvende inhoud
 • Analytics
 • Browser-app voor eenvoudig delen op verschillende platforms

U kunt bronnen bekijken zoals Hootsuite, Meet Edgar en Smarter Queue (de laatste twee bieden het recyclen van berichten aan).

Laat uw website harder werken

Hoewel direct contact met uw potentiële klanten en klanten belangrijk is, wilt u geen tijd verspillen met het beantwoorden van vragen en het leveren van informatie die uw website voor u kan doen. Sommige dingen die uw site voor u kan doen, zijn onder meer:

 • Beantwoord veelgestelde vragen
 • Afspraken maken
 • Neem enquêtes
 • Verzamel formulieren
 • Beheer pre-sales en klantenservice vragen met een tool zoals Quriobot
 • Geef tijden en locaties voor vergadering en evenement
 • En meer

Laat apps samenwerken

Er zijn steeds meer alles-in-één services of hulpprogramma's die worden geïntegreerd om u te helpen bij uw bedrijf, maar soms zijn er hulpprogramma's waarvan u wilt dat ze dat niet doen. Wanneer apps niet samenwerken, betekent dit vaak meer werk om dingen voor elkaar te krijgen.

Met behulp van een service zoals IFTTT kunt u integraties maken tussen verschillende apps, waaronder Gmail, Dropbox, Twitter, Evernote, Slack en meer. Je kunt het zelfs gebruiken om je apparaten en auto aan te sluiten, als ze apps hebben. Fundamenteel werkt IFTTT door het hebben van een trigger (als dit gebeurt) en een actie (dan zou dit moeten gebeuren) Voorbeelden van IFTTT-recepten zijn onder meer:

 • Als u een Instagram-foto neemt, verzendt u deze naar Dropbox
 • Als u een e-mail van een specifieke persoon ontvangt, stuurt u een sms naar de telefoon

Het aantal recepten dat u kunt maken is eindeloos. Als je merkt dat je wilt dat die ene digitale taak automatisch naar een andere kan worden verzonden, bekijk dan IFTTT.

Zapier is een andere tool voor het automatiseren van workflows die werkt met tal van apps, en zoals IFTTT werkt op triggers die een actie genereren.

Gebruik sjablonen

Als je merkt dat je steeds dezelfde dingen schrijft, is het tijd om een ​​sjabloon te maken. Als u bijvoorbeeld altijd dezelfde e-mailvragen beantwoordt, maakt u een sjabloon voor dat antwoord. Als u HARO gebruikt om naar publiciteit te zoeken, maakt u een sjabloon met uw media-informatie, zodat u alleen de pitchspecifieke info voor uw zoekopdracht hoeft toe te voegen.

U kunt sjablonen in blogs gebruiken (WordPress heeft plug-ins om een ​​bericht te dupliceren of een bericht te kopiëren), facturen en meer.

Maak plannen eenvoudig

Zoals eerder vermeld, kan uw website uw afspraakmaker worden. U kunt tools gebruiken zoals Calendly, Assistant.to of BoomerangCalendar waarmee uw leads en klanten afspraken kunnen plannen.

Krijg je overal waar dan ook

Hoewel u zich niet 24/7 gedreven voelt om op uw telefoon te reageren, kan het voorkomen dat u beschikbaar moet zijn. U kunt een tool zoals Grasshopper gebruiken om inkomende oproepen naar mobiele of eigen telefoonlijnen of uw Skype-account te routeren.

Leveringslevering automatiseren

Als u merkt dat u veel benodigdheden doorneemt en naar de kantoorwinkel moet rennen om de voorraad bij te vullen, overweeg dan om een ​​automatische bezorging in te stellen. Zowel Staples als Office Depot hebben abonnementsservices die u automatisch supplies sturen. Amazon heeft ook een terugkerende bezorging voor zijn bedrijfsaccounts.

Als u veel inkt gebruikt en een wi-fi printer hebt, kunt u zich aanmelden voor HP Instant Ink, die nieuwe printercartridges zal leveren voordat u opraakt.

Gebruik digitale handtekeningen

Voorkom afdrukken, scannen en e-mailen (of faxen) van ondertekende documenten met behulp van RightSignature, die e-mails stuurt die handtekeningen nodig hebben, en ontvangt de ondertekende documenten op dezelfde account.

Vind je spullen sneller

Verliest u ooit uw sleutels en komt u te laat op een belangrijke vergadering? Kunt u uw laptoptas niet vinden? Als je vaak te laat of gefrustreerd bent omdat je je spullen niet kunt vinden, overweeg dan om een ​​tracker toe te voegen.

Tile biedt trackers die u kunt koppelen aan vrijwel alles, toetsen, telefoon, tassen, tablets en meer. Wanneer u het item niet kunt vinden, tikt u op de overeenkomstige optie op uw telefoon en de tracker gaat over of geeft u een locatie als u deze ergens anders heeft achtergelaten. Als u uw telefoon verliest, kunt u op de tracker tikken (dus op uw sleutelhanger) en uw telefoon rinkelen, zelfs als u deze hebt ingesteld op Stil.

Einde reizen naar het postkantoor

Als u een e-commercebedrijf bent dat veel moet verzenden, kunt u tijd besparen door uw bezorgservice uw pakket voor u op te laten halen. Zowel de postdienst van de Verenigde Staten als de pakketdienstverzending United Boxservice.

Zelfs als u niet veel verzendt, kunt u nog steeds tijd besparen op uw zakelijke (en persoonlijke) verzendbehoeften door online postzegels te bestellen. Voor facturen kunt u overwegen om uw online bankdiensten te gebruiken om ze te betalen en te mailen, of om automatische opnames of andere digitale betalingsopties in te stellen.

Als u wenskaarten verzendt om uw klanten te bedanken, een gelukkige verjaardag wenst of een andere reden, kunt u besparen op postzegels en uitstapjes naar het postkantoor door uw wenskaarten online te maken bij een bedrijf dat ze afdrukt en verstuurt, zoals Postable of Overnight Prints.

Iemand anders laten zorgen voor boodschappen en drukke taken

Met een virtuele assistent-service zoals Fancy Hands kunt u een assistent gebruiken als dat nodig is voor zaken als het plannen van afspraken, onderzoek en meer.

Met behulp van een service zoals TaskRabbit kunt u iemand boodschappen laten doen, en zorgen voor thuisprojecten zoals meubelsamenstellen of zwaar tillen.

Hoe meer u in de kortst mogelijke tijd kunt doen, betekent meer tijd voor het maken van taken of met uw gezin. Veel van deze hacks zijn gratis, dus er is geen reden om ze niet te proberen. Sommige hacks nemen enige tijd in beslag, maar als u dat eenmaal doet, besparen ze u tijd en kunt u saaie taken voorkomen.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Een bedrijf starten 101: bedrijfsplannen en meer

✔ - Top 10 zakelijke kansen

✔ - 10 Kleine fouten bij het opstarten van kleine bedrijven


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!