Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

3 Eenvoudige manieren om stemmen op Facebook te krijgen en wedstrijden te winnen


Prijsvragen winnen de beste inzending met de grootste prijs: maar hoe wordt de beste inzending bepaald? Soms beslissen rechters zelf, maar in veel gevallen wordt de mening van het publiek in overweging genomen door te stemmen.

Wanneer u deelneemt aan een stemwedstrijd, moet u uw vrienden en kennissen verzamelen om op uw deelname te stemmen als u wilt winnen. Sociale media maken het gemakkelijker om meer mensen sneller te bereiken, waardoor uw kansen om weg te lopen met een prijs groter worden.

Maar hoe kunt u uw vrienden effectief gebruiken om u te helpen een grote winnaar te worden? Hier zijn enkele ideeën om stemmen op Facebook te krijgen en een voorsprong te krijgen op uw concurrentie.

Voor meer ideeën over hoe u uw winkansen buiten Facebook kunt verbeteren, bekijkt u Stemmen voor wedstrijden.

 • 01

  Gebruik je Facebook-muur

  Mensen in vensters in een muur

  Plaats een link naar je wedstrijditem op je Facebook-muur en vraag je vrienden om je te helpen. Als al je Facebook-vrienden niet geïnteresseerd zijn in giveaways, kun je Friend Lists gebruiken om je stemverzoeken alleen aan de vrienden te posten die je wilt vragen om op je te stemmen.

  Facebook-vrienden worden met andere mensen die meedoen aan wedstrijden, kan deze strategie nog effectiever maken. Vrienden die weten hoeveel betekenis je wint, zullen eerder enthousiast en regelmatig meedoen. Bezoek sweepstakes-groepen en online forums om mensen te vinden die jouw passie voor het winnen delen.

  Als mensen meer dan eens mogen stemmen, moet u hen eraan herinneren om regelmatig deel te nemen. Je kunt een planner voor sociale media zoals Buffer gebruiken om berichten elke dag of elke week in te roosteren, zodat je vrienden blijven terugkomen en op je inzending stemmen.

 • 02

  Word lid van Facebook Vote Exchange Groups

  Studenten houden knoppen bij kiezersregistratie

  Veel Facebook-groepen zijn gemaakt om mensen toe te staan ​​om te vragen om stemmen voor hun wedstrijdinzendingen. In de meeste gevallen wordt van u verwacht dat u de stemmen terugkrijgt door mee te stemmen op de mensen die op u hebben gestemd. Lees de regels van elke stemuitwisselingsgroep die u interesseert voordat u deelneemt.

  Voordat je via uitwisselingen om stemmen gaat vragen, is het ook erg belangrijk om zeker te zijn dat de regels van de wedstrijd waaraan je deelneemt deze niet verbieden. Soms mag je alleen stemmen van mensen die je kent persoonlijk vragen en het overtreden van deze regel kan ertoe leiden dat je inzending wordt gediskwalificeerd.

  Stemuitwisselingsgroepen springen op en verdwijnen regelmatig. Gebruik Google zoeken en Facebook zoeken om de huidige groepen te vinden.

 • 03

  Creëer uw eigen Facebook Voting Group

  Portret diverse groep in de buurt van stemtekst

  Een groep op Facebook maken is gratis en eenvoudig, en je kunt alle regels instellen die je wilt helpen gewillige mensen te vinden om op wedstrijdinzendingen te stemmen.

  U hebt verschillende opties als u geen stemuitwisselingsgroep wilt instellen en onderhouden. U kunt bijvoorbeeld een Facebook-groep instellen voor één specifieke wedstrijd, of uw vrienden in sweepstakes samenbrengen om een ​​onderlinge ondersteuningsgroep te vormen om winnende tips en aanmoedigingen en stemmen te delen.

  Als u niet weet hoe u aan de slag kunt gaan, raadpleegt u Hoe maak ik een groep? van de ondersteuningspagina's van Facebook.

 • 04

  Waarschuwing: Stemmen zonder onderscheid kan ervoor zorgen dat u wordt gediskwalificeerd!

  Voordat u stemmen op Facebook en elders begint te vragen, moet u er rekening mee houden dat niet alle wedstrijden hun deelnemers toestaan ​​deel te nemen aan stemuitwisselingen. In sommige gevallen worden stemuitwisselingen beschouwd als valsspelen.

  Zorg ervoor dat u de regels aandachtig leest, zodat u niet gediskwalificeerd wordt voor deelname aan een stemronde. Sommige wedstrijden kunnen beperkingen opleggen aan wie je kunt vragen om op je te stemmen, bijvoorbeeld dat je mag vragen vrienden te laten stemmen, maar geen vreemden. Anderen kunnen aangeven dat u een link naar de wedstrijd mag posten, maar niet naar uw specifieke inzending.

  Als je het niet zeker weet, vraag je de sponsor om advies over hoe je stemverzoeken kunt indienen voordat je begint. Het is beter om veilig te zijn dan sorry wanneer een misstap ervoor zou kunnen zorgen dat je deelname uit de wedstrijd wordt geschopt.


 • Video Van De Auteur: ВСЯ ПРАВДА в ОДНОМ ВИДЕО Шу Куренай | Фри Де Ла Хойя Free | Луи Широсаги | Вольт Аой Beyblade Burst

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - InStyle - Tagged Holiday Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Kunnen sweepstakes leiden tot een kansspelverslaving?

  ✔ - RC Willey - February Social Media Giveaway


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!