Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 7 beste CRM's voor 2019

Blijf op de hoogte van uw klanten


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Een Customer Relationship Management (CRM) -systeem wordt gebruikt voor het verzamelen van gegevens over interacties tussen een bedrijf en zijn klanten. Deze gegevens zijn afkomstig van meerdere kanalen (bijvoorbeeld de officiële website van het bedrijf, gerelateerde socialemediakanalen, logboeken voor klantenondersteuning en feedbackrecensies) en worden opgeslagen in een centrale database. Het bedrijf kan deze gegevens vervolgens analyseren en gebruiken om hun producten te verbeteren, zorgen van klanten wegnemen en uiteindelijk de eigen groei stimuleren.

Hoewel CRM belangrijk is voor elk bedrijf, is het vooral van vitaal belang voor kleine bedrijven die zich in een vroeg stadium van hun groei bevinden. Dat komt omdat het succes van deze bedrijven sterk afhankelijk is van het aantal klanten dat ze kunnen winnen en dat ze ook kunnen behouden. Een nieuw geopende maaltijd moet bijvoorbeeld weten wat klanten van hun eten vinden, wat voor soort recensies ze online plaatsen (waardoor toekomstige klanten worden beïnvloed) en of ze waarschijnlijk niet opnieuw zullen bezoeken. Al deze informatie kan het diner helpen zijn diensten aan te passen, eventuele problemen aan te pakken en een maximale klanttevredenheid te bereiken.

Afhankelijk van de vereisten van uw vestiging, zijn er nogal wat CRM-systemen waaruit u kunt kiezen. Lees onze selectie voor de beste CRM's voor kleine bedrijven om u te helpen de juiste te vinden.

 • 01

  Beste algemeen: Agile

  Agile-logo

  Met dank aan Agile

  Met een robuuste functieset en uitgebreide automatiseringsmogelijkheden is Agile CRM absoluut het beste Customer Relationship Management-systeem voor alle soorten kleine bedrijven.

  Het startersplan van Agile is geprijsd op een concurrerende $ 8,99 / maand voor elke gebruiker en biedt tal van goodies voor zowel verkoop- als marketingteams. U kunt gegevens opslaan over 10.000 bedrijven of contacten en er is ondersteuning voor het bijhouden van e-mails (met tweerichtingsintegratie), leadscores en mijlpalen van aangepaste deals.

  Voor marketingteams biedt Agile CRM bouwhulpmiddelen voor meerdere diensten, waaronder formulieren, e-mailsjablonen en bestemmingspagina's voor websites. Er is ook de mogelijkheid om marketingtaken te automatiseren en sociale media te monitoren.

  De aangeboden diensten omvatten alles, van ingeblikte reacties tot rapporten, en de functionaliteit kan verder worden verbeterd via plug-ins.

 • 02

  Beste online / cloudgebaseerd: Zoho

  Met dank aan Zoho

  Als het gaat om oplossingen voor bedrijfsbeheer, is Zoho een naam die geen introductie behoeft. De portfolio van het bedrijf omvat alles van accountingtools tot gezamenlijke apps. Als u geen gedoe wilt met een door uzelf gehoste CRM-oplossing, is Zoho's Cloud CRM precies wat u nodig hebt.

  Zoho is een multikanaals online CRM en verzamelt klantgegevens uit verschillende bronnen, waaronder e-mail, livechat, oproepen en sociale media. De SalesSignals-functie biedt realtime analyses en meldingen voor elke klant. U kunt individuele doelen toewijzen aan elk van uw teamleden en hun voortgang volgen via een centraal dashboard.

  Zoho CRM biedt functies voor het bouwen en automatiseren van verkoopprocessen, en het laat u zelfs verschillende portals maken voor uw klanten. De REST API en zijn bibliotheken maken het mogelijk om aangepaste oplossingen en integraties te ontwikkelen.

  Dan is er Zoho Marketplace, met honderden uitbreidingen die kunnen worden toegevoegd aan het CRM-dashboard om de functionaliteit verder te vergroten.

 • 03

  Beste voor schaalbaarheid: HubSpot

  Met dank aan Hubspot

  Alleen omdat uw bedrijf op dit moment maar een paar klanten aankan, betekent nog niet dat dit altijd zo zal blijven. Groei is het ultieme doel van elk bedrijf, dus u hebt een CRM-oplossing nodig die schaalbaar genoeg is om eenvoudig een verhoogde toestroom van klantinteracties te beheren. Als dat is wat u zoekt, is HubSpot het antwoord.

  HubSpot biedt een altijd bijgewerkte weergave van de verkooptrechter van uw bedrijf via een visueel dashboard. Hier kunt u geplande afspraken beheren, prestaties bijhouden met ingestelde quota's en meer. De CRM registreert automatisch alle interacties van klanten (e-mail, oproepen en sociale media), en hetzelfde kan eenvoudig worden gesynchroniseerd met Gmail of Outlook.

  Dankzij de tijdlijnweergave maakt HubSpot het eenvoudig om alle interacties met elke lead te volgen. U kunt gepersonaliseerde e-mailsets op tijd verzenden en krijgt bruikbare inzichten over hen. Het marketingcentrum bevat tal van hulpprogramma's waarmee u geoptimaliseerde landingspagina's kunt beheren, e-mailsjablonen kunt maken en op SEO gebaseerde ROI kunt meten.

  Zoals u zou verwachten, werkt HubSpot naadloos samen met services van derden, zoals G-Suite en Office 365.

 • 04

  Beste voor gebruiksgemak: Streak

  Met dank aan Streak

  Gezien de vele met elkaar verweven modules waardoor ze werken, zijn de meeste CRM-systemen niet bepaald gemakkelijk om mee te beginnen. Er zijn echter uitzonderingen en Streak CRM is daar een van.

  Dus wat maakt Streak nu misschien tot de gemakkelijkst te gebruiken CRM? Het is het feit dat het is gebouwd op een applicatie die regelmatig wordt gebruikt door vrijwel iedereen met een internetverbinding: Gmail.

  Met Streak wordt Gmail meteen omgetoverd tot een CRM-krachtpatser. Installeer gewoon de extensie en u bent klaar om te gaan. Streak biedt eenvoudige samenwerking en stelt u in staat om alles te delen, van contacten tot bestanden, met een enkele klik. U kunt deals beheren, wachtrijen ondersteunen en taakherinneringen instellen met Google Agenda. Functies zoals Webhook API-toegang, mail-merge, tracking en gedeelde pipelines zijn ook inbegrepen in de mix.

  Omdat het gebaseerd is op Gmail, werkt Streak perfect samen met het hele scala aan andere web-apps van Google. Het kan ook werken met persoonlijke en school-Gmail-accounts. Streak heeft meerdere sjablonen (of smaken) die zijn afgestemd op specifieke gebruiksomgevingen zoals verkoop en productontwikkeling.

 • 05

  Beste voor Sales Management: PipeDrive

  Met dank aan Pipedrive

  Niet elke organisatie vereist dat al haar teams werken aan het omgaan met klantinteracties en het opvolgen van leads. Voor velen is het alleen de verkoopafdeling die hiervoor verantwoordelijk is. In dergelijke gevallen is het verstandig om voor een verkoopgericht CRM-systeem te kiezen, waardoor PipeDrive perfect de beste keuze is.

  Door zijn eigen erkenning is PipeDrive een CRM-verkoopsysteem dat is gebouwd voor minimale invoer en maximale uitvoer. De primaire interface is de pijplijn, waarmee u de controle houdt over complexe verkoopprocessen. Hier worden alle deals onderverdeeld in de verkoopstadia. Een statistiek-tool kan worden gebruikt om een ​​gepersonaliseerde analyse van verkopen te krijgen, en de weergave biedt ondersteuning voor slepen en neerzetten.

  PipeDrive biedt e-mailintegratie, met volledige ondersteuning voor aangepaste sjablonen en gedetailleerde tracking. Er is een lijst met vooraf ingestelde activiteitstypen en u kunt ook uw eigen typenlijst maken. U krijgt herinneringen voor achterstallige activiteiten, evenals meldingen voor nieuwe taken.

  Dankzij de krachtige open API kan PipeDrive eenvoudig worden aangesloten op andere software en aangepaste functies die ervoor zijn ontwikkeld. De add-on Zapier maakt het synchroniseren van gegevens tussen meerdere web-apps een eenvoudige aangelegenheid.

  Het is ook mogelijk om bestaande gegevens naar PipeDrive te importeren en deze naar eigen softwareprogramma's te exporteren. Visuele rapporten geven u diepere inzichten en u kunt zelfs belangrijke statistieken zien die worden opgesplitst door meerdere producten of services.

 • 06

  Beste waarde: Insightly

  Met dank aan Insightly

  Voor een klein bedrijf is het budget altijd zorgwekkend. Het is dus belangrijk om te kiezen voor een CRM-oplossing die geweldige functies biedt zonder een fortuin te hoeven kosten. Voer Insightly in.

  Met een (basis) prijs van $ 29 / gebruiker / maand (indien jaarlijks gefactureerd), is Insightly ongetwijfeld de beste CRM-service voor uw geld. U krijgt een limiet van 100.000 records, opslagruimte van 10 Gb en de mogelijkheid om 25.000 records per sessie te importeren. Er zijn ook taakbeheer, API-toegang en onbeperkte aangepaste rapporten in de mix gegooid. Insightly biedt verder gedetailleerde rapportgrafieken en de mogelijkheid om verbinding te maken met de Power BI-bedrijfsanalyseservice van Microsoft.

  Voor e-mailmarketing biedt Insightly u de mogelijkheid om tot 2.500 massale e-mails per dag te verzenden, en de planning van e-mail is daar ook. Met functies zoals pipelines en activiteitensets, Google Contacts en Calendar Sync, en meer, maakt Insightly projectautomatisering een fluitje van een cent.

  Wat de integratie van externe partijen betreft, biedt de open API van Insightly naadloze connectiviteit met services zoals PieSync, Data2CRM en Boomerang.

 • 07

  Beste uitverkoop: SalesForce

  Met dank aan Salesforce

  Als u de beste CRM voor uw kleine onderneming wilt en geld geen beperking is, hoeft u niet verder te zoeken dan SalesForce.

  Ontegenzeggelijk de meest populaire naam in de CRM-industrie, heeft SalesForce alles wat uw bedrijf ooit nodig zou kunnen hebben. De Lightning Professional-editie biedt functies zoals op regels gebaseerde lead scoring, campagnebeheer en B2B-marktautomatisering. U krijgt ook account- en contactbeheer en een aanpasbaar verkoopproces.

  Met zijn mobiele app kunt u met Salesforce interacties van klanten bijhouden, zelfs wanneer u onderweg bent. De zeer configureerbare dashboards en rapporten maken het gemakkelijk om realtime inzichten te krijgen.

  Voor bedrijfsbrede samenwerking biedt Salesforce volledige ondersteuning voor bestanden en aanbevelingen. Integratie met derden is er ook, met zowel Google Apps als Lightning Sync meegeleverd.


 • Video Van De Auteur: Top 10 Plugins For Wordpress 2019 | Must Have Plugins For Wordpress!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Gebruik deze voorbeeldverzamelingbrief om efficiënter te worden betaald

  ✔ - GST / HST Informatie voor zakendoen in Canada

  ✔ - 9 Stappen om een ​​leven op eBay te verkopen


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!