Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

4 Manieren waarop wedstrijden en sweepstakes u rijker kunnen maken


Als je bent ontslagen, tussen banen zit of geld in je vrije tijd wilt verdienen zonder jezelf volledig uit te putten, zijn wedstrijden en sweepstakes een makkelijke en leuke manier om wat extra geld binnen te halen en de druk op je budget te verlichten.

Het is deprimerend om jezelf een avondje stappen in de stad of leuke nieuwe kleren te moeten onthouden omdat je weet dat je geld beter kan worden gebruikt. Als uw budget krap is, is elke dag een beetje tijd besteden aan het deelnemen aan wedstrijden. Dit is een goede manier om meer van de dingen die u wilt doen, zonder schuldgevoelens, te kunnen doen.

Het winnen van contant geld is natuurlijk een goede manier om vooruit te komen. Er zijn echter ook enkele andere manieren om weggeefacties te gebruiken om geld vrij te maken in uw budget. Hier zijn enkele manieren waarop het invoeren van wedstrijden en sweepstakes een beperkt budget gemakkelijker kan maken.

Win geld van Cash Sweepstakes

De meest directe manier om geld te verdienen met sweepstakes is door het simpelweg te winnen. Er zijn veel wedstrijden en sweepstakes die op elk moment contant geld weggeven. Sommigen geven kleinere geldprijzen weg, maar die prijzen van $ 5 en $ 10 kunnen snel oplopen! Anderen zijn mega-sweepstakes die $ 50.000 of meer weggeven.
Je kunt deze sweepstakes eenvoudig vinden door naar de cash sweepstakes-lijst te gaan, die alleen sweepstakes met zuivere geldprijzen bevat. Als je graag deskundige tips wilt over hoe je deze weggeefacties kunt invoeren en winnen, bekijk dan hoe je online sweepstakes als een professional kunt invoeren.

Gebruik Sweepstakes om geld te sparen dat u anders zou uitgeven

Als u op zoek bent naar manieren om geld te verdienen met sweepstakes, hoeft u niet alleen te focussen op cash sweepstakes.

Je kunt ook deelnemen om nuttige items te winnen, zoals gratis boodschappen, entertainment, boeken en meer.
Een slimme manier om geld te besparen met prijsvragen is om het geld dat u normaal aan de prijs zou uitgeven op uw spaarrekening te zetten. Als u bijvoorbeeld een paar filmtickets wint, zet u de kosten van tickets op uw spaarrekening of voegt u dat bedrag toe aan uw volgende creditcardbetaling.

Je zult nog steeds je plezier hebben en je zult tegelijkertijd je schuld verlagen.

U kunt ongewenste prijzen voor extra geld verkopen

Als je regelmatig sweepstakes invoert, krijg je hoogstwaarschijnlijk enkele prijzen die je niet echt nodig hebt, of heb je al een handtas die te luxe is om te gebruiken, een spel dat niet geschikt is voor je kinderen, of een laptop als je er al een hebt waar je dol op bent.

In plaats van deze items rond je huis te laten zitten met stof verzamelen, zet ze dan te koop op eBay, Craigslist of een vergelijkbare site. De prijzen zullen goede huizen vinden en je zult wat broodnodige contanten krijgen. Ongewenste prijzen verkopen is een goede manier om geld te verdienen met wedstrijden.

U kunt een pauze krijgen in uw belastingen voor het doneren van prijzen

Een andere manier om geld te verdienen met wedstrijdprijzen is om ze te doneren aan een erkende liefdadigheidsinstelling en vervolgens een aftrek van uw belastingen te doen. Geld dat u niet hoeft te betalen aan de overheid is meer geld op zak.

Het is geen goed idee om het welzijn van uw gezin op het spel te zetten door te vertrouwen op geld verdienen door middel van wedstrijden. Deelnemen aan prijsvragen om te leven is riskant en het is waarschijnlijk beter om een ​​parttime baan te krijgen dan het doen van wedstrijden als enige bron van inkomsten.

Maar als je de tijd hebt, kunnen wedstrijden een geweldige manier zijn om wat extra geld aan je leven toe te voegen.

En als je inderdaad heel veel geluk hebt, zou je genoeg geld kunnen winnen om je financiële lasten voor altijd achter je te laten!


Video Van De Auteur: Ghajini गजनी (2008): b)-BluRay:*Aamir Khan*[_Film_]_From__7singhwarriors.

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zeg maar dag tegen DIY Blog Cabin, Hello DIY Ultimate Retreat!

✔ - Hostess - Angry Birds Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Wat is Sweepon en hoe win je hun sweepstakes?


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!