Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Basisprincipes van de borgstellingswet van South Carolina

Rechten van verhuurders en huurdersrechten


Huurders in South Carolina hebben bepaalde rechten wanneer zij een borg voor een huurwoning neerleggen. Deze rechten worden beschermd door de huurderwet van South Carolina. Ze bevatten regels voor hoeveel een verhuurder kan verzamelen en de tijdlijn voor het retourneren van de aanbetaling nadat de huurder is vertrokken. Hier zijn zeven basisprincipes van de wet.

7 Basisvragen over veiligheidsdeposito's in South Carolina

 1. Maximale storting-Geen limiet
 2. Hetzelfde aanbetalingsbedrag-Waarborgsommen kunnen verschillen
 3. Het opslaan van stortingen - geen vereiste
 4. Schriftelijke kennisgeving-Niet verplicht
 5. aftrek-Onbetaalde huur, schade
 6. Terugstorting-30 dagen
 7. Vastgoed verkopenStortingen teruggeven aan huurders of overdragen aan koper

1. Maximale borg in South Carolina?

Er is geen limiet voor de gehele staat wat betreft hoeveel een verhuurder een huurder als een borgsom in rekening kan brengen.

2. Moet u alle huurders hetzelfde bedrag in rekening brengen als een borg?

Als eenheden niet vergelijkbaar zijn:
Als de eenheden niet vergelijkbaar zijn, kunnen de bedragen van de borgsom verschillen. U brengt huurders bijvoorbeeld een borg in rekening die gelijk is aan één maand huur. als u een slaapkamer heeft van $ 1000 per maand en een slaapkamer met twee slaapkamers van $ 1500 per maand, dan zijn de vereiste bedragen voor de borg anders. De borg voor de ene slaapkamer zou $ 1000 zijn en de borg voor de twee slaapkamers zou $ 1500 zijn, wat volkomen legaal zou zijn.

Als de eenheden vergelijkbaar zijn:
Verhuurders in South Carolina hoeven niet hetzelfde bedrag in rekening te brengen voor een borg, zelfs niet voor vergelijkbare eenheden. Als ze echter verschillende bedragen vragen voor de borg voor vergelijkbare eenheden, moeten ze de andere huurders hiervan op de hoogte stellen. De verhuurder kan:

 1. Plaats een kennisgeving in een verzamelpunt op het terrein of bij het verhuurkantoor en leg duidelijk uit hoe borgsommen worden berekend of
 2. Geef elke huurder een geschreven exemplaar van deze verklaring.

Als een verhuurder nalaat een huurder op de hoogte te stellen van de berekeningsmethode voor verschillende waarborgsommen, is de verhuurder mogelijk niet in staat om de borg van een huurder te houden om de schade te dekken die de huurder heeft veroorzaakt aan zijn eenheid.

3. Het opslaan van de borg in South Carolina

Er zijn geen specifieke vereisten voor het opslaan van de huurwaarborg van een huurder in South Carolina. Een verhuurder is niet verplicht om de aanbetaling op te slaan in een afzonderlijke rentedragende rekening, noch moeten zij de huurder op de hoogte brengen van de manier waarop de borg wordt bewaard.

4. Is schriftelijke kennisgeving vereist na ontvangst van de borg in South Carolina?

Nee. Een verhuurder in South Carolina is niet verplicht om een ​​huurder schriftelijk op de hoogte te stellen na ontvangst van de borg van de huurder.

5. Inhoudingen van de borg van de huurder

In de staat South Carolina kunnen verhuurders het recht hebben om de borgsom geheel of gedeeltelijk te behouden om de volgende redenen:

 • Om onbetaalde huur te dekken
 • Voor schade als gevolg van normale slijtage en scheurtjes

6. Terugsturen van de borg van een huurder in South Carolina

30 dagen:

In South Carolina heeft een verhuurder 30 dagen na beëindiging van de huurperiode om de borg van een huurder terug te geven.

aftrek:

Als de verhuurder enige aftrek heeft gedaan van de borg, moet hij ook het volgende opnemen:

 • Een schriftelijke gespecificeerde verklaring met vermelding van de reden voor de aftrek
 • Het bedrag dat is afgetrokken
 • Eventueel extra geld verschuldigd als de borg niet genoeg is om het verschuldigde bedrag te dekken.

Doorstuur adres:

 • De huurder moet de verhuurder zijn nieuwe adres schriftelijk verstrekken.
 • De verhuurder moet de borgsom en de schriftelijke gespecificeerde verklaring indien nodig sturen naar het door de huurder opgegeven adres.
 • Als de huurder de verhuurder geen nieuw doorstuuradres heeft bezorgd, moet de verhuurder de aanbetaling naar het laatst bekende adres van de huurder sturen.

Onrechtmatige inhouding:

Als een verhuurder nalaat het verschuldigde geld aan de huurder binnen deze periode van 30 dagen terug te betalen, heeft de huurder mogelijk recht op maximaal drie keer het bedrag dat ten onrechte is ingehouden plus advocaatkosten.

7. Wat gebeurt er met de borg als u uw woning verkoopt?

Verhuurders in South Carolina hebben twee opties als ze de woning verkopen:

 1. Retourneer de borgsom direct aan de huurder en breng de koper schriftelijk op de hoogte dat de verhuurder de borg aan de huurder heeft teruggegeven.
 2. Breng de borg over op de koper en breng de huurder schriftelijk op de hoogte dat de nieuwe eigenaar van het onroerend goed nu in het bezit is van hun borg.

Wat is de borgstellingswet van South Carolina?

Raadpleeg de South Carolina Code geannoteerd § 27-40-410 voor de originele tekst met betrekking tot de bewaringswetgeving in de staat South Carolina; 27-40-450; en 27-40-520.


Video Van De Auteur:

Gerelateerde Artikelen:

✔ - 6 Redenen waarom u een huurder wilt om hun huurovereenkomst te verlengen

✔ - Berekeningskapitalisatietarief voor onroerend goed

✔ - De 10 beste sites om gig-jobs te vinden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!