Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Werkgelegenheidsregels Elke restauranteigenaar moet weten

Hoe nationale en federale werknemerswetten van invloed zijn op uw bedrijf


Restauranteigenaars moeten de staats- en federale arbeidswetgeving kennen en begrijpen die van invloed is op hun bedrijf, zoals de Fair Labor Standards Act (FLSA) en andere die betrekking hebben op minimumloon, overwerk en tips. Het niet naleven van deze regels kan resulteren in hoge boetes van lokale, provinciale en federale autoriteiten, om nog maar te zwijgen over mogelijke rechtszaken van werknemers, dus het is de moeite waard om jezelf te leren als je nog niet al een redelijk goed handvat hebt over deze dingen.

Minimumloon

Het minimumloon verschilt per staat, dus neem contact op met uw lokale overheid om erachter te komen wat het is voor werknemers per uur en servers op uw locatie. Houd er rekening mee dat als het federale minimumloon hoger is dan het minimumloon dat door uw staat wordt voorzien, u het federale loon moet betalen en als het salaris van uw staat hoger is, moet u dat betalen. Werknemers in deze staten hebben recht op het hoogste tarief. Het federale minimumloon is $ 7,25 per uur vanaf 2018. Het is hoger in minstens 18 staten.

Servers hebben in sommige staten een afzonderlijk minimumloon omdat ze ook tips verzamelen. Dit wordt het "getipt minimumloon" genoemd en het varieert ook per staat, van $ 2,13 per uur tot wel $ 9 of meer per uur. Een server moet voldoende fooien verdienen om het getankte minimumloon te evenaren. Anders moet zijn werkgever hem het verschil betalen.

Het Amerikaanse ministerie van arbeid biedt een gemakkelijk leesbare afbeelding over de vereisten van elke staat rond minimumlonen en fooien.

Tips

Getipte werknemers moeten een loon worden betaald volgens de voorwaarden van de FLSA. Tips zijn altijd van de werknemer, hoewel ze kunnen worden bijgeschreven op het loon van de werknemer wanneer u het minimumloon berekent zoals hierboven beschreven.

Medewerkers delen hun tips bij sommige restaurants. Dit betekent dat ze allemaal hun tips in één pot stoppen aan het einde van de nacht en het totaal gelijk verdelen. Dit is een volledig vrijwillige praktijk. Werkgevers kunnen hun personeel niet dwingen deze optie te gebruiken.

Na een tijdje

Overwerk verwijst naar gewerkte uren buiten de standaard 40-urige werkweek. Medewerkers moeten de tijd en de helft krijgen als ze overuren maken. Als een kok $ 12,00 per uur wordt betaald en hij 45 uur werkt, moeten vijf van die uren worden betaald tegen $ 18,00 per uur.

Het is een goed idee om overuren zoveel mogelijk te beperken of uw loonkost kan omhoog schieten. Af en toe kan een werknemer aanbieden om over te werken voor zijn reguliere loon om meer uren te krijgen. Je kunt niet voldoen, ook al is hij bereid om voor zijn normale loon te werken. U bent wettelijk verplicht om overuren te betalen voor alle uren boven de 40.

minderjarigen

De uren die een minderjarige kan werken en de functieposities die hij kan behouden, zijn een ander gebied waar de regels tussen staten kunnen zijn. Een minderjarige kan bijvoorbeeld op 15-jarige leeftijd in Maine werken, maar hij kan geen alcoholische drank serveren tot 17 jaar oud, en hij kan ook geen messen pakken, zelfs niet om ze te wassen. Het wordt als te gevaarlijk beschouwd. Minderjarigen hebben ook zeer strenge uren die ze tijdens het schooljaar kunnen gebruiken. Verifieer altijd de leeftijd van een minderjarige met een geboorteakte of een rijbewijs. Het is niet altijd voldoende om het woord van zijn ouders te accepteren.

Alien Workers

U wilt zeker zijn van en verifieer de arbeidsvoorwaarden van buitenaardse werkers of immigranten. Het laatste dat je als nieuwe restauranteigenaar nodig hebt, is beschuldigd te worden van het inhuren van illegale immigranten omdat je visa en / of werkvergunningen niet hebt gevalideerd.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!