Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

5 Manier om geld te verdienen terwijl je slaapt

5 manieren om passief inkomen te verdienen


Stel je voor dat je 's nachts naar bed gaat en de volgende ochtend wakker wordt met geld op de bank. Het klinkt misschien als pie-in-the-sky of een scam, maar in feite is het mogelijk om een ​​thuisbedrijf te creëren dat voor u werkt, zelfs terwijl u slaapt, tijd doorbrengt met het gezin of een andere activiteit uitvoert.

Wat is passief inkomen?

Vaak aangeduid als passief inkomen, is de term een ​​beetje een verkeerde benaming. Ja, je kunt geld verdienen terwijl je slaapt, maar het is niet zo eenvoudig als het-het-en-vergeten-is. Er zijn plannen en systemen nodig om geld te genereren terwijl je niets doet. Kort gezegd, passief inkomen bestaat erin om geld te verdienen aan iets na de initiële investering van tijd of geld. Als u bijvoorbeeld aandelen koopt, kunnen ze geld verdienen (of verliezen) zodra u de aankoop hebt gedaan (geldinvestering). Of, als u een hit schrijft, kunt u doorgaan met het verdienen van geld telkens wanneer dat nummer wordt afgespeeld.

Je hebt tijd geïnvesteerd om het een keer te schrijven en het blijft geld verdienen.

Hoewel passief inkomen een initiële investering van tijd en / of geld met zich meebrengt, kunnen ze, eenmaal gemaakt, met minimale inspanning worden onderhouden. Als u geïnteresseerd bent in het opzetten van een bedrijf dat ook werkt als u dat niet bent, volgen hier enkele ideeën.

1. Bloggen

Bloggen is mogelijk een van de meest doorlopende arbeidsintensieve ideeën op deze lijst, maar het kan nog steeds worden gemaakt en beheerd volgens een part-time schema. De beste blogs voor passief inkomen bieden zeer gewilde en overtuigende informatie. Blogs die informatie bieden, hebben verschillende opties voor het genereren van inkomsten, waaronder:

  • Affiliate marketing
  • Contextuele advertentiefeeds zoals Google AdSense
  • Adverteren rechtstreeks verkopen
  • Digitale producten verkopen die door u zijn gemaakt
  • sponsoring

De truc om te slagen in bloggen, naast reguliere kwaliteit inhoud, is marketing om het lezerspubliek te vergroten. Voor de meest passieve inspanningen kunt u SEO gebruiken, zodat zoekmachines u kunnen helpen verkeer naar u te verzenden. Het is echter goed om een ​​verscheidenheid aan andere marketingopties te hebben, waarvan vele systemen en automatisering kunnen omvatten, zoals e-mailmarketing en sociale media.

2. E-maillijst

Elke bedrijfswebsite of blog zou een e-maillijst moeten hebben, maar niet elke e-maillijst heeft een grote website of blog nodig. In feite kunt u met een knelpunten- of bestemmingspagina en een bedankpagina een passief inkomen opbouwen via een e-maillijst.

Net als een blog moet je e-mailnieuwsbrief nuttige informatie of tips bevatten, omdat mensen zich niet abonneren om dingen te verkopen. Maar naast uw artikelen en tips kunt u ook partnerproducten, uw producten promoten, advertentieruimte verkopen en zelfs een sponsor krijgen.

U kunt uw e-maillijst nog handiger maken door een auto-responder of campagne te gebruiken. U besteedt de tijd van tevoren aan het schrijven en instellen van de e-mails en vervolgens voert de lijstdienst al het werk uit, waarbij u uw e-mails maand na week, maand na maand naar abonnees stuurt. Dit werkt het beste met groenblijvende inhoud, in tegenstelling tot trending ideeën en nieuws. U kunt bijvoorbeeld een 52-weekse (één jaar) e-mailnieuwsbrief opstellen over glutenvrij koken of fitness boven de vijftig. Gewoon vooraf schrijven en de e-mails instellen in de auto-responder of campaing, en abonnees ontvangen de informatie automatisch elke week.

Net als bloggen, zal uw lopende werk zijn om uw e-mail nieuwsbrief op de markt te brengen om abonnees te krijgen.

3. Informatieproducten

Het maken van e-boeken, online cursussen en andere digitale inhoud is een van de beste manieren om geld te verdienen terwijl u slaapt. Hoewel ze tijdrovend zijn om te maken, is het enige dat overblijft nadat ze zijn gemaakt en het systeem hebben ingesteld voor de verkoop ervan (zoals website of Amazon).

Net als een e-maillijst doet het systeem alles automatisch. Het systeem neemt de bestelling op, verwerkt de betaling en levert het digitale product. U kunt zelfs een partnerprogramma maken, zodat u een team mensen voor u kunt laten verkopen, uw inspanningen kunt dupliceren en uw marketingbereik exponentieel kunt vergroten. Als u een service zoals ClickBank gebruikt om uw partnerprogramma te beheren, hoeft u niet eens de affiliate-cheques in te korten. Clickbank zal dat voor u doen.

Maar net als bij alle online-inkomstenopties, is succes bij het maken van informatieproducten alleen te danken aan het hebben van een product dat mensen willen of nodig hebben, en marketing om verkoop te krijgen.

4. Dropship

Het lijkt er niet op dat het verkopen van een tastbaar product een passieve inkomstenbron zou zijn, maar dat het een drop-shipping bedrijf kan zijn. Drop-shippers leveren alles; het product, de verpakking en verzending, inclusief het gebruik van uw bedrijfslabel. Het enige dat u hoeft te doen is het product op de markt brengen. Er zijn verschillende manieren om een ​​dropship-product op de markt te brengen, bijvoorbeeld via uw website, een e-commercesite, via eBay of het volledige programma van Amazon.

Verder zijn dropship-opties nu ook print-on-demand, wat betekent dat je t-shirts, mokken en andere aanpasbare items kunt ontwerpen en ze kunt verkopen via dropship-methoden.

Het nadeel van drop-to-drop is zorgen voor inventaris, kwaliteit van het product en bij gelegenheid hoge wholesaletarieven. Met dat gezegd, als je geen gedoe met inventaris of verzending wilt, kan drop-shipping een geweldige optie zijn.

5. Royalty's

Royalties worden het meest geassocieerd met boeken en muziek en zijn hoofdzakelijk verdiende percentages van de verkoop. Als u bijvoorbeeld een boek schrijft, kan een uitgever aanbieden het te publiceren en betaalt u royalty's (een percentage van de verkoop) voor elk verkocht boek. Van alle opties voor passief inkomen is dit het meest ongrijpbaar. Ten eerste is het lastig om een ​​uitgever of een ander bedrijf te krijgen om je creatieve werk te kopen en verkopen. Verder is het bedrag dat u per verkoop ontvangt vaak erg laag; misschien een paar cent korting op een verkoop van $ 10. Ten slotte worden royalty's in boekuitgaven meestal alleen om de zes maanden betaald en alleen als u een voorschot hebt verdiend dat u mogelijk hebt ontvangen.

Een voorschot is als een lening en moet eerst worden terugbetaald voordat u wordt betaald.

Een andere optie is zelfpublicatie, waarbij u de uitgever bent. De royalty's voor zelfuitgave van een e-boek via een winkel als Amazon zijn meestal hoger (30 tot 70 procent) en worden maandelijks betaald. Er is geen voorschot en u zult geld moeten uitgeven aan het bewerken en andere prepreservices, maar op de lange termijn zult u merken dat u meer verdient.


Video Van De Auteur: Hoe moet je veel geld verdienen op gta 5 online

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Doelstelling Oefening voor zakelijk succes

✔ - Hoe een marketingplan voor een bedrijf te schrijven

✔ - Passief inkomen met een Home Home-bedrijf


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!