Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Redenen Collaboration kan u helpen uw bedrijf te laten groeien


Samenwerking is een krachtig hulpmiddel voor alle eigenaren van kleine bedrijven, ongeacht de branche waarin u zich bevindt of het soort bedrijf dat u heeft. Het zijn de verbindingen die je met anderen vormt en de verschillende manieren waarop je samenwerkt met de mensen met wie je een band hebt gevormd, die je zullen helpen je bedrijf naar nieuwe niveaus te laten groeien. Als u er niet van overtuigd bent dat samenwerking echt de moeite en de moeite waard is, zijn hier vijf redenen waarom u de samenwerking in uw kleine onderneming belangrijk vindt.

1. Samenwerking zal u inspireren.

Het is gemakkelijk om routine aan te nemen tijdens de dagelijkse activiteiten van uw bedrijf en te vergeten dat er misschien een betere manier is om iets te doen, verschillende technieken te proberen en nieuwe hulpmiddelen die u tijd en geld kunnen besparen.

Hoewel u blogs, tijdschriften en boeken ter inspiratie kunt lezen, zijn de voordelen beperkt als u deze informatie niet communiceert, deelt en bediscussieert. Het is van vitaal belang om uit je hoofd te raken om een ​​nieuw perspectief te krijgen, je creativiteit te activeren, inkomende informatie objectief te beoordelen en nieuwe contexten toe te voegen aan de gegevens die je verzamelt, zodat je deze effectief kunt gebruiken. Verder gaan dan wat je elke dag doet en ziet om samenwerking te verkennen, kan inspirerend zijn en je op een nieuwe manier helpen denken.

2. Samenwerking helpt je om je netwerk te laten groeien.

Succesvolle ondernemers hebben een gemeenschappelijk belang bij het ontmoeten van nieuwe mensen en het opbouwen van een lijst met contacten en collega's. Succesvol zijn in het bedrijfsleven vereist dat je consequent verbindingen maakt en allianties aangaat. Stel je voor hoe je bedrijf zou afnemen als je steeds opnieuw met dezelfde groep zou blijven netwerken en verkopen.

Hoewel elk contact dat u maakt, mogelijk niet resulteert in samenwerking, wordt uw netwerk steeds groter wanneer u contact opneemt met iemand om de mogelijkheid te onderzoeken.

3. Samenwerking is educatief.

Een van de grootste voordelen van samenwerking is de mogelijkheid om te leren. In feite kan elke interactie die u hebt met iemand buiten uw directe omgeving u iets waardevols leren. Enkele van de meest succesvolle samenwerkingen zijn twee professionals die twee heel verschillende vaardigheden, perspectieven en sterke punten aan tafel brengen. Wanneer dit gebeurt, bent u zeker omringd door leermogelijkheden.

4. Samenwerking kan u helpen geld te besparen.

Veel samenwerkingsrelaties zijn het splitsen van intellectuele bijdragen, hands-on werk en soms uitgaven. Als u samenwerkt met een ander bedrijf en een deel van de voorwaarden betrekking heeft op het delen van ontwikkelings- en marketinguitgaven, kunt u uw budget verdubbelen en tegelijkertijd de kosten verlagen.

In dit geval kunt u er vrij zeker van zijn dat u een grotere klap voor uw geld krijgt dan wanneer u alleen uw eigen middelen zou gebruiken, op voorwaarde dat alle betrokken partijen gelijkelijk worden geïnvesteerd in het succes van de samenwerking.

5. Samenwerking lost problemen op.

Er is een reden waarom crowdsourcing zo populair is; er is een onbetwistbare kracht in cijfers. Als een persoon iets niet zelf kan bereiken, kunnen twee of drie of meer mensen het voor elkaar krijgen.

Denk aan het laatste lastige probleem dat je tegenkwam in je bedrijf. Wanneer we vastlopen, gaan de meesten van ons meteen naar een partner, mentor of andere vertrouwde bron die als een klankbord fungeert en ons helpt het probleem op te lossen. Hoe moeilijker het probleem is om op te lossen, hoe meer we kunnen profiteren van het krijgen van de inbreng van iemand buiten de situatie. En wanneer u nieuwe gezichtspunten en ervaringen toevoegt aan de mix, zal het eindresultaat vaak overstijgen wat u oorspronkelijk wilde bereiken.

Het goede nieuws is dat samenwerking tussen kleine bedrijven niet per se een aanzienlijke tijd of financiële investering vereist. Lees verder voor vijf eenvoudige samenwerkingsideeën die u vandaag in uw kleine bedrijf kunt starten.


Video Van De Auteur: Why good leaders make you feel safe | Simon Sinek

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Filing Tips voor mensen die een hekel hebben aan archivering

✔ - 5 Manieren om uzelf en uw bedrijf te verkopen zonder dat u zich slap voelt

✔ - Start een thuisbedrijf - wat u moet weten


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!