Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Dingen die u NIET hoeft te starten met een klein bedrijf

En 5 dingen die je nodig hebt


Je hebt een goed idee voor een klein bedrijf en je bent klaar om te gaan. Maar je denkt misschien dat er enkele dingen zijn die je moet doen om te beginnen. Sommige van die dingen zijn niet echt nodig. Maar sommige zijn. Hier zijn twee lijsten: 5 dingen die je echt niet nodig hebt om op te starten en 5 dingen die je wel nodig hebt. Ik zeg niet dat je deze dingen voor altijd kunt vermijden, maar als je snel en met minimale kosten aan je bedrijf wilt beginnen, kun je zonder deze dingen beginnen en ze later toevoegen.

5 dingen die u echt NIET nodig hebt voor het opstarten van kleine bedrijven

1. Een kantoor. Je kunt vanuit je huis werken. Als u een thuiskantoor opricht, houdt u dan al uw huiskosten bij, omdat u mogelijk een belastingaftrek kunt doen voor het gebruik van uw thuiskantoor.

2. Een formeel businessplan. U hebt misschien gehoord dat elk bedrijf een bedrijfsplan nodig heeft, en het is een geweldig idee. Een businessplan kan u zeker helpen nadenken over alles wat u nodig heeft en waar uw bedrijf naartoe gaat. Maar als u geen zakelijke lening nodig hebt, hoeft u waarschijnlijk niet de tijd te besteden aan het maken van een formeel businessplan.

3. Een formele bedrijfsstructuur. U kunt beginnen als een eenmanszaak, die geen formele registratie bij uw staat vereist, evenals een LLC, partnerschap of bedrijf. Ga gewoon door; je kunt later een formele registratie doen.

Wanneer u besluit om een ​​formele structuur voor uw bedrijf te creëren, doe het dan zo eenvoudig mogelijk. Als u bijvoorbeeld een LLC vs- en S corp-structuur overweegt, zult u merken dat een LLC eenvoudiger is om te starten en uit te voeren dan een S corp, en de belastingen mogen niet heel verschillend zijn.

4. Een lening of geld van buitenaf. Als u klein begint, kunt u mogelijk persoonlijke fondsen gebruiken voor het opstarten en geld uit inkomsten gebruiken om uw bedrijf te financieren. Als u geld wilt lenen om producten te kopen voor de verkoop, kijk dan of u handelskrediet van de leveranciers kunt gebruiken. U wilt mogelijk nog steeds een zakelijke creditcard.

5. Medewerkers. U kunt zelfstandig beginnen zonder medewerkers, wat een enorme kostenpost kan zijn. Als u hulp nodig hebt, huur dan onafhankelijke contractanten in. Je betaalt ze voor werk, zonder voortdurende verplichting, omdat ze onafhankelijke ondernemers zijn.

5 dingen die u echt nodig heeft voor het opstarten van kleine bedrijven

1. Een bedrijfsnaam, adres en telefoon.Alles is gebaseerd op uw bedrijfsnaam, dus zorg ervoor dat u er lang plezier mee kunt hebben. U hebt een adres nodig (u kunt uw huis of een postbus gebruiken) en een telefoon (u kunt uw persoonlijke mobiele telefoon of thuistelefoon een tijdje gebruiken).

2. Een zakelijke betaalrekening. Ik pleit er altijd voor om een ​​zakelijke betaalrekening apart van uw persoonlijke betaalrekening te krijgen. Het maakt eindejaarsboekhouding eenvoudiger en maakt duidelijk dat u een legitieme onderneming hebt (in het geval dat de IRS u wil controleren).

3. Een bedrijfsregistratie bij uw gemeente.U moet uw bedrijf registreren bij uw plaats (stad of regio), vooral als de bedrijfsnaam anders is dan uw eigen naam. Bekijk dit artikel over D / B / A en fictieve naamverklaringen om het betreffende proces te bekijken.

4. Een boekhoudsysteem dat is gemakkelijk te gebruiken. Zoek een online boekhoudsysteem om een ​​boekhouder te gebruiken of te vinden die er een voor je kan gebruiken. Wacht niet tot het einde van het jaar of betaal geen tijd om uw bedrijfsfinanciën samen te stellen voor uw belasting bereider.

5. Bedrijfsadviseurs. Vraag voordat u begint een financieel en fiscaal professional om u te helpen bij het opzetten van uw bedrijfsadministratie en belastingstelsel. Zoek ook naar een lokale advocaat die vragen kan beantwoorden en gereed kan zijn wanneer u hulp nodig hebt bij zakelijke problemen.


Video Van De Auteur: Webinar: Bepaal een passend uurtarief

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 10 Fouten die uw bedrijfskrediet kunnen schaden

✔ - Deze zijn 's werelds top hernieuwbare energiebedrijven

✔ - De 7 beste coworking spaces van New York City in 2019


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!