Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

6 Dingen die je kunt maken van houten pallets


Als er één item is dat stilletjes een cultstatus heeft gekregen als een goedkope bron van ambachtelijk materiaal, is dit de houten pallet. Van eenvoudig handwerk tot rustiek chique meubels tot palletfeestjes, upcyclen van pallets is mainstream geworden.

Houten pallets zijn uiterst functioneel in toepassingen voor materiaalverwerking en hetzelfde thema geldt voor hun veelzijdigheid in creaties voor thuisprojecten. Sterker nog, de meeste doe-het-zelvers menen dat de hemel de limiet is als het gaat om het hergebruiken van houten pallets om unieke items te creëren.

Voorzichtigheid is echter geboden als het gaat om het veilig omgaan met oude houten pallets. Zichtbaar vervuilde en vuile pallets vormen het risico van infectie als u door een vuile pallet wordt gesneden of een lekke band van een houten splinter krijgt. Kies schone houten pallets en zorg ervoor dat u veiligheidsuitrusting draagt, inclusief handschoenen, veiligheidsschoenen en oogbescherming. Neem even de tijd om mijn artikel, Are Wood Pallets Safe for Crafting te lezen? Verkeerde informatie is overvloedig aanwezig.

Hier zijn enkele dingen die gemaakt kunnen worden van houten pallets:

1. Meubilair en aanverwante ambachten

Toen ik jaren geleden begon met het demonteren van pallets, waren mijn eerste projecten stoelen, met name stoelen van Cape Cod en picknicktafels voor kinderen. Nadat ik nat was geworden, merkte ik dat ik een beetje avontuurlijker werd, vertakking in stukken en kasten op ware grootte.

2. Slaapkamerinrichting

Er zijn een aantal dingen voor uw slaapkamer die gemakkelijk kunnen worden gemaakt met behulp van houten pallets. Bedden zijn natuurlijk uitdagende projecten om te bouwen. Als u echter over de juiste vaardigheden beschikt, kunt u met houten pallets zelfs prachtig ogende bedden maken. Andere dingen die u kunt overwegen zijn decoratieve items, houten kisten, bijzettafels, houten planken en laden.

3. Pallethout in woonkamers

Gebruik houten pallets voor uw woonkamer om mediaconsoles en salontafels te fabriceren. Andere populaire items zijn centrale tafels, boekenplanken en pronkstukken.

4. Een palet voor keukens

Een ladekast, bestekrekken en tafels zijn misschien de meest voor de hand liggende dingen om te maken van houten pallets voor uw keukens. Wist u echter dat er een aantal dingen eenvoudiger kunnen zijn om meer functionaliteit te bieden? Een houder voor uw potten en pannen, een muur om uw messen op te bergen en een vrijstaande kruidentuin om uw kruidenplanten op te slaan, zijn bijvoorbeeld niet alleen eenvoudig te maken, maar ook zeer aantrekkelijk en praktisch.

5. Hergebruik van pallets voor buitentoepassingen

De hemel is de limiet als het gaat om het ontwerpen en creëren van op palmbomen geïnspireerde kunstwerken voor uw tuinruimte en uw buitenruimtes. Een solide toepassing is om houten pallets te gebruiken om een ​​veranda te maken. Andere opties zijn houten banken, houten stoelen, tafels buiten, houten koelers, naamplaten en straatnaamborden. Je kunt ook een aantal decoratieve artikelen in de buitenlucht maken, zoals houten kransen met houten pallets. Ook seizoensgebonden decoraties gemaakt van pallets kunnen hartverwarmend zijn, of houten jack-o-lantern-kunst voor Halloween, gestileerde houten kerstbomen of vlaggen om Independence Day te vieren.

6. Items voor eetzalen

Uw eettafel en eetkamerstoelen zijn misschien niet de meest voor de hand liggende keuze als het gaat om het gebruik van houten pallets, maar ze zijn zeker een mogelijkheid. U kunt ook een aantal tafeldecoraties maken, zoals kandelaars of zout- en peperhouders.

Wat u van plan bent te doen met een houten pallet is uiteindelijk afhankelijk van uw specifieke passies, de tijd die u hebt, uw vaardigheidsniveau en de benodigde houtbewerkingsapparatuur. Gerecycleerde houten pallets zijn als lege vellen canvas. Het enige wat u hoeft te doen, is uw creativiteit laten vloeien.

Andere referenties

//1001pallets.com/

//101pallets.com/


Video Van De Auteur: WIE KOMT ER BIJ MIJ SLAPEN?!

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Gratis en goedkope pallets

✔ - Recycling van franchisemogelijkheden

✔ - Hoe verzekeringskosten worden gereguleerd


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!