Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Tips voor Instagrammarketing om uw bedrijf te promoten

Hoe verkeer te stimuleren en uw bedrijf te promoten met Instagram


Ben je geïnteresseerd in het promoten van je bedrijf op Instagram, maar weet je niet zeker hoe je moet beginnen?

Zo niet, dan zou je dat moeten zijn.

Instagram is een zwaargewicht op sociale media met meer dan 800 miljoen maandelijkse gebruikers. Het geniet nog steeds van een jaarlijkse gebruikersgroei van dubbele cijfers en in 2013 groeide het meer dan Reddit, Pinterest en Twitter samen. Facebook - het moederbedrijf sinds april 2012, verloor in feite gebruikers in 2013.

Waarom zou Instagram interessant moeten zijn voor internetmarketeers?

Simpel gezegd, het is een krachtige sociale dienst voor het delen (foto's, video's) van sociale netwerken waarmee gebruikers foto's en korte video's kunnen maken (maximaal één minuut), en deze vervolgens kunnen delen op andere platforms voor sociaal netwerken, waaronder Facebook, Twitter, Flickr en Tumblr. Jongere generaties zijn aantoonbaar afstand nemen van verbale communicatie, en de algemene bevolking lijkt ook verliefd op visuele media.

Er is voldoende ruimte voor groei en kansen om uw doelgroep op dit moment te bereiken en Instagram-gebruikers om te zetten in verkeer, abonnees en verkopen voor uw bedrijf.

Laten we vijf Instagram-marketingtips bekijken die u kunt gebruiken om uw bedrijf op Instagram te promoten:

1. Pas inhoud aan voor uw beoogde publiek

Als primair visueel medium kan Instagram je marketingstrategie op Facebook en Twitter aanvullen. Overweeg naast shareability hoe foto's en verbluffende grafische afbeeldingen bezoekers kunnen aantrekken en in uw verkooptrechter kunnen brengen. Kijk eens naar wat 's werelds populairste merken doen om hun Instagram-ruimte te optimaliseren.

Vergeet niet te gebruiken filters. Foto's 'on the fly' lijken vaak op het eerste gezicht middelmatig. Daarom laat de filtertechnologie van Instagram je je afbeeldingen transformeren tot knappe foto's die de aandacht trekken - wat de eerste stap is om gebruikers actie te laten ondernemen.

Instagram staat geen hyperlinks toe in fotobijschriften (niet-klikbaar) of opmerkingen, maar je kunt een link (maximaal 150 tekens) in je biosectie plaatsen. De meeste marketeers gebruiken deze functie om terug te koppelen naar de startpagina van hun bedrijf of de bestemmingspagina van hun huidige marketingcampagne.

U kunt ervoor kiezen om een ​​URL over een afbeelding te leggen, maar het is waarschijnlijk beter om bezoekers naar de klikbare koppeling van uw bio te leiden. Als u besluit om betaalde advertenties te gebruiken met Instagram, dan kunt u koppelingen hebben die klikbaar zijn.

3. Beperk tekstbeschrijvingen en berichten tot de Bare Essentials

Instagram legt geen tekenlimiet op voor je berichten zoals Twitter. Het is echter in uw belang om de afbeeldingen het meeste te laten praten. Trouwens, aangezien kortere Facebook- en Twitter-berichten meer verkeer en interactie genereren, zal je Instagram-publiek waarschijnlijk niet tegen die trend ingaan.

Dat gezegd hebbende, zinvolle bijschriften kunnen aanvullend inzicht bieden en uw betrokkenheid en succespercentage verhogen. Houd je ondertitels kort en krachtig; of houd op zijn minst de belangrijkste informatie boven aan de post als u van plan bent langer geformuleerde berichten te schrijven.

4. Maximaliseer engagementmogelijkheden

Experimenteer met hashtags. Het kiezen van de juiste hashtags is geen exacte wetenschap, dus kijk wat anderen in uw niche gebruiken en raadpleeg productieve bloggers die vaak interessante woordopties bieden.

Volg volgverzoeken en volg mensen die aantrekkelijke foto's en onderwijspunten presenteren voor uw eigen marketinginspanningen. Vergeet niet om mensen op uw website en nieuwsbrieven te informeren dat u op Instagram bent! Voeg Instagram 'Follow' knoppen toe, of stuur periodiek herinneringen naar abonnees die u daar inhoud aanbiedt.

5. Test en volg constant

In sociale media kunnen trends en tendensen verschijnen en verdwijnen, dus houd je ogen en oren open voor Instagram-innovaties en beleidsveranderingen. Door nieuwe opties uit te testen, kan uw prestatiessefficiëntie verbeteren en opgemerkt worden door meer bezoekers.

Net als andere mainstream-netwerksites biedt Instagram analytische hulpmiddelen die u helpen bij het bijhouden van prestaties. Gebruik de resultaten om aanpassingen aan te brengen aan de foto's en afbeeldingen die u plaatst. Factoren die moeten worden overwogen, zijn onder meer:

  • De beste tijden om Instagram-foto's te plaatsen
  • De juiste frequentie voor je berichten
  • Het slagingspercentage van verschillende hashtags
  • De beste bijschriften en de beste actiewoorden binnen de bijschriften
  • Conversiepercentages van call-to-action (CTA) van verschillende campagnes

Conclusie

Instagram is een van de belangrijkste vlaggers voor het moderne, mobiele, visuele internet. Je kunt gratis downloaden van de Apple App Store of downloaden via Google Play. 'Capture and Share' is ongetwijfeld de favoriete keuze van sociale media. Meervoudig delen van platforms is een fantastische bedrijfsinnovatie, niet in de laatste plaats dankzij een snelle, efficiënte uploadervaring die beginners tot experts maakt.

Als je geïnteresseerd bent in Instagram, bekijk dan al onze social media marketing-artikelen die populaire onderwerpen behandelen zoals Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn.


Video Van De Auteur: Zo krijg je meer volgers op Instagram: 5 tips! | Frankwatching

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Zelfstandige belastingformulieren

✔ - Inkoopdefinitie

✔ - Sparen voor schattingstaksen


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!