Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 5 beste bronnen voor het willekeurig winnen van winnaars van een wedstrijd


Het sponsoren van giveaways is een effectieve manier om gezelligheid over producten te kweken, uw volggedrag op sociale media te laten groeien en aanmeldingen voor uw nieuwsbrief aan te moedigen. Maar als je eenmaal aan het einde van de periode van je weggeefschap bent, sta je voor een belangrijke vraag: hoe willekeurig de winnaar of winnaars van de wedstrijd te kiezen.

Een echt willekeurig winnaarselectieproces is van vitaal belang om beschuldigingen van vriendjespolitiek of fraude te voorkomen. U dient ook documentatie bij te houden waaruit blijkt dat u uw winnaar redelijk hebt gekozen.

Hier zijn vijf middelen om u te helpen willekeurig en eenvoudig een wedstrijdwinnaar te kiezen.

1. Gebruik de willekeurige nummerengenerator van Google om winnaars te kiezen

Een van de vele interessante functies die Google biedt, is een generator voor willekeurige getallen. Het gebruiken van het om uw winnaars te plukken is gemakkelijk en kosteloos.

Om te beginnen, wijst u elk van uw geldige invoeren een nummer toe. Een manier om dit eerlijk te doen is om een ​​nummer toe te wijzen op basis van de volgorde waarin de inzendingen zijn aangekomen. Uw eerste deelnemer zou nummer één zijn, de tweede zou nummer twee worden toegewezen, enzovoort.

Ga vervolgens naar Google.com en zoek naar 'generator voor willekeurige nummers'. Er verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd om het minimum- en maximumaantal in te voeren. Het minimum moet "1" zijn en het maximum van het totaal aantal geldige inzendingen dat uw weggeefactie heeft ontvangen. Nadat u deze hebt ingevoerd, drukt u op de blauwe knop 'Genereren'.

Als u Google liever niet gebruikt, zijn er veel gratis willekeurige nummer generators beschikbaar.

Doe gewoon een zoekopdracht op internet om uw favoriet te vinden. Welke generator je ook gebruikt, het is een slim idee om een ​​screenshot te maken van het resultaat om te documenteren hoe je willekeurig de winnaar van de wedstrijd hebt gekozen.

2. Gebruik een willekeurige naamkiezer voor uw winnaarselectieproces

Als u liever de naam van de wedstrijdwinnaar kiest, in plaats van elke vermelding een nummer toe te kennen, kunt u een willekeurige naamkiezer gebruiken zoals aangeboden door MiniWebTool.com.

Om de willekeurige naamkiezer van MiniWebTool te gebruiken, voert u één naam per regel in het tekstveld in en klikt u vervolgens op de knop "Kies een willekeurige naam". Eén naam wordt willekeurig getrokken om uw winnaar te zijn. Nogmaals, u kunt een screenshot maken voor documentatie.

Het typen van elke naam in het tekstveld is natuurlijk tijdrovend, maar als u records van uw items in een spreadsheet bijhoudt, kunt u de volledige lijst gewoon in het webformulier kopiëren en plakken.

3. Gebruik het gereedschap Winnaar van Woobox om winnaars van de wedstrijd te trekken via Facebook Comments

Als u een wedstrijd op de tijdlijn van uw Facebook-pagina uitvoert, kunt u de gratis Pick a Winner-tool van Woobox gebruiken om willekeurig te kiezen wie met een prijs wegloopt.

Om de tool te gebruiken, meldt u zich aan met een gratis account bij Woobox en verbindt u uw Facebook-account. Klik vervolgens op het tabblad "Berichten" om het bericht te selecteren dat u wilt gebruiken om uw winnaars te selecteren, selecteer of opmerkingen alleen of opmerkingen en reacties gelden als items en klik op de knop Winnaar ophalen. Maak een screenshot van het resultaat.

Als u uw Woobox-account bijwerkt naar een betaald account, kunt u dezelfde tool gebruiken om contact op te nemen met de winnaar. Als u geen geld wilt uitgeven, kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw winnaar. Merk op dat je ook de tool Kies een winnaar kunt gebruiken om willekeurig winnaars te kiezen uit Twitter- of Instagram-reacties en hashtags.

4. Gebruik de willekeurige commentaarkiezer van YouTube om winnaars te kiezen

Als je je YouTube-volgers bouwt door giveaways te bieden aan mensen die reageren op je video's, maakt de YouTube Comment Picker je winnaars willekeurig willekeurig. Het enige dat u hoeft te doen, is de URL van uw video in te voegen en op de zoekknop te klikken. Nadat de URL is ingevoerd, klik je op een andere knop om de winnaar te kiezen. Een paar seconden later heb je de naam van de winnende commentator.

5. Gebruik de Instagram Sweepstakes-app van Easypromo om Winnaars uit Reacties en Hashtags te kiezen

Wanneer je giveaways draait op Instagram, kan het lastig zijn om bij te houden wie de geldige opmerkingen heeft achtergelaten, de weggeefactie met vrienden heeft gedeeld en hashtags heeft gebruikt om mee te doen. Maar een app als de Instagram Sweepstakes-app van Easypromos kan helpen.

Instagram Sweepstakes geeft je de mogelijkheid om de weggevertje in te stellen en kiest willekeurig jouw winnaar uit alle mensen die de acties namen die je hebt gekozen om te geven: vrienden taggen, een specifieke hashtag gebruiken of een reactie achterlaten op een specifiek bericht.

Wanneer je winnaar is gekozen, geeft Instagram Sweepstakes je ook een winnaarslijst en een certificaat van geldigheid om te laten zien dat de winnaar van de wedstrijd echt willekeurig gekozen was.

Je eerste weggeefactie via de Instagram Sweepstakes-app is gratis, waardoor je de kans hebt om de service zonder risico uit te proberen. Na de eerste moet je een abonnement aanschaffen voor alle extra weggeefacties.


Video Van De Auteur: OLIVEO E-Jeugd Winnaars voor de LEGOplan - E4 Penalties

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Wat AMOE betekent en waarom Sweepstakes ze gebruiken

✔ - Delta Sky Magazine - Dream It, Win It! Florida's Space Coast-weggeefactie

✔ - Choice Hotels - Hotels in Cambria Reizen als een baas Sweepstakes (Verlaten)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!