Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Ondernemers die hun kant hebben gekregen Hustle Full-Time

Deze tips zullen u helpen hetzelfde te doen


Overdag werk je je werk uit. Nachten, weekenden en ochtenden? Het draait allemaal om de drukte op de zijkant. Het starten van een drukte aan de zijkant kan u helpen uw inkomsten te diversifiëren en u de kans te geven iets nieuws te proberen.

Hoewel er veel sidehustles aan de kant blijven, kun je je op een gegeven moment afvragen of je je dagtaak kunt beëindigen en volop als ondernemer ondernemer kunt zijn. Dat is geen kleine taak en niet iedereen is uitgekeken naar de ondernemerslevensstijl. Maar deze succesvolle ondernemers hebben bewezen dat het mogelijk is - en delen hun beste advies voor iedereen die denkt de stap te wagen.

Kristin Berry, Miss Design Berry

Kristin Berry verhuisde naar New York City en scoorde een baan in farmaceutische reclame. Hoewel de klus geweldig was, moest ze nog steeds extra geld verdienen om alleen rekeningen te betalen en wat geld over te houden.

Dus nam Berry haar grafische ontwerpvaardigheden mee naar het werk en opende in 2011 een Etsy-winkel met logo-ontwerpen, illustraties en meer. Terwijl ze begon met meerdere aanbiedingen, besefte ze dat er één ding was dat als warme broodjes werd verkocht.

"Ik realiseerde me al snel dat de bruiloftsproducten sneller verkochten dan andere en mijn illustratiestijl leende zich perfect voor de ontwerpen", zegt ze.

Twee jaar na de drukte van haar kant huurde ze haar eerste part-time medewerker in. Na een paar jaar werk stopte ze haar voltijdse baan in juli 2015 om fulltime aan de slag te gaan. Nu heeft ze haar stand-alone site, MissDesignBerry.com, gelanceerd en heeft bijna een miljoen aan inkomsten.

"Ik werk nu thuis en heb meer dan 20 vrouwen die op afstand voor mij werken, waardoor ze elk ook hun eigen creatieve kant hebben," legt Berry uit.

Haar advies voor anderen die een kant-en-klare avond willen beginnen en het voltijds willen maken? Start gewoon. "Er is geen perfecte tijd, perfect product of perfect idee. Het grootste dat ik tijdens mijn avonturen heb geleerd bij het bezitten van een bedrijf, is dat de meeste mensen niet beginnen met het plannen van hun hele bedrijf, "zegt ze.

Ze adviseert ook potentiële ondernemers om niet meteen met hun baan op te houden, maar om zorgvuldige, consistente stappen te nemen die in grote stappen zullen veranderen.

Skot Carruth, Philosophie Group, Inc

Skot Carruth startte zijn carrière als investeringsbankier. Hij dacht dat hij koos voor een veilig en traditioneel carrièreplan en had plannen om naar de businessschool te gaan, maar zijn plannen verdwenen nadat hij tijdens de financiële crisis zijn bankwerk verloor.

Nadat hij als consultant was rondgerold, kwam hij als accountant terecht. Hoewel hij een baan had, was hij niet enthousiast over de kansen die voor hem liggen.

"Mijn werkvooruitzichten waren niet veelbelovend", legt Carruth uit. "Dus begon ik te doen wat ik sinds de middelbare school gedaan had: websites maken."

Hij gebruikte strategisch zijn dagtaak als een manier om zijn bijzaken te financieren, door Philosophie te creëren, een bedrijf dat design-innovatie mogelijk maakt.

"De baan op de dag gaf me de startbaan voor bootstrap Philosophie met mijn mede-oprichter, die ook parttime werkte terwijl hij zijn diploma afmaakte," zegt hij. Acht jaar na het starten van deze drukte heeft het bedrijf 40 werknemers in drie kantoren en verdient het bijna 8 cijfers.

Carruth moedigt anderen aan om zich druk te maken over hun dagelijkse baan terwijl ze die hebben. "Ik ben altijd een voorstander geweest van het testen van de wateren, het valideren van het bedrijfsmodel en het bouwen van tractie, terwijl je nog steeds het vangnet van werkgelegenheid hebt," zegt hij. "Het dwingt je om je tijd verstandig door te brengen en neemt de financiële stress weg die ervoor kan zorgen dat je slechte beslissingen neemt."

Julie T. Ewald, Impressa Solutions

Julie T. Ewald genoot van het leven in het buitenland met haar toenmalige vriend in Italië, maar merkte dat ze dood plat was. Om meer geld te verdienen, probeerde ze freelance te schrijven.

"Maar ik kon het gewoon niet laten doorgaan", zegt ze. Het volgende jaar keerde ze terug naar de Verenigde Staten en werkte ze verschillende optredens en besloot ze opnieuw te freelancen. Ze meldde zich aan voor Upwork (voorheen oDesk) en begon sollicitaties aan te vragen.

"Toen ik 's ochtends wakker werd, werden bijna al mijn biedingen geaccepteerd", zegt Ewald. "Ik had opeens een hele drukke drukte op de zijkant."

Om haar vaardigheden te verbeteren, concentreerde ze zich op het beheersen van haar ambacht en het opbouwen van haar klantenbestand. "Ik bleef mijn vaardigheden aanscherpen en meer leren over digitale marketing, omdat mijn teksten werden gebruikt voor artikelen, blogberichten en website-inhoud voor verschillende bedrijven en merken," zegt ze.

Naarmate haar vaardigheden verbeterden, nam ook het werk toe. Ze was zo druk dat ze stilstond. Ze moest "nee" zeggen tegen nieuwe klanten of iets heel anders doen.

Dus startte ze Impressa Solutions, een inbound marketingbureau met een team van medewerkers, zodat ze haar werk kon opschalen. Wat in 2012 begon als een drukte van de kant, werd pas tien maanden later een volwaardig bedrijf. Ewald coacht nu anderen over hoe je aan de slag kunt met freelancen in de online ruimte.

Amani Roberts, The Amani Experience

Amani Roberts werkte in het Amerikaanse bedrijfsleven toen hij in 2008 besloot te gaan dj'en. Om aan de slag te gaan, gebruikte hij zijn vrije tijd om zijn bijzaken te laten groeien.

"Ik zou 's nachts en in het weekend optreden en het bedrijf laten groeien," legt Roberts uit. Tijdens het jongleren met zijn fulltime baan, bleef hij aan de kant DJren en zijn connecties opbouwen. Hij netwerkde in zijn vrije tijd, terwijl hij ook zijn vaardigheden als DJ aanscherpte.

Binnen een paar jaar verdiende hij behoorlijk wat geld van zijn kant. "Ik besefte dat het tijd was om fulltime te gaan wanneer de inkomsten die ik verdiende de helft van mijn huidige salaris waren. Dit gaf me een goede basis om op voort te bouwen terwijl ik fulltime ging ", zegt hij.

In 2012 had hij zijn eigen DJ-bedrijf, The Amani Experience. Roberts beveelt aan dat andere side hustlers toetreden tot specifieke netwerkorganisaties en ook creatief worden over hoe je geld kunt verdienen. Roberts DJ niet alleen, maar diversifieert zijn inkomstenstromen.

"Ik DJ-evenementen, maak originele muziek voor commercials en video's, en ik geef ook les in DJ's", zegt hij. Hij waarschuwt echter dat hoewel fulltime gaan een droom kan zijn voor velen, het geen gemakkelijke overgang is. "Er zullen veel moeilijke tijden zijn en het is niet gemakkelijk. Doorzettingsvermogen maakt de reis de moeite waard, "zegt hij.

Melanie Lewis, Pet Sitter

Melanie Lewis werkte als freelance-schrijver toen haar vriendin haar adviseerde Rover.com, een website voor hondenhonden, te bekijken om extra geld te verdienen.

Lewis dacht dat het een goede match zou zijn. "Ik heb zelf twee honden, en ze houden van speeldatums voor puppy's, dus het zitten met een huisdier was een perfecte manier om niet alleen een aanvullend inkomen te verdienen, maar ook om mijn pups te socialiseren", zegt Lewis.

Pet sitting kan een verzadigde markt zijn, dus Lewis wist dat ze iets anders moest doen. "Vanaf het allereerste begin was het voor mij belangrijk om mezelf te onderscheiden van de meer traditionele zit- en opstapmogelijkheden voor huisdieren door mijn harige klanten een thuis weg van huiservaring te bieden", legt Lewis uit.

Vanwege haar uitstekende service was ze in staat om haar activiteiten te laten groeien en terugkerende klanten te krijgen die bleven terugkeren voor meer. Ze begon de drukte in december 2015 en was in een paar maanden volgeboekt.

"Ik was altijd volgeboekt en ik begon nieuwe klantenverblijven te boeken tot vier tot zes weken", zegt ze. "Ik besloot een fulltime huisdieroppas te worden als ik elke dag mijn max. Capaciteit aan honden kon raken." Die dag kwam slechts drie maanden later in maart 2016.

Als je een side-hustler bent die je optreden fulltime wil volgen, raadt Lewis je aan eerst in te checken. "De vraag die je jezelf moet stellen voordat je de overstap naar voltijds maakt, is of je daar de capaciteit, tijd, energie, enthousiasme en financiële stabiliteit voor hebt," zegt ze. Dat laatste is misschien het belangrijkste: hoewel elke onderneming een risico inhoudt, als je niet de middelen hebt om jezelf te ondersteunen, kom je gewoon terug in je 9-tegen-5.


Video Van De Auteur: #AskGaryVee Episode 96: You're Out of Business

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe vastgoedbeleggingen winst opleveren

✔ - Het recht van Georgia tenants om informatie te verhuren

✔ - Korte geschiedenis en ontwikkeling van de Boston-markt


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!