Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Voordelen van de huurverzekering voor huurders

Redenen Huurders dienen een huurderverzekering te hebben


Als eigenaar van een woning, is een van de eerste dingen die u gaat doen, het kopen van de juiste verzekering voor uw investering. Voor huurders is de aanschaf van een huurdersverzekering een van de laatste dingen waar ze aan denken. Deze verzekering kan helpen hun bezittingen te beschermen en hun aansprakelijkheid te beschermen in geval van een ongeluk. Leer vijf voordelen van huurdersverzekering voor huurders.

5 redenen Huurders kopen geen huurdersverzekering

Er zijn vijf belangrijke redenen waarom een ​​huurder geen huurdersverzekering afsluit.

  • Ze weten niet dat het bestaat- Veel huurders kopen geen huurdersverzekering omdat ze gewoon niet weten dat het bestaat. Ze kunnen een ziektekostenverzekering en een autoverzekering hebben, maar zij denken dat de verzekering met betrekking tot het huis alleen voor huiseigenaren is, en niet voor huurders.
  • Het is geen prioriteit- Andere huurders kunnen weten dat de verzekering van de huurder bestaat, maar zij stellen het kopen ervan af. Ze richten zich op dingen die zij belangrijker vinden, zoals een ziekteverzekering, en plaatsen de aankoop van een huurdersverzekering op hun takenlijst. Het is zo'n lage prioriteit dat ze gemakkelijk een huurovereenkomst kunnen ondertekenen en voordat ze het weten, is de huurovereenkomst afgelopen en zijn ze er nooit in geslaagd om die laagprioritaire huurdersverzekering af te sluiten.

  • Ze denken dat ze onder het beleid van de verhuurder vallen- Andere huurders slagen er niet in om de huurdersverzekering te kopen omdat ze menen dat ze onder de verzekeringspolis van het gebouw vallen. Dit is niet het geval. Als de huurder geen verzekering heeft en er brand is bij de accommodatie, dekt de verzekering voor het gebouw bijvoorbeeld niet de bezittingen van de huurder.
  • Ze denken dat het te duur is- Sommige huurders kopen geen verzekering vanwege de kosten. Ze denken dat het te duur is en lopen het risico liever zonder te leven in het pand.

  • Ze denken dat het geldverspilling is- Een andere reden om geen huurdersverzekering af te sluiten, is dat de huurder gewoon denkt dat het geldverspilling is. Ze volgen de mentaliteit "wat zijn de kansen" met de verzekering van de huurder. Ze denken dat er een kleine kans is op brand, diefstal of een ander incident in hun eigendom. Ze nemen liever het risico dat iets slechts gebeurt zonder behoorlijk verzekerd te zijn dan het geld te betalen, zodat ze gedekt zijn.

5 Voordelen van de aanschaf van huurdersverzekering

Huurders moeten huurdersverzekeringen afsluiten om hun bezittingen te beschermen en om ze te dekken als er zich aansprakelijkheidsproblemen voordoen. Het is belangrijk om te beseffen dat de verzekeringspolis van elke huurder anders is. De huurder moet zijn beleid grondig lezen om de hoeveelheid dekking te bepalen en welke handelingen en gebeurtenissen onder zijn specifieke beleid vallen.

  • betaalbare- Veel huurders aarzelen om de huurverzekering te kopen vanwege de kosten. Het kan zelfs heel betaalbaar zijn. De meeste huurderspolissen lopen tussen $ 100 en $ 200 per jaar. De kosten variëren afhankelijk van factoren zoals de hoeveelheid dekking en de locatie van het onroerend goed.
  • Aansprakelijkheid dekking- Het hebben van de juiste huurdersverzekeringspolis kan helpen een huurder te beschermen als er een ongeluk gebeurt in zijn eenheid. Als een gast bijvoorbeeld langs komt en glijdt en valt op het terrein, bieden de meeste huurdersverzekeringen een aansprakelijkheidsbescherming die de huurder voor dit incident zou dekken. De hoeveelheid bescherming zal afhangen van de voorwaarden van het individuele beleid.

  • Vuur of wind dekking- De verzekering van een huurder kan een huurder bescherming bieden als zijn bezittingen verloren gaan of beschadigd raken door een brand of door windschade, zoals een boom die op het terrein valt. Afhankelijk van het beleid dat de huurder kiest, kunnen zij een werkelijke contante waarde voor hun bezittingen of de vervangingswaarde ontvangen. Het beleid voor vervangingskosten is meestal iets duurder.
  • Diefstal dekking- Door het kiezen van een huurdersbeleid kan de huurder ook gedekt worden als er sprake is van diefstal of inbraak bij zijn woning. Nogmaals, het bedrag en het soort dekking is afhankelijk van hun individuele beleid.

  • Een extra laag bescherming voor u- Wanneer een huurder een huurdersverzekering heeft, is dit een extra beschermingslaag voor u, de verhuurder. Als er zich een ongeval voordoet in hun eenheid of als hun nalatigheid schade toebrengt aan het pand, wordt eerst de verzekeringspolis van hun huurder als doelwit gekozen. Dit kan voorkomen dat u een claim bij uw verzekeringsmaatschappij moet indienen.

Wat valt er niet onder?

Natuurlijk dekt de verzekering van een huurder niet alles. De huurder wil een aparte verzekering afsluiten voor dure artikelen, zoals een verlovingsring, omdat de volledige waarde nooit wordt gedekt door de verzekeringspolis van een huurder. Bovendien dekt de verzekering van de huurder waarschijnlijk geen schade door overstromingen. Als overstroming een probleem is, moet een afzonderlijke overstromingsverzekering worden gekocht.

Hoe huurders te vertellen over de huurdersverzekering

U dient een huuradviseringsadddum mee te nemen als onderdeel van uw huurovereenkomst. Raadpleeg een advocaat om de exacte bewoording te bepalen, maar u moet duidelijk maken dat de eigendommen van de huurder en de huurder niet onder uw verzekeringspolissen vallen. U moet de voordelen van een huurdersverzekering aangeven.

In sommige staten kunt u van huurders eisen dat zij een huurderverzekering afsluiten, op voorwaarde dat deze vereiste voor alle huurders geldt. Controleer de lokale wetgeving van verhuurder-huurder om de regels in uw regio te bepalen. Als u in uw staat niet toestaat dat u een huurderverzekering moet afsluiten, kunt u proberen de huurder een huurkorting aan te bieden als hij gedurende zijn gehele huurperiode een huurdersverzekeringspolis aanschaft en onderhoudt.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Delen van een POS-kassasysteem

✔ - Hoe American Fast Food Franchises zich in het buitenland uitbreidden

✔ - Hoe effectieve voedselverpakkingen te ontwerpen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!