Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Online bedrijven die zonder geld kunnen beginnen


Het internet is de grote equalizer. In het bijzonder heeft het het speelveld genivelleerd. Iedereen kan een online bedrijf starten dat geld maakt, iedereen met een computer. Maar hier is het ding: geen technische ervaring nodig. U hoeft niet te weten hoe u websites moet bouwen - er is helemaal geen programmeerkennis vereist. U kunt ook overal wonen waar u maar wilt, uw eigen planning instellen en zo weinig of zo veel als u wilt werken, afhankelijk van hoe snel of groot u wilt dat uw bedrijf groeit. Er is ook geen zakelijke of marketingervaring vereist.

Het is een echt democratisch medium voor ondernemerschap.

Het beste van alles is dat je, in tegenstelling tot een fysieke onderneming, niet veel startkapitaal nodig hebt. Sterker nog, je kunt veel internetbedrijven draaien zonder geld, omdat zoveel gratis diensten de mogelijkheid bieden. U kunt bijvoorbeeld gratis een website of blog opzetten met behulp van WordPress. Of u kunt gebruikmaken van een site van derden zoals Amazon of eBay om goederen te verkopen. U gebruikt hun verkoopplatform in ruil voor een korting op uw verkopen.

En dit is slechts het begin van de vele beschikbare e-commerce startup-oplossingen zonder geld. Laten we eens kijken naar vijf van de beste manieren om online geld te verdienen met weinig of geen kosten.

5 Online bedrijven die zonder geld kunnen beginnen: bedrijven

1. Drop Shipping

Het basisidee achter een online drop shipping-bedrijf is dat u als eigenaar van een klein bedrijf geen grote voorraad producten hoeft bij te houden of aflevering bij uw klanten hoeft af te handelen. Dat elimineert de financiële kosten en het risico van een magazijn vol met dingen die je misschien niet verkoopt, en het gedoe van het regelen van het verzenden van bestellingen over het hele land of de wereld. U hoeft zelfs helemaal geen producten te produceren of op te slaan.

In plaats daarvan werk je met een bedrijf dat is gespecialiseerd in drop shipping. Dit is hoe het werkt:

 1. Je lijst producten te koop op uw website of een platform zoals Amazon, eBay of Etsy.
 2. Wanneer een van uw klanten een aankoop doet, koopt u het product van een derde partij (de drop-shipper, meestal een fabrikant of een groothandel) voor een lagere prijs. Dit proces is net zo eenvoudig als het doorsturen van de bestelling van uw klant, een proces dat eigenlijk volledig geautomatiseerd kan worden.
 3. Uw drop-shipper stuurt het product vervolgens naar de klant.

Makkelijk genoeg, toch? Met drop shipping kunt u een breed scala aan producten aanbieden, waardoor de bedrijfskosten voor uw bedrijf extreem laag zijn.

Zoals u kunt zien, is er geen risico van uw kant omdat u het product niet (tegen kostprijs) zelfs niet koopt totdat de daadwerkelijke verkoop is voltooid!

Wat zijn nadelen voor het businessmodel voor drop shipping? U moet een gerenommeerde drop-shipper vinden waarop u kunt rekenen om aan uw klanten te bezorgen. Als een bestelling te laat is of niet afgaat - of een product van slechte kwaliteit is - krijgt u de schuld.

Ook omdat deze markt zo concurrerend is, zijn de marges - dat is het verschil tussen de groothandelsprijs en het bedrag waarvoor u een product kunt verkopen - lager. Maar toch, het is een zinvolle lage of geen-kosten opstartoptie.

Een manier om u te onderscheiden van de concurrentie met een drop-shippingbedrijf is om uw producten privé te labelen. Op die manier verkoopt u niet hetzelfde merk en concurreert u gewoon op prijs; je kunt eerder je eigen merk gebruiken en minder concurrentie ondervinden. Overweeg deze belangrijke factoren bij het zoeken naar een goed drop shipping-product.

Iedereen die een drop shipping-bedrijf overweegt, moet serieus overwegen om Amazon.com te gebruiken om hun bedrijf te laten groeien en meer te leren over het worden van een winstgevende Amazon-verkoper.

2. Affiliate marketing

Affiliate marketing is enigszins vergelijkbaar met drop shipping, maar met enkele belangrijke verschillen. Met dit e-commercemodel houdt u opnieuw geen voorraad bij van uw eigen producten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het verzenden van producten naar klanten.

Kortom, u kiest een winstgevende niche voor uw online bedrijf en vervolgens vindt u een gelieerde partner die producten beschikbaar heeft in die niche. Enkele van de meest populaire affiliate sites zijn Clickbank.com, Amazon.com en CJ Affiliate van Conversant (voorheen Commission Junction). Daartussen bieden ze vrijwel elk digitaal informatieproduct (zoals e-boeken, audiobestanden, videobestanden) of fysiek product dat u maar kunt bedenken.

U biedt de producten te koop aan, bijvoorbeeld op uw blog of e-commercewebsite. Elk product heeft een unieke link die teruggaat naar uw account bij uw gelieerde partner. Een prospect die op de link klikt, wordt naar het winkelwagentje van uw partner gebracht voor het afrekenen. Zodra ze kopen, wordt die aankoop vastgelegd en ontvang je een commissie. Het varieert afhankelijk van de aangesloten partner, maar is over het algemeen 5 procent tot 25 procent, of 50 procent of meer met digitale informatieproducten. Zoals u kunt zien, is er weinig risico van uw kant en ook vrijwel geen investeringen nodig.

Het belangrijkste verschil tussen deze en drop shipping is dat het bedrijfsmodel nog meer handen uit de weg gaat. Het enige dat u hoeft te doen, is een link voor de klant waarop u kunt klikken en de verkoper handelt alles af; facturering, orderafhandeling, klantenservice, etc.

Het enige dat u hoeft te doen, is de marketing afhandelen om uw prospects te laten kopen (via sociale media, e-mailmarketing, bloggen of welke methode u ook kiest). Maar nadat ze op de partnerlink hebben geklikt, is het uit uw handen. U hoeft geen producten te verzenden of vragen over klantenservice te beantwoorden. En je hoeft zeker geen inventaris bij te houden.

Het enige dat u hoeft te doen, is u richten op betaalde en gratis manieren om uw online bedrijf te promoten.

3. Bloggen

Als je expertise, passie of belangstelling voor een onderwerp hebt, ben je klaar om geld te verdienen met een blog. Met een service zoals Blogger (blogger.com), kun je je blog helemaal gratis opstarten. Je kunt ook je eigen site maken en je eigen hosting beveiligen tegen een lage prijs, wat in het algemeen de route is die ik aanbeveel.

Je denkt misschien dat bloggen helemaal over schrijven gaat. En het kan zijn als dat is wat u wilt doen. Maar geschreven blogposts zijn nog maar het begin. U kunt foto's, video's en links naar andere sites plaatsen, nieuws en andere artikelen opnieuw plaatsen... alles is game, echt, zolang het maar betrekking heeft op uw niche.

Wat voor soort inhoud moet je geven? Alles dat boeiend is voor uw prospect. How-to-onderwerpen, top-10-lijsten, commentaar op trends in uw niche, tips en trucs-artikelen - eigenlijk moet u nuttige inhoud bieden. Er is geen tekort aan ideeën voor je blog.

Je verdient op verschillende manieren geld.

Google AdSense.
Deze pay-per-click-advertenties verschijnen op uw blog. Elke keer dat iemand op een advertentie klikt (die hoort bij een onderwerp dat gerelateerd is aan jouw gebied), verdien je een paar centen. Kleine bedragen elke keer, maar het klopt. Dit is extreem hands-off. U hoeft alleen een code van Google te ontvangen en deze op uw website te plaatsen - en de advertenties verschijnen automatisch in uw blog. Google geeft alleen advertenties weer die relevant zijn voor uw blog, dus het is een goede ervaring voor uw bezoekers en maximaliseert het aantal klikken dat u ontvangt, wat meer inkomsten oplevert.

Blogadvertentienetwerken.
U kunt ook werken met advertentienetwerken, zoals Blogads, en banneradvertenties op uw blog uitvoeren. Hetzelfde als Google Adsense-advertenties, u plaatst de code eenmaal op uw website en wanneer uw bezoekers op de advertenties klikken, wordt u betaald.

Affiliate marketing.
Je kent deze al. Je neemt links op naar producten die je als een affiliate promoot, en elke keer dat iemand het product koopt, krijg je een commissie. Met een blog kunt u advertenties met inhoud integreren om het nog waarschijnlijker te maken dat u de verkoop krijgt. U kunt bijvoorbeeld een productrecensie doen - wat nuttige inhoud is - en vervolgens een link opnemen om het product te kopen onder een partnerlink.

Hier zijn enkele succesvolle blogtips om ervoor te zorgen dat mensen je blog kunnen vinden - en zullen blijven terugkomen. Dit is de sleutel tot het opbouwen van een aanhang en het maken van uw blog een winstgevende onderneming.

U moet op een boeiende manier nuttige inhoud bieden.
Als je blog saai is of de informatie overal elders te vinden is, zal niemand het lezen. Aarzel niet om je eigen persoonlijkheid in de blog te plaatsen.

Je moet regelmatig inhoud plaatsen.
Mensen dorsten naar het nieuwe, dus zorg ervoor dat je artikelen, video's of wat dan ook consequent opsteekt. Het kan een bericht per dag of drie keer per week plaatsen. Wat het ook is, onderhoud hetzelfde schema. Een scattershot posting geschiedenis betekent dat je lezers verliest.

Probeer minimaal een week te streven naar één nieuwe post, video of andere inhoud.

Wees oprecht.
Ja, je blog moet geld verdienen. Maar je kunt geen marketingplaatsen maken. Concentreer u op nuttige inhoud, zodat uw lezers u leren kennen, leuk vinden en erop vertrouwen. Daarna klikken ze vanzelf op uw advertenties of kopen ze de producten die u aanbeveelt. In dit tijdperk van internet en sociale media zijn mensen op zoek naar authenticiteit.

Doe dit allemaal en u zult de aandacht trekken van zoekmachines zoals Google, die er altijd naar op zoek zijn om sites met nuttige, relevante inhoud bovenaan de zoekresultaten te plaatsen. Dit is waar contentmarketing over gaat.

Je zou binnen een uur een blog kunnen starten. Maar het kost tijd om geld te verdienen terwijl je het lezerspubliek opbouwt, en slechts een klein percentage van die mensen kopen uiteindelijk je producten.

4. Online video

Heb je de laatste tijd een YouTube-video bekeken? Natuurlijk heb je! Dit is een van 's werelds populairste websites, met meer dan 1 miljard gebruikers die elke dag honderden miljoenen uren video kijken. En het zijn niet alle katten die grappige dingen doen, hoe dan ook.

Je kunt gebruikmaken van het bereik van YouTube om online geld te verdienen. Nee, je probeert niet om een ​​virale video te maken, om maar te zeggen, maar als het wereldwijd gaat en door miljoenen wordt gezien, is dat een goede zaak.

In plaats daarvan volg je een bewezen strategie voor het maximaliseren van weergaven van meerdere video's op een regelmatige basis. Je gaat nuttige inhoud maken... iets aantrekkelijks dat mensen willen bekijken. En het werkt in veel, veel verschillende niches. Het kan een instructievideo zijn, een sprekende video over een onderwerp dat van belang is voor mensen die geïnteresseerd zijn in uw niche... de lucht is de limiet.

U verdient geld met advertentie-inkomsten. Je eerste stap is om een ​​YouTube-account te maken en video's te uploaden. Vervolgens schakel je het genereren van inkomsten in met je YouTube-instellingen. In feite geeft dit Google het startsein voor het opnemen van korte AdSense-advertenties bij uw video's, die u heeft gezien als u een YouTube-video hebt bekeken. Wanneer kijkers op die advertenties klikken, wordt u betaald.

Een andere mogelijkheid om geld te verdienen met een YouTube-kanaal is via betaalde sponsoring. Bouw voldoende volgers op en bedrijven betalen je graag voor het promoten of vermelden van hun producten en diensten in je video's.

Enkele tips om professioneel ogende video's te maken (geen dure pro-apparatuur nodig):

 1. U kunt uw smartphone of een eenvoudige videocamera gebruiken. Maar zorg ervoor dat de verlichting goed is, zodat jij en al het andere in je video duidelijk en gemakkelijk te zien zijn.
 2. Zorg ervoor dat de audio helder is. U wilt geen geruis, bouwgeluid of andere afleiding van de airconditioning.
 3. Gebruik eenvoudige bewerkingssoftware zoals iMovie om titels aan het begin van de video te plaatsen en flubs te bewerken.

Vergeet vooral niet dat je video's eenvoudig kunnen zijn en niet glad hoeven te zijn. Lever nuttige inhoud en ben boeiend en interessant. Grappige helpt ook.

En om het bereik van je video's te vergroten, moet je ze op je Facebook-bedrijfspagina, Twitter, je blog en andere kanalen plaatsen. Laat mensen weten dat je nu in de videobusiness zit.

Naast de advertentie-inkomsten van YouTube-video's, kunt u ook uw YouTube-kanaal gebruiken om verkeer naar uw website te halen, waar bezoekers uw productrecensies kunnen lezen, op de advertenties op uw website kunnen klikken of zelfs op uw lijst met e-mailabonnees kunnen komen - waar u kunt meerdere verkopen doen met uw e-maillijst.

5. Informatieproducten

Wanneer u een internetbedrijf heeft, hoeft het niet te gaan om de verkoop van fysieke producten. Sterker nog, digitale informatieproducten zijn een van de gemakkelijkste en snelste manieren om geld te verdienen. Buiten affiliate marketing is dit waarschijnlijk een van mijn favoriete manieren om online geld te verdienen.

Er is geen tekort aan manieren om informatieproducten te maken, maar de meest populaire indelingen zijn onder meer:

 • Audio: een opgenomen teleconferentie, interview, cursus of een ander product met gesproken woorden
 • Video: een opgenomen webinar, een how-to, een interview
 • Tekst: een e-boek, een soort instructieboekje, een reisgids

In elk van deze categorieën kun je echt creatief worden en elk type en formaat van content maken, zolang het maar boeiend en nuttig is.

Het maakt niet uit op welke manier u het doet, het is passief inkomstengeld dat u verdient terwijl u slaapt, omdat u deze producten te koop aanbiedt op uw website en een klant ze op elk moment van de dag of nacht automatisch kan kopen en downloaden. Het enige wat u hoeft te doen is de verkoop regelmatig controleren om te zien welke onderwerpen of soorten producten het best worden verkocht, zodat u er meer van kunt maken.

Alles samenvoegen

De truc bij een online bedrijf is ervoor te zorgen dat u zich in een winstgevende nichemarkt bevindt. Houd dus zeker trends in de gaten, bekijk de bestsellerslijsten op sites als Amazon en bekijk wat mensen bespreken op sociale media.

Eén ding om in gedachten te houden is dat je jezelf niet hoeft te beperken tot slechts één van deze e-commerce mogelijkheden.

Begin met een en ga ermee aan de slag. Voeg vervolgens nieuwe inkomstenstromen toe als u in staat bent. Dat zal je inkomen doen groeien en ervoor zorgen dat je iets hebt om op terug te vallen mocht een bedrijf naar het zuiden gaan.

Artikel Inhoudsopgave Ga naar sectie

Uitbreiden

 • 1. Drop Shipping

 • 2. Affiliate marketing

 • 3. Bloggen

 • 4. Online video

 • 5. Informatieproducten

 • Alles samenvoegen


Video Van De Auteur: Hoe VERDIEN je geld ONLINE? Hoe werkt online ondernemen?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De 7 beste zakelijke audioboeken van 2019

✔ - 7 Manieren om Pinterest te gebruiken in uw kleine onderneming

✔ - Hoe een missie te schrijven met voorbeelden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!