Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 7 beste mailorganisatoren voor 2019

Blijf op de hoogte van al uw facturen


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Als u een nette woning wilt houden en ervoor wilt zorgen dat uw facturen zijn georganiseerd (en op tijd betaald!), Dan is een mailorganizer essentieel in uw huishouden. En of u van plan bent om het bij uw sleutels te bewaren, in de keuken of in uw kantoor aan huis, er zijn veel verschillende om uit te kiezen. Sommige kunnen prima zijn met het standaard drielaags systeem, maar anderen willen misschien iets dat een tweeledig doel dient en heeft ruimte voor andere gadgets en snuisterijen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de beste voor uw behoeften? We hebben de beste e-mailorganisatoren gekozen die bij bijna iedereen past.

 • Beste algemeen: Lipper International Bamboo Mail Organizer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als je een standaard mailorganizer wilt hebben die geen toegevoegde toeters en bellen heeft, dan heeft Lipper International jou gedekt. Hun Bamboo Mail Organizer heeft twee verschillende niveaus en meet ongeveer 10 centimeter breed, vier centimeter diep en zes centimeter hoog. Het is ook gemaakt van echt bamboe en bevat voetschijven aan de onderkant, zodat het geen meubels van je bekrast.

  Klanten hebben genoten van deze 'gewone Jane' van het stel, dankzij het vermogen om te worden aangepast. Je kunt het naar wens schilderen, labels toevoegen en meer. Je kunt deze doos ook wassen met milde zeep en water; dus maak je geen zorgen over het doorlopen van uitgebreide schoonmaakscenario's.

 • Best Mail Organizer voor gezinnen: MyGift Black Mesh Metal Wall Rack

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Een multifunctionele e-mailorganizer kan echt een droom zijn. Je krijgt een klein memobord voor gezinsaankondigingen, twee slots voor e-mail en een sleutelhanger voor bijna iedereen met MyGift's Black Mesh Metal-wandrek. Deze kleine organizer is 11,75 inch breed, 9,5 inch hoog en 3,25 inch diep. Dit is beter geschikt voor kleinere gezinnen die graag notities voor elkaar achterlaten en een plek willen om hun sleutels op te bergen.

 • Beste postorganisator voor thuiskantoren: Veesun Wall File Holder

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Wanneer u een thuiskantoor heeft, kan het moeilijk zijn om uw post te sorteren. Je hebt wissels en post die persoonlijk en professioneel zijn, dus het hebben van verschillende soorten rekken om je verschillende soorten post in te stellen, is essentieel.

  Veesun biedt u vijf verschillende niveaus om naar wens in te delen (met ook ruimte voor labels). Deze organizer is bedoeld om te worden opgehangen, maar kan ook mooi in een klein zijvak aan uw bureau worden geplaatst als u het voor post en andere papieren items wilt gebruiken.

  Het is alleen beschikbaar in black steel mesh, dus nogmaals, als je je kantoorbenodigdheden wilt personaliseren en dingen vrolijk en vrolijk wilt houden, is een dergelijke basispostorganizer misschien niet voor jou. Dit model is 12,8 inch breed, 4 inch diep en 16 inch lang.

 • Beste postorganisator voor facturen: Etna Products Co. Inc Space Saver Organizer

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Misschien houd je liever de oude school. Vergeet alles te archiveren via online accounts en automatische betalingen in te stellen. Veel mensen zijn nog steeds afhankelijk van de oude manier van betalen van papieren rekeningen: met cheques natuurlijk. Als dit je beschrijft, dan profiteer je zeker van deze Space Saver Letter en Bill-organizer van Etna Products Co. Inc.

  Het bijzondere aan dit ontwerp is dat het is gemaakt om losse letters te bevatten - dit model heeft eenendertig afzonderlijke slots voor onze rekeningen en andere papieren. Het heeft een ingebouwde vilten voering in de onderste compartimenten, wat perfect is voor het opbergen van postzegels, pennen, paperclips, etc. U kunt al uw mailing-essentials in één gebied bewaren zonder dat u overal in huis hoeft te lopen om dingen samen te verzamelen.

  Deze mailorganizer meet 12,75 inch lang, 6,34 inch breed en 6,4 inch hoog.

 • 05

  Best Mail Organizer voor een desktop: High Desk Organizer van Rebrilliant

  High Desk Organizer

  De High Desk Organizer van Rebrilliant is niet alleen een uitstekende e-mailorganizer, maar biedt u ook de mogelijkheid om uw bureauitems te sorteren. Er zijn verschillende opbergvakken die u kunt aanwijzen voor post. Dit model heeft drie slots voor post en andere papieren goederen. Je krijgt ook twee slots bovenop voor post of andere items (nietmachine, perforator, enz.), Evenals een enkele plank om boeken en mappen op te slaan. Dit model is gemaakt van berkenmultiplex en vereist minimale montage.

 • Best Caddy-Style Mail Organizer: 'Letters In' Mail Caddy van Colonial Tin Works

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Colonial Tin Works bracht uiterlijk en gevoeligheid samen in een schattig product dat je op een praktische manier bij je thuis kon brengen. Hun 'Letters In' Mail Caddy is een organisator in vintage-stijl met een afwerking van oud nikkel.

  Het heeft een ontwerp met twee niveaus dat is bedoeld voor inkomende e-mail en uitgaande e-mail. Het moeilijke deel is voorbij, deze caddy zal je precies vertellen wat je met je mail moet doen voordat je zelfs maar tijd hebt om het te vergeten. Dit model meet op 10 inch hoog, 10,5 inch breed en 5,5 inch diep.

  Deze caddy-organizer kan prachtig op uw bureau, aanrecht of muur worden geplaatst. Elke sleuf meet twee centimeter diep, dus je hebt voldoende ruimte om je e-mail te sorteren.

 • 07

  Beste postorganisator voor cellen en kantoren: Kate and Laurel Industrious

  Kate en Laurel

  De industrious collectie van Kate en Laurel bevat hun Desktop File Folder Organizer met een ontwerp op drie niveaus om al uw bureau-items op hun plaats te houden. Naast e-mail kunt u uw notitieblokken en andere papieren goederen bewaren.

  Dit model weegt ongeveer 3,75 pond en meet op 9 inch hoog, 13 inch breed en 9 inch diep. De desktop heeft op twee niveaus geplaatste vakken en twee organizerladen. Het wordt geleverd in rustiek hout en wit, rustiek hout en gegalvaniseerd of in witte en gouden afwerkingen.


 • Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Compensatie van werknemers in Canada voor bedrijven

  ✔ - Basisprincipes van het Affiliate Programma - Verdien geld met uw siteverkeer

  ✔ - 10 Gemeenschappelijke afdrachten voor kleine bedrijven


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!