Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 4 belangrijkste soorten eigendomsbewijzen van onroerend goed


De overgrote meerderheid van onroerend goed transacties gebruiken vier belangrijke soorten daden om de titel over te brengen. Het verschil in de soorten akten is in de eerste plaats de convenanten en garanties die door de concessieverlener aan de gerechtigde worden overgedragen. Ze variëren van weinig tot geen significante garanties in een algemene garantiedaad.

De aktes kunnen erg kort van lengte zijn (d.w.z. onder een pagina), of ze kunnen verschillende pagina's lang zijn met veel beperkingen, convenanten en speciale toekenningsclausules. Bij een residentiële transactie wordt de akte gewoonlijk voorbereid door een advocaat.

 • 01

  De algemene garantie akte

  Mens die document voor bankier ondertekent

  DigitalVision / Getty Images

  De General Warranty Deed biedt de hoogste mate van bescherming voor de koper. Er zijn belangrijke convenanten of garanties die door de concessieverlener aan de koper / gerechtigde worden overgedragen.

  Een veelgestelde vraag over daden, in het algemeen, is de aard van een algemene garantietekst en welke rechten deze overdraagt ​​aan de koper. In alle gevallen wordt een koper van onroerend goed het best beschermd door een algemene garantietekst. De verkoper of (concessieverlener) draagt ​​het eigendom over, samen met bepaalde convenanten of garanties. Het is de concessiegever die juridisch gebonden is aan deze garanties.

 • 02

  De speciale garantiebepalingen

  De Special Warranty Deed biedt niet zoveel bescherming voor de koper als de algemene garantietekst. De concessieverlener biedt minder garanties.

  Met deze akte is het de concessieverlener van de akte die het eigendom overbrengt, samen met twee garanties - de concessieverlener garandeert dat zij de titel hebben ontvangen, en de concessieverlener garandeert, tenzij anders vermeld in de akte, dat het onroerend goed niet is bezwaard tijdens hun periode van eigendom.

 • 03

  The Bargain and Sale Deed

  Met de koopakte en verkoopakte krijgt de koper geen bescherming tegen bezwaren. Dit type akte heeft zeer gespecialiseerde toepassingen.

  Dit type akte biedt geen garantie tegen bezwaringen, hoewel dit wel impliceert dat de concessieverlener eigenaar is van het onroerend goed. En omdat het geen goede titel van de concessiegever rechtvaardigt, kan de bursaal in de problemen komen als de gebreken van de titel op een later tijdstip verschijnen. Deze akte wordt vaak gebruikt in belastingverkopen en voor executiewerkzaamheden.

 • 04

  De Quitclaim-deed

  De Quitclaim Deed biedt de minste bescherming voor de koper van de vier hoofdtypen. Het gebruik ervan is zeer beperkt.

  Met een Quitclaim-akte, wanneer de akte correct is ingevuld en uitgevoerd, wordt de rente die de inlener in de woning heeft, overgedragen aan een ontvanger, de rechtverkrijgende genaamd. De eigenaar, of de concessieverlener, beëindigt dan (of sluit) elk recht en claimt de eigendom, waardoor het recht of de claim wordt overgedragen aan de ontvanger / gerechtigde.

  In tegenstelling tot de meeste andere eigendomsbewijzen bevat een Quitclaim-akte geen title title-titel en biedt de rechthebbende daarom geen garantie op de status van de eigendomstitel.

 • Daden zijn niet de enige beperkingen van de eigendomsrechten

  Naarmate de tijden veranderen, veranderen onroerendgoeddeals, het gebruik van onroerend goed en de manier waarop mensen omgaan met hun buren. Er zijn vaak beperkingen op eigendom in daden. De overgrote meerderheid van beperkingen en convenanten met betrekking tot het gebruik van eigendom zijn echter opgenomen in de documenten van huiseigenaarsverenigingen en condominiumassociatieregels.

  Video Van De Auteur: Geld Als Schuld, Nederlands ondertiteld

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Manieren om het personeel van uw restaurant geweldig te maken

  ✔ - Leer hoe u een nationale voedselvakantie kunt creëren

  ✔ - Essential Time Management Tips voor advocaten


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!