Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Redenen Advocaten Love Avvo


Advocaten die van Avvo houden, doen dat om verschillende redenen. De meeste van die redenen zijn gebaseerd op het vermogen van Avvo om nieuwe contracten voor zijn advocatenkantoor te genereren. Lees de onderstaande lijst voor meer informatie over de top 5-redenen waarom advocaten van Avvo houden.

Top 5 Redenen Advocaten Love Avvo

Gratis reclame
Hoewel advocaten een geüpgraded Avvo-lidmaatschap met extra voordelen kunnen aanschaffen, zijn de meeste Avvo-services gratis beschikbaar. Het enige wat een advocaat hoeft te doen is zijn of haar profiel claimen om het systeem te gaan gebruiken.

Transparantie
Zoals de meeste advocaten weten, zijn er een aantal slechte of zelfs gevaarlijke advocaten die actief aan het werk zijn en veel geld verdienen door hun klanten te exploiteren. Op de een of andere manier slagen deze advocaten erin om vele jaren te oefenen voordat ze hun wetslicenties verliezen, als ze die überhaupt kwijtraken, maar niet zonder eerst veel mensen schade te berokkenen. De tool van Avvo voor klanten om de diensten van de advocaat te beoordelen, zal advocaten doen nadenken voordat ze een klant bedriegen of verwaarlozen, en als ze een klant bedriegen, biedt dit de klant de mogelijkheid om anderen te informeren over hun slechte ervaringen met de advocaat..

Verder, als een advocaat gedisciplineerd is door zijn of haar nationale orde van advocaten, is die informatie prominent aanwezig in het Avvo-profiel van de advocaat. Sommige advocaten zijn dus heel blij dat Avvo informatie deelt die bekend moet zijn over onethische advocaten.

Hoge scores
Het is waarschijnlijk geen toeval dat de advocaten die Avvo het meest leuk vinden, degenen zijn die relatief hoge ratings van het systeem hebben gekregen. Immers, als uw Avvo-rang aangeeft dat u een middelmatige advocaat bent, hoe gelukkig zou u ermee kunnen zijn? Als Avvo je echter 'buitengewoon' noemt, kun je het niet helpen dat je je een beetje gevleid voelt. Hoewel niet alle advocaten de hoogste scores zullen halen, kunnen de meeste advocaten met een beetje werk hun Avvo-beoordelingen naar een redelijk niveau brengen.

Referenties Evaluatie en vergelijking
Cliënten hebben vaak moeite om onderscheid te maken tussen de geloofsbrieven van de ene advocaat en de andere. Avvo biedt een manier voor klanten om de prestaties van elke advocaat in lijn te brengen om te zien welke het meest geschikt lijkt voor het geval van de klant. Geen enkel ander systeem op de markt biedt dit vermogen, evenals Avvo. Avvo-directeur Conrad Saam zegt dat "Avvo drie perspectieven biedt, drie gezichtspunten van een advocaat - de Avvo Rating, klantbeoordelingen en Peer Endorsements.

Wij geloven dat meer informatie en meer perspectieven consumenten helpen slimmere beslissingen te nemen. "

Nieuwe klanten
Uiteindelijk zijn de grootste redenen waarom advocaten van Avvo houden dat het hen nieuwe zaken stuurt. Dit geldt met name voor advocaten die tijd investeren in het reageren op juridische vragen die op de Avvo-website worden geplaatst. Het is een goede manier om snel in contact te komen met potentiële klanten die behoefte hebben aan juridische diensten. De algehele kwaliteit van de vragen die aan Avvo worden gepost, is zeer goed en door het geven van zinvolle antwoorden op vragen, halen veel advocaten elke maand nieuwe klanten op bij Avvo. Avvo is een geweldige manier om nieuwe klanten te genereren.

Hoewel veel advocaten in dit opzicht niet veel succes hebben geboekt met Avvo, zijn degenen die geld hebben verdiend met het werken met hem zeer tevreden met de resultaten.


Video Van De Auteur: How to stop screwing yourself over | Mel Robbins | TEDxSF

Gerelateerde Artikelen:

✔ - De koopovereenkomst met korte verkoop

✔ - Hoe een eBay-bedrijfsmodel dat verkoopt, te kiezen

✔ - De grootste en beste Japanse winkelketens (2011)


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!