Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

4 Redenen om uw bedrijf te integreren


Er zijn veel goede redenen om op te nemen, en het is gemakkelijk genoeg om verstrikt te raken in het advies van advocaten en adviseurs die je vertellen dat je MOET opnemen wanneer je een nieuw bedrijf start. Het kan zelfs een goede zet zijn, maar het kan ook iets zijn dat je later kunt doen en wachten. Het begrijpen van de redenen voor het opnemen kan u helpen de beslissing te nemen.

Financiering is een belangrijke reden om te integreren

Sommige kredietverstrekkers geven er de voorkeur aan dat u een specifieke juridische bedrijfsstructuur heeft voordat ze u geld toesturen. U bent geen eenmanszaak, in welk geval u uw bedrijf bent en uw bedrijf bent u. Wanneer u uw onderneming opneemt, is deze verantwoordelijk voor het terugbetalen van de lening en hoeft de uitleeninstelling niet persoonlijk naar u te kijken. U bent ook niet persoonlijk aansprakelijk voor de schuld.

Het opnemen van Limieten Uw Persoonlijke Aansprakelijkheid

Uw aansprakelijkheid is afhankelijk van het type producten of diensten dat u levert en het aantal en type werknemers dat u heeft. Als u thuis schrijft met software of een blog, is uw aansprakelijkheid waarschijnlijk beperkt. Maar als u producten verkoopt die mogelijk mensen kunnen schaden of werknemers hebben, wilt u misschien meer bescherming. U kunt een aansprakelijkheidsverzekering aanschaffen, maar de integratie biedt een schild tussen uw persoonlijke vermogen en die van uw bedrijf in het geval van een rechtszaak.

Uw aansprakelijkheidsproblemen kunnen veranderen naarmate uw bedrijf groeit en u werknemers toevoegt.

Fiscale redenen om te integreren of niet

Deze is lastig. Bedrijven zijn afzonderlijke belastingentiteiten en de belastingen die een bedrijf betaalt, kunnen wel of niet groter zijn dan de belastingen die u zou betalen voor uw eigen tarief, wat gebeurt als u een eenmanszaak bent.

Als u een S-bedrijf vormt, stroomt de winst naar u toe en bent u persoonlijk verantwoordelijk voor het melden en betalen van belastingen op dat inkomen. Een C-bedrijf wordt tweemaal effectief belast op bedrijfsniveau. Dan moeten aandeelhouders ook belasting betalen over winst en dividenden die zij ontvangen. Besteed wat tijd met uw belastingadviseur om ervoor te zorgen dat u de fiscale gevolgen van de integratie begrijpt met het oog op het type bedrijf dat u wilt vormen.

Incorporating Hiermee kunt u inkomen beheren

U kunt niet meteen veel geld verdienen wanneer u uw nieuwe bedrijf start, dus u kunt besluiten dat het niet de moeite waard is om het op te nemen. Naarmate uw bedrijf groeit, zult u echter merken dat u uw bedrijfsinkomsten wilt scheiden van uw persoonlijk inkomen en een salaris wilt opnemen. Door een bedrijf te vormen, kunt u dit doen. Je kunt winst maken in het bedrijf en jezelf een salaris betalen in een bedrag dat alleen is wat je wilt of nodig hebt.

Timing is belangrijk, dus als u verwacht het komende jaar meer geld te verdienen en u wilt liever dat het grootste deel ervan in de koffers van uw bedrijf blijft en niet in uw eigen zak, neem dan zo snel mogelijk contact op met een accountant of een financieel adviseur.

De bottom line: neem niet op, alleen maar omdat iemand je vertelt dat het een goed idee is. Advocaten verdienen geld om u te helpen opnemen, maar zij verdienen geen geld als u een eenmanszaak blijft. Het selecteren van uw bedrijfsstructuur hoeft geen do-it-right-now-beslissing te zijn. U kunt het probleem opnieuw bekijken naarmate uw bedrijf groeit en de redenen waarom u wijzigingen wilt opnemen.


Video Van De Auteur: Wat je als mkb-bedrijf wel en niet moet doen op social media

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Schuld- en aandelenfinanciering

✔ - IRS standaard kilometerrating tot 2018

✔ - Hoe cashflow te behouden en netto 30 verkopers te krijgen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!