Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

4 Nieuwe gereedschappen voor het verbouwen van onroerend goed

Marketingmethoden Makelaars gebruiken om meer klanten te krijgen


Landbouw is de term die vastgoedprofessionals gebruiken om de marketingstrategie te beschrijven van het zoeken naar klanten in bepaalde gebieden. Makelaars in onroerend goed hebben altijd geografische gebieden en wijken gekozen voor succesvolle landbouw. Landbouw is een van de meest effectieve manieren waarop makelaars nieuwe leads krijgen en hun bedrijf laten groeien. Om door te gaan met de praktijk, of het bedrijf nu al decennia bestaat of niet, moeten makelaars in onroerend goed overwegen om bijgewerkte technologie te gebruiken om doelgroepen efficiënter te bereiken.

De traditionele marketingtools werken allemaal nog enigszins, sommige beter dan andere.

  • Briefkaarten en andere soorten direct mail
  • Promotieartikelen zoals kalenders en pennen
  • Advertenties voor wijk- en de subdivisie nieuwsbrief
  • Bank- en winkelwagentje-advertenties

Er zijn waarschijnlijk andere innovatieve manieren die vastgoedprofessionals gebruiken om hun bedrijf in buurten te promoten. Het punt is dat, hoewel ze nog steeds zaken kunnen genereren, er nieuwe manieren zijn om de klus te klaren; soms zijn ze een stuk goedkoper dan traditionele advertentiemethoden.

Bloggen en buurtassociaties

Als je blogt, of zelfs als je een website hebt die je eenvoudig kunt updaten, bied je aan om wijkaankondigingen en informatie voor verenigingen uit te voeren. Deze typen organisaties begrijpen de waarde van internetblootstelling en zijn mogelijk bereid om u updates aan te bieden voor plaatsing op uw website of blog.

E-mail nieuwsbrieven

Hoewel direct mail nog altijd leads oplevert, gebruiken de overgrote meerderheid van uw prospecten e-mail en geven deze de voorkeur. Begin met het ontwikkelen van een e-maillijst en stuur regelmatig nieuwsbrieven per e-mail in plaats van per e-mail. U zult zeker minder geld uitgeven en u kunt interesse in uw nieuwsbrieven toevoegen door links naar actuele vermeldingen in het gebied op te nemen. Als u bloggen koppelt aan de automatisch gegenereerde nieuwsbriefaanpak, zult u regelmatig contact opnemen met potentiële klanten zonder uw werklast te vergroten.

Regelmatige statistische rapportage

Gebruik de rapportagetools van uw multiple listing-service om gedetailleerde rapporten te genereren van recente aanbiedingen en verkopen in uw bedrijfsgebied. Zowel kopers als verkopers willen veel informatie en houden van statistieken over de huidige marktomstandigheden en verkopen uit het verleden, en uw commentaar op deze onderwerpen bouwt uw geloofwaardigheid als een expert op. Gebruik deze rapporten in uw e-mailnieuwsbrieven en op uw website en blog. Ik plaats teaserapporten met goede informatie op mijn website om de aandacht van mijn lezers te wekken. Dit soort informatie krijgt veel leads en e-mailadressen voor een nieuwsbrief.

Statistieken, sms'en en tekens

Als u tekens in een gebied plaatst, kunnen actueel nieuws en statistieken u helpen uw advertentiebericht aan te scherpen. Bedrijven zoals Altos Research en CoreLogic zijn gespecialiseerd in het verstrekken van gegevens aan bedrijven voor het richten van marketingcampagnes. Word ook creatief met het gebruik van technologie om prospects in uw landbouwbedrijf te bereiken. Tekstberichten zijn bijvoorbeeld nog steeds een van de toonaangevende manieren waarop bedrijven, waaronder makelaarsbedrijven, consumenten bereiken, dus zoek naar manieren om het te gebruiken.

Uiteindelijk kan die koelkastmagneet nog steeds werken, maar neem je de return on investment in vergelijking met goedkope online marketingtools in overweging terwijl je je marketingstrategie plant.


Video Van De Auteur: The Zeitgeist Movement Orientation Guide

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Waarom Food Entrepreneurs faalt

✔ - Economy of Scale in Multi-Family Real Estate Investment

✔ - Begin als een assistent in onroerend goed om je carrière te beginnen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!