Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Great Construction Accounting / Management Software

Deze 5 geweldige tools kunnen uw constructiebedrijf enige besparingen opleveren


Een bouwbedrijf kan net zo succesvol zijn als zijn boekhoudafdeling kan zijn. Veel kleine en middelgrote aannemers zoeken hulp bij het beheren van hun financiën en sommige anderen vertrouwen op grote boekhoudhulpmiddelen om hun uitgaven en budgetten bij te houden. Ik heb een lijst met betrouwbare en favoriete boekhoudhulpmiddelen voor de bouw samengesteld die uw leven gemakkelijker zullen maken en uw bedrijf winstgevender zal maken.

 • 01

  Sage 100 aannemer

  5 Great Construction Accounting / Management Software: construction

  Sage 100 Contractor is een krachtige constructie accounting- en managementsoftware die zorgt voor de calculatie-, werkkosten-, bouwmanagement- en payroll-services onder één enkele oplossing. De software kan actuele rapporten leveren in hun unieke dashboard met gedetailleerde informatie over de nieuwste kosten. De software is ook mobielvriendelijk, dus deze is ook toegankelijk via uw smartphone. Het programma verzendt ook e-mailmeldingen naar specifieke gebruikers en elk teamlid heeft toegang tot de rapporten en beschikt over de nieuwste en meest accurate informatie.

 • 02

  Procore

  5 Great Construction Accounting / Management Software: software

  Procore is een andere krachtige software die kan worden gebruikt om alle leden van het bouwteam samen te brengen onder één enkel platform. De boekhoudsoftware voor de bouw is zo krachtig dat deze kan worden gebruikt om alle communicatie, facturen en documenten bij te houden en alle informatie goed bij te houden. Wijzigingsopdrachten, contract en aanvraag voor betalingen kunnen via het programmadashboard worden ingediend, waardoor het eenvoudiger wordt om alle belangrijke spelers te voorzien van de meest actuele informatie en deze te beheren. Procore heeft mogelijkheden om de volgende accountinggebieden te beheren:

  • Crediteurenadministratie
  • Debiteuren
  • Voorraadbeheer
  • Job Costing
  • Materiaal management
  • Bestelorder kopen
  • Materialen factureren

 • 03

  Co-Construct

  Co-Construct is een cloud-gebaseerde boekhoudsoftware die ideaal is voor de middelgrote bouwer. Een belangrijk aspect van Co-Construct is dat online bestellingen en facturen kunnen worden voorbereid in Quickbooks of Xero. Het programma is zo ontworpen dat het via een naadloos proces kan worden geïntegreerd met uw eigenlijke boekhoudsoftware. Automatische gegevensrapporten kunnen worden gemaakt zonder dat er extra 'verborgen' kosten in rekening worden gebracht. Co-construct werkt met QuickBooks US Desktop en wereldwijd met QuickBooks Online en Xero. Alle budgetten worden bijgewerkt met behulp van realtimedatum uit rapporten, werkelijke bedragen en overlopende posten. Een groot voordeel van het programma is dat het kostencodes en -datum voor budgetten kan opstellen wanneer u specificaties instelt en er voor elk specifiek project selecties worden gemaakt.

 • 04

  proloog

  Prolog is een andere geweldige tool voor projectbeheer en bouwboekhouding die ook het schatten van functies omvat. Deze software is ideaal voor projecten met een budget van 10 miljoen of minder. Het biedt een unieke gebruikersinterface en geweldige rapportagetools. Sommige functies omvatten de mogelijkheid om meerdere projecten samen te voegen tot één database, zodat rapporten sneller kunnen worden verwijderd en het papierwerk / gedoe bij het werken met verschillende projecten wordt verminderd. Het biedt de mogelijkheid om real-time oplossingen voor budgettracking en kostenbeheer voor te bereiden. Het kan worden gebruikt als een hulpmiddel om contracten te beheren, orders te wijzigen, cashflow, facturen en betalingen.

 • 05

  ComputerEase

  5 Great Construction Accounting / Management Software: management

  ComputerEase kan door alle aannemers worden gebruikt, ongeacht hoe klein of groot ze zijn. Een van de belangrijkste functies van deze software is de mogelijkheid om een ​​real-time rapport voor werk in uitvoering te genereren. Door dit programma te gebruiken, vermijdt u de omgang met Peachtree en QuikcBooks omdat de software alle mogelijkheden heeft die deze twee bieden en nog veel meer functies. Het kan helpen met loonrapportage, factuur- en materiaalregistratie, contractbeheer en zelfs CRM. ComputerEase is beschikbaar op mobiele apparaten met een externe gegevensinvoervoorziening genaamd FieldEase. Eindelijk biedt de software ook aanpassingen met Qtool en is ODBC-compliant.


 • Video Van De Auteur: Construction Accounting Vs Regular Accounting

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Wat is Avvo en het Avvo Lawyer Ranking System?

  ✔ - Explodeer uw fondsenwerving met ambassadeurs voor sociale media

  ✔ - Party Vendors Every Event Planner Should Know


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!