Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Leuke hobby's die geld verdienen voor jou in je vrije tijd


Als je voorzichtig bent met je budget, is het misschien moeilijk om tijd en geld te besteden aan je hobby's. Deze tien hobby's zijn echter niet alleen leuk, maar ze kunnen ook echt geld verdienen! Probeer deze ideeën uit om extra geld te verdienen in je vrije tijd en veel plezier terwijl je het doet.

 • 01

  Verdien extra geld met wedstrijden en sweepstakes

  Foto van een winnaar van $ 1.000 H & R Block Sweepstakes

  Veel mensen nemen niet de moeite om deel te nemen aan prijsvragen omdat ze denken dat niemand ooit wint. Maar giveaways geven duizenden prijzen aan gewone mensen, net als jij.

  Wedstrijden en sweepstakes laten je een beetje tijd vrijmaken om inschrijfformulieren in te vullen voor de kans om alles te winnen, van cadeaubonnen tot auto's, huizen en grote geldprijzen.

  Ga aan de slag door te ontdekken hoe u online sweepstakes als een professional kunt invoeren. Als je weinig tijd hebt, kijk dan eens hoe je prijzen kunt winnen voor dingen die je al aan het doen bent.

 • 02

  Ben je dol op werken met je handen? Probeer Refinishing Furniture

  Vrouw die stoel overspant

  Als je het leuk vindt om met je handen te werken, als je vindt dat het schuren van oud hout en het weer laten schijnen ontspannend en bevredigend is, en als je graag kleuren en stoffen combineert, kan het overspuiten van meubels voor wederverkoop een hobby voor je zijn.

  Volmaakt goede meubels van hoge kwaliteit worden veel te vaak weggegooid omdat ze gekrast zijn of uit de mode zijn geraakt. Met overspuiten worden de meubels weer tot leven gebracht, zodat ze niet worden verspild of vernietigd.

  Bovendien kunnen u en uw klanten beide profiteren. U kunt op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit aanbieden voor een prijs die veel lager is dan de nieuwe meubelkosten, en u kunt toch zelf geld verdienen.

  Geïnteresseerd? Zie hoe u een bedrijf voor het overspuiten van meubels kunt starten om erachter te komen wat u nodig heeft om te beginnen en wat de voor- en nadelen zijn van het opnemen van deze winstgevende hobby.

 • 03

  Verander uw groene duim in Greenbacks op Farmers Markets

  Kom tuintomaten

  Als je passie tuinieren is, kun je niet alleen geld besparen op je boodschappenrekening door wat van je eigen voedsel voor je gezin te leveren, je kunt ook extra geld verdienen door een kraam op een boerenmarkt op te zetten.

  Een boerenmarkt is een goede manier om geld te verdienen terwijl je een goed thuis vindt voor de onvermijdelijke overvloed die elke goed onderhouden tuin oplevert.

  Je kunt niet alleen je producten direct verkopen, je kunt ook goed geld verdienen door dingen te verkopen die gemaakt zijn van de producten van je hobby: boter gekruid met kruiden uit je tuin, zelfgemaakte augurken, tomaten in blik, jellies en confituren, en meer.

  Als u wilt weten hoe u meer geld kunt verdienen met uw tuinbouwhobby, bekijkt u hoe u voedsel kunt verkopen op boerenmarkten.

 • 04

  Ben je geslepen? Probeer het online te verkopen

  Tekens met kleurrijke letters

  Ben je dol op naaien, breien, kruissteek, plakboek of verf? Als u het leuk vindt om dingen met de hand te maken, kunt u een handig voordeel behalen door uw creaties online te verkopen.

  Online sites zoals Etsy bieden u een ingebouwde marktplaats voor uw handgemaakte items. Het is gemakkelijk te verkopen via Etsy omdat ze de betalingsverwerking voor u afhandelen, waardoor u geen eigen merchant account bij een creditcardmaatschappij hoeft te hebben.

  Er is een markt voor een breed scala aan handgemaakte items, dus wat je hobby ook is, je kunt er geld mee verdienen.

  Ontdek hoe je aan de slag kunt gaan door te lezen wat Etsy is en waarom zou ik het verkopen?

 • 05

  Fotografie voor plezier en winst

  Vrouw die de rug van haar camera bekijkt

  Als je nergens heen gaat zonder een camera in de hand, moet je erover nadenken om van je hobby wat extra geld te maken.

  Veel fotografen brengen extra inkomsten met traditionele middelen, zoals het fotograferen van bruiloften of het maken van portretfoto's.

  In de internetgedreven wereld van vandaag is er ook een grote vraag naar geweldige foto's. je zou ook een niche voor jezelf kunnen creëren door foto's van hoge kwaliteit van vakantiewoningen te nemen om te posten op lijsten, items te fotograferen die mensen op Etsy of eBay willen verkopen, of foto's te maken voor professionals om te posten op LinkedIn of andere bedrijfsgerelateerde zaken websites.

  Als je ideeën wilt opdoen over hoe je meer geld kunt verdienen met je fotografie, kijk dan hoe je een home-based fotografiebedrijf start.

 • Overweeg de fiscale gevolgen van een winstgevende hobby niet

  Terwijl je geld verdient met je hobby's, is dit een prima manier om je vrije tijd door te brengen, want dit kan gevolgen hebben op het moment van belasting. Sommige hobby's kwalificeren als een bedrijf volgens de IRS-richtlijnen en moeten als zodanig worden behandeld wanneer u uw belastingaangifte doet. Als u in de Verenigde Staten woont, moeten prijzen voor sweepstakes ook op dezelfde manier worden behandeld als het reguliere inkomen voor belastingdoeleinden. Zorg ervoor dat u zich niet aan de wet houdt als uw hobby's geld gaan verdienen.


  Video Van De Auteur: Vrije Tijd over? Top 4 Dingen Die Je Kan Doen

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Sieraden en mode Sweepstakes List

  ✔ - Hoe positiever te zijn en een gelukkiger leven te leiden

  ✔ - Corona - Zomer 2018 Sweepstakes (verlopen)


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!