Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Beste iPhone & Android-apps voor zakelijke financiën

Bekijk deze apps om gelijke tred te houden met uw financiën


Technologie is iets geweldigs en het maakt bedrijfsfinanciën eenvoudiger te beheren dan ooit tevoren. Iedereen kan zijn telefoon of tablet veranderen in een mobiele boekhoudmachine door enkele nuttige apps te downloaden die u tijd en geld besparen.

Van het verzenden van facturen en het beheren van klanten tot creditcardtransacties en complexe financiële projecties, er is een app voor elke zakelijke behoefte. Zowel kleine als grote bedrijven zullen merken dat deze apps waardevolle tijdwinst opleveren en dat wanneer u alles gesynchroniseerd krijgt, uw boekhouding ook echt leuk kan worden.

Elk van deze apps is beschikbaar in de iTunes AppStore voor iPhone en iPad, evenals in Android-apparaten via de Google Play Store.

 • 01

  QuickBooks mobiel

  Bedrijfsmensen die financiële gegevens over digitale tablet herzien

  Wanneer klanten de mobiele app van QuickBooks bekijken, maken ze opmerkingen als 'Het leven veranderen'. Het is geïntegreerd met QuickBooks Online, zodat u uw boekhouding kunt beheren vanaf elke locatie die u maar wilt.

  Eigenaren van kleine bedrijven en iedereen die de financiën behandelt en een bedrijf boekt, zal merken dat deze app van onschatbare waarde is.

  QuickBooks Mobile kan worden gebruikt om klanten, facturen, kassabonnen en schattingen te maken en te bewerken. Uw gegevens zijn dan onmiddellijk beschikbaar in QuickBooks Online.

  Als u een klant bezoekt, kunt u ter plekke een schatting of factuur opstellen. U hoeft niet terug te gaan naar kantoor of uw laptop aan te zetten, nu is dat efficiënt!

 • 02

  FreshBooks

  Als u liever uw kleine zakelijke financiën online doet, maakt de FreshBooks-app het u gemakkelijk.

  FreshBooks is cloud-accounting en staat bekend om zijn vermogen om het factuurproces te stroomlijnen. Met de app kunt u snel en eenvoudig onkostendeclaraties maken en tijd bijhouden, naast het elektronisch aanmaken van facturen.

  FreshBooks is ook een zeer goed online boekhoudprogramma. De plannen zijn ontworpen om goed te werken voor bedrijven met slechts een paar klanten of klanten die elke maand veel facturen versturen.

 • 03

  Oracle Business-goedkeuringen voor verkoopmanagers

  Oracle Business Approvals voor Sales Managers is een ongelooflijk nuttige app. Hoewel het op het eerste gezicht misschien niet klinkt zoals het is voor financieel management voor kleine bedrijven, is het dat zeker wel.

  Verkoopmanagers kunnen verkoopoffertes beoordelen en deze tijdens het proces onderschrijven of weigeren. Ze kunnen ook onkostenrapporten, verkoopprognoses en inkooporders bekijken.

  Als u Oracle gebruikt, is de app een waardige toevoeging aan uw bedrijf.

 • 04

  Shoeboxed

  Shoeboxed maakt het beheren van ontvangsten uit zakelijke uitgaven zeer eenvoudig.

  Het bespaart levens op belasting omdat al uw bonnen op één plaats worden opgeslagen en altijd beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft. Om het te gebruiken, maak gewoon een foto van uw ontvangstbewijs, organiseer het in uw Shoeboxed-account en het wordt online opgeslagen.

  U kunt Shoeboxed ook gebruiken voor contactbeheer. Maak een foto van een visitekaartje en deze kan online worden opgeslagen. Geen stapels kaarten meer op je bureau!

 • 05

  Plein

  Square is een geweldige app voor bedrijven onderweg, want u kunt al uw verkopen rechtstreeks op uw telefoon of tablet uitvoeren. Het is een van de beste apps voor mobiele creditcardtransacties.

  Square geeft je een gratis creditcardlezer en de app is ook gratis (een zeldzaamheid onder zakelijke apps van tegenwoordig). Transacties worden binnen een of twee dagen bijgeschreven op uw account en de kosten zijn 2,75% voor elke kaartbeurt. U hebt ook geen merchant account nodig, dus er zijn aanzienlijke besparingen ten opzichte van traditionele verwerking.

  Er zijn geen kosten verbonden aan contant geld of cheques en Square geeft u een dagelijks verkooprapport voor alles. Het is in zekere zin een mobiele kassa. Deze kan u ook helpen bij het verzamelen van e-mailadressen van klanten, omdat u onmiddellijk een ontvangstbewijs kunt e-mailen of sms'en.

  Square is zo populair en goedkoop dat veel kleine bedrijven ervoor kiezen om het in hun fysieke winkels te gebruiken. Hierdoor heeft Square ook POS-oplossingen.

 • 06

  Intuit QuickBooks GoPayment

  QuickBooks GoPayment is de mobiele creditcard transactie-app geassocieerd met QuickBooks. Het was duidelijk ontwikkeld om te concurreren met Square.

  Net als Square is GoPayment een gratis app, hoewel de tarieven kunnen variëren. U kunt kiezen voor een 'Pay-as-you-go'-plan met een swipe-snelheid van 2,4% en een ingetoetst tarief van 3,4%. Als u meer verkopen heeft, kunt u een maandelijkse premie betalen en die korting tot 1,6% verlagen. Er zijn kleine transactiekosten, maar het is slechts $.25.

  De creditcardlezer is klein en gratis. Als u QuickBooks al als uw boekhoudsoftware gebruikt, kunt u GoPayment ermee synchroniseren. Dit is misschien een betere optie dan Square voor bedrijven die de synchronisatie nodig hebben en elke maand een aanzienlijk aantal transacties hebben.

 • 07

  SurePayroll

  Hoe zou u uw loonadministratie overal willen doen? Met SurePayroll kunt u dat doen. De app is gratis, maar je moet een SurePayroll-account hebben om volledige toegang te krijgen.

  U kunt uw werknemers in loondienst, per uur en op contractbasis betalen. Met de app kunt u ook alle inkomsten, aftrekkingen, gewerkte uren en eventuele andere loongegevens op aanvraag invoeren. Voer indien nodig snelle samenvattende rapporten uit of houd de vakantie- en zieke tijd bij of houd andere gegevens bij.

  Als een bonus kunnen uw werknemers de medewerkers-app downloaden en hebben ze ook al hun persoonlijke gegevens. Geen vragen meer over hoeveel persoonlijke tijd ze nog hebben of u om verificatie van het loon vragen.

 • 08

  InDinero

  InDinero is een behoorlijk geweldige iPhone-app die werkt met andere apps zoals FreshBooks. Het beweert de Mint.com te zijn voor kleine bedrijven. Sommigen noemen InDinero een financieel dashboard en de meeste mensen noemen het gewoon goed.

  InDinero haalt uw bank- en creditcardafschriften van al uw banken. Het is niet nodig om schoenendozen te ontvangen vanwege deze functie en InDinero plaatst uw uitgaven onmiddellijk in de juiste categorieën voor u.

  InDinero bereidt financiële rapporten voor zoals winst- en verliesrekeningen, inclusief enkele financiële prognoses. Ten slotte, maar daarom niet minder belangrijk, volgt InDinero uw bestedingspatroon elke maand en rapporteert het terug, waarmee u een budget kunt instellen en onderhouden.


 • Video Van De Auteur: Why iPhone 7 Plus is the BEST iPhone to Buy in 2019!

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Medisoft: Review van medische factureringsoftware

  ✔ - Hoe kosten-volume-winst (CVP) analyse te doen

  ✔ - Hoe een LLC en een bedrijf anders zijn


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!