Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Stappen om uw e-mailmarketinglijst te kickstarten


E-mail is de primaire vorm van communicatie voor veel kleine bedrijven, en misschien nog belangrijker, het is ook belangrijk voor de consument. Dit is de reden waarom e-mailmarketing een geweldige manier kan zijn om uw bedrijf te promoten. Als u e-mailmarketing door de rommel in de inbox haalt, kunt u uw bedrijf in de aandacht van uw klanten en potentiële klanten houden.

De eerste stap van het gebruik van e-mailmarketing om uw klanten te bereiken, is het opbouwen van een overzichtelijke en efficiënte e-maillijst. Als u momenteel geen adressen verzamelt via een aanmeldingsformulier op uw website, handmatig in uw winkellocatie, via sociale mediakanalen of op een andere manier, moet het samenstellen van een lijst een van uw eerste stappen zijn.

Hier zijn enkele dingen die u in gedachten moet houden als u aan de slag gaat.

1. Kies de juiste e-mailmarketingservice

De eerste stap om aan de slag te gaan met e-mailmarketing is het selecteren van een e-mailmarketingservice die u helpt bij het verzamelen van adressen, waarmee u uw lijst kunt beheren en het gemakkelijk kunt maken om berichten naar uw lijst te verzenden. Dit is een zeer belangrijke stap, omdat het niet eenvoudig is om van provider te wisselen nadat uw lijst is gestart.

Deze lijst met e-mailmarketingservices biedt basisinformatie over enkele van de populairste services.

2. Maak het eenvoudig om aan te melden

Aanmelden voor uw lijst duurt enkele seconden. Hoe makkelijker het is en hoe minder hoepels uw doelgroep moet doorlopen, hoe sneller uw lijst groeit.

Je moet er ook voor zorgen dat je je aanmeldingsformulier plaatst waar het te zien is. Dat betekent op een zichtbare locatie op uw website, aan de kassa in uw winkel en mogelijk zelfs op uw kwitanties en marketingmateriaal. Als u een contactformulier of online winkelsysteem op uw website heeft, moet u ook een selectievakje op die formulieren opnemen, zodat bezoekers zich kunnen aanmelden terwijl ze andere activiteiten op uw site uitvoeren.

3. Volg de regels

Zelfs als u duizend contacten hebt in uw persoonlijke adresboek, waarvan u zeker weet dat u e-mail van u wilt ontvangen, kunt u niet zomaar beginnen met het verzenden van ongevraagde berichten. Er zijn regels over hoe u e-mailadressen aan uw lijst kunt toevoegen en hoe u uw lijst kunt gebruiken. Er zijn veel regels over hoe je contact kunt opnemen met klanten en potentiële contactpersonen via e-mail.

De CAN-SPAM-wet is ingesteld om consumenten te beschermen tegen spam. Maak kennis met deze handreiking voor kleine bedrijven, verstrekt door de Federal Trade Commission.

4. Garandeer privacy

Maak duidelijk wat mensen inschrijven om te ontvangen en voeg een verklaring toe op elke formulier dat u hun informatie nooit zult delen of gebruiken voor andere doeleinden dan uw mailings. En dan niet!

Het is ook een goed idee om abonnees te laten weten hoe vaak ze kunnen verwachten dat ze berichten van u ontvangen wanneer ze zich aanmelden.

5. Geef een incentive

Enkele van de meest succesvolle aanmeldingsformaten zijn die waarmee de abonnee iets gratis krijgt wanneer hij zich aanmeldt. Dit kan een gratis rapport zijn, een korting, een wedstrijd of sweepstakes, of een andere gewenste incentive. Zorg er wel voor dat u duidelijk maakt dat ze zich bij het aanvragen van de freebie aanmelden voor uw mailinglijst (en natuurlijk kunnen ze zich altijd afmelden).

Het is belangrijk om te onthouden dat het tijd kost om een ​​e-maillijst samen te stellen met klanten en prospects die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van informatie over uw producten en services. Maar door deze tips consequent te volgen en uw lijst de tijd te geven om te groeien, kunt u een langetermijnhulpmiddel ontwikkelen om uw bedrijf te promoten.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe Computerbestanden te organiseren (Tips voor elektronisch bestandsbeheer)

✔ - Hoe werkt repatriëring belastingvakantie?

✔ - De beste tijden om op Twitter te plaatsen voor maximale effectiviteit


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!