Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

4 Eenvoudige manieren om een ​​werkgeversidentificatienummer (EIN) aan te vragen


Een Employer ID Number (EIN) is een ID die door de IRS wordt gebruikt voor bedrijven en andere entiteiten. De meeste bedrijven hebben een EIN nodig, ook als ze geen werknemers hebben. Veel banken hebben bijvoorbeeld een EIN nodig voordat u een zakelijke betaalrekening kunt aanvragen. Beschouw de EIN als een sociaal zekerheidsnummer voor een bedrijf. Hoewel het voornamelijk wordt gebruikt voor het identificeren van belastingdoeleinden, kan een EIN ook worden gebruikt als algemeen belastingnummer.

Voordat je solliciteert

Als u met het sollicitatieproces begint en u weet geen antwoorden op sommige secties, moet u misschien opnieuw beginnen. U kunt best een kopie van de aanvraag afdrukken op IRS Form SS-4 en alle vragen op dit formulier beantwoorden.

Lees dit artikel voor meer informatie over het invullen van het EIN-aanvraagformulier op Form SS-4. Als u besluit dat u hulp nodig hebt bij het invullen van het EIN, kunt u een advocaat inschakelen. Dit artikel over hulp bij het voltooien van het EIN bespreekt ook het lastigste gedeelte - het wettelijke type van uw bedrijf aangeven.

Indienen als een verantwoordelijke partij

U dient de EIN in als de "verantwoordelijke partij", dus u moet er zeker van zijn dat u bevoegd bent om deze aanvraag in te dienen. De IRS heeft de aanduiding 'verantwoordelijke partij' ingesteld om ervoor te zorgen dat iemand met autoriteit om zaken te doen voor een bedrijf, het formulier invult. Een verantwoordelijke partij zou moeten zijn

"het individu of de entiteit die beheert, beheert, of de entiteit leidt, en de beschikking over de fondsen en activa van de entiteit..."

Voor een klein bedrijf is een verantwoordelijke partij een algemene partner, eigenaar of hoofdfunctionaris van het bedrijf.

4 manieren om aan te melden

U kunt op een van de volgende vier manieren een EIN aanvragen:

Online

Veel mensen gebruiken het online EIN-aanvraagformulier, het EIN-assistenttussen 7 uur 's ochtends en 10 uur' s middags, Eastern time, van maandag tot vrijdag.

Het is het beste om de applicatie te laten invullen en alle vragen te beantwoorden voordat je online gaat, want je zult opnieuw moeten beginnen als je moet stoppen om de antwoorden te achterhalen. De IRS zegt:

  • U moet deze aanvraag in één sessie voltooien, zoals u zult doenniet in staat zijn om op een later tijdstip op te slaan en terug te keren.
  • Om veiligheidsredenen verloopt uw ​​sessie na 15 minuten inactiviteit en moet u opnieuw beginnen.

Als u online wilt archiveren, moet u aan enkele kwalificaties voldoen: u moet een geldig Amerikaans id-nummer hebben (zoals een sofinummer)

Wanneer u het formulier hebt ingevuld, is de informatie gevalideerd en kunt u uw EIN onmiddellijk ontvangen. De online methode is beschikbaar voor bedrijven in de Verenigde Staten of zijn territoria. U moet een geldig identificatienummer voor belastingbetalers hebben voordat u online solliciteert.

Telefoon

Bel de Business & Specialty Tax Line op (800) 829-4933. De openingstijden zijn van 07:00 tot 22:00 uur. lokale tijd, van maandag tot vrijdag. Iemand neemt uw informatie over de telefoon en wijst u een EIN toe aan het einde van het gesprek. Opmerking: Internationale aanvragers moeten bellen (215) 516-6999 (geen gratis nummer).

FAX

Fax het ingevulde SS-4 aanvraagformulier naar uw faxnummer.

Als u uw faxnummer opgeeft, ontvangt u uw EIN binnen vier werkdagen per fax.

Mail

Mail uw ingevulde SS-4-formulier naar het juiste IRS-kantoor. U ontvangt uw EIN per post binnen vier weken.

Zoals u ziet, kunt u uw EIN onmiddellijk ontvangen in plaats van dagen of weken te wachten als u vertrouwd bent met online of telefonisch solliciteren.

Pas op voor FAKE EIN Application Web Sites

Als u zoekt op "EIN aanvragen", zult u veel sites vinden die eruitzien als IRS. Ze zullen je starten bij het sollicitatieproces, maar alleen als je klaar bent om te registreren, vragen ze om geld. Verspil geen tijd of geld. Het EIN-aanvraagproces is gratis, relatief pijnloos en snel.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een balans op te stellen

✔ - Afstand van subrogatie onder eigendomsverzekering

✔ - Succesvolle strategieën voor leveranciersbeheer


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!