Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 7 beste membraantoetsenborden om te kopen in 2019

Omdat het geluid van een mechanisch toetsenbord niet voor iedereen is


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Als u niet houdt van klikken en klikken op een mechanisch toetsenbord, is een membraantoetsenbord misschien iets voor u. De meeste toetsenborden zijn membraantoetsenborden, die niet uit afzonderlijke delen bestaan, maar één vlak onderliggend oppervlak met drukvlakken die u activeert via toetsaanslagen. De toetsen hebben mogelijk geen sterk voelbaar gevoel als u erop drukt, maar ze hebben het voordeel dat ze minder druk vereisen en stiller zijn. Of u nu geïnteresseerd bent in ergonomie, een budgetvriendelijk prijskaartje, of beide, we hebben het beste membraantoetsenbord gevonden dat u kunt kopen voor zowel kantoorgebruik als voor persoonlijk gebruik.

 • Beste algemeen: Logitech G213-toetsenbord

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Logitech's G213 is een van de beste membraantoetsenborden die je kunt krijgen voor minder dan $ 50. Het heeft de toeters en bellen van een luxe instap gaming-toetsenbord. Aan de bovenkant van het toetsenbord vindt u een extra set toetsen voor games, media en verlichting. De toetsen zijn lang en repliceren de bevredigende klik van een mechanische schakelaar, hoewel ze niet zoveel druk nodig hebben om te reageren en relatief stil zijn. Het toetsenbord bevat ook anti-ghosting-technologie, wat betekent dat u probleemloos meerdere toetsen tegelijk kunt gebruiken, zonder fouten. Het is ook morsenbestendig en beschermt u tegen de hoofdpijn van het moeten kopen van een nieuw toetsenbord in het geval van een toevallige plons. Er is een aantrekkelijke regenboog-achtergrondverlichting die je op ruim 16,8 miljoen verschillende manieren kunt aanpassen, inclusief effecten zoals kleuren fietsen en ademhalen. Gebruik voor lange sessies op de computer de palmsteun die op het toetsenbord is aangesloten.

 • Tweede plaats, beste overall: Razer Cynosa Chroma Keyboard

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Cynosa Chroma van Razer is een competent membraantoetsenbord dat wordt gewaardeerd om zijn lage kosten en hoge kwaliteit. Het ontwerp is morsbestendig, zodat het te allen tijde veilig blijft. De toetsen voelen zacht aan en zijn stil als gevolg van de rubberen koepelopbouw, en je kunt maximaal tien opdrachten tegelijk met hen maken. Sommige handige toetsen bevatten toetsen voor media, volume, opname, gaming, achtergrondverlichting, slaapstand en LED-indicatoren. U kunt de RGB-achtergrondverlichting op 16,8 miljoen verschillende manieren aanpassen via het Razer Synapse 3-programma. Het toetsenbord heeft geen speciaal ergonomisch polstootkussen, maar er zijn verstelbare voetjes die passen bij de hoogte van uw handen wanneer u typt. Hoewel het geen klikachtige mechanische schakelaars heeft, zeiden veel recensenten nog steeds dat ze van het zachte gevoel en de reactietijd hielden. Als je hulp nodig hebt bij het installeren of er niet van houdt, wordt het geleverd met gratis online ondersteuning en een garantie van een jaar.

 • Beste budget: Rii RK100 + Multiple Color Keyboard

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De RK100 + van Rii komt met 104 standaardtoetsen en repliceert het gevoel van een semi-mechanisch toetsenbord zonder het steile prijskaartje. Het beschikt over een vaste regenboogachtergrondverlichting met mooi gescheiden toetsen, dus het is gemakkelijk te gebruiken in verschillende lichtinstellingen. De lampjes gaan uit na 10 minuten nietsdoen en worden automatisch weer ingeschakeld als u een willekeurige toets beweegt. Om de verlichting in en uit te schakelen, kunt u ook de Fn-toets gebruiken met de pijlen omhoog en omlaag om de niveaus aan te passen. Het membraantoetsenbord is compatibel met de meeste systemen, hoewel de achtergrondverlichtingsfunctie niet werkt met Mac-computers. Bovendien is het voor een toetsenbord van volledig formaat licht en gemakkelijk te transporteren, weegt minder dan twee pond.

 • Best Ergonomic: Microsoft Ergonomic Keyboard for Business

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Het ergonomische toetsenbord van Microsoft is gericht op een ontwerp dat comfort en productiviteit maximaliseert, of u nu een e-mail aan het doornemen bent of een intensieve gamesessie speelt. De gesplitste toetsenreeks moedigt u aan om uw polsen en onderarmen in een natuurlijke positie te plaatsen. Het membraantoetsenbord heeft ook een koepelvorm en een gepolsterde polssteun om je polsen in de juiste positie te brengen. Wil je het van de polssteun halen? Het enige dat u hoeft te doen is het eraf trekken, omdat het met een magneet wordt bevestigd. Bovendien is het numerieke toetsenblok los van de rest van het apparaat, zodat je je bureaublad naar eigen inzicht kunt indelen en eruit kunt trekken wanneer je een zware taak uitvoert. Een andere ruimtebesparende functie is het ontbreken van draden, omdat het ergonomische toetsenbord een dongle gebruikt die het op uw computer aansluit.

 • Best Slim: Kensington Slim Wired Keyboard

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Als u geïnteresseerd bent in een modern Apple-toetsenbord, maar niet echt het budget voor één hebt, is het Kensington Slim Wired Keyboard een geweldig alternatief. Het minimalistische computeraccessoire ziet er geweldig uit op elke desktop en is een werkpaard. Het full-sized toetsenbord weegt slechts 2,15 kilo en meet 0,75 centimeter dik. De onopvallende, op de laptop geïnspireerde toetsen zijn stil, maar bieden ook nauwkeurige bediening en goede feedback zonder veel druk te hoeven gebruiken. Enkele van de handigste en eenvoudigst toegankelijke knoppen zijn volume, dempen en slaapstand. Het toetsenbord heeft ook rubberen zolen zodat het niet kan bewegen tijdens het gebruik. Bovendien vind je er standaard kickstanden die hem onder een hoek van 30 graden verheffen.

 • Beste voor nauwkeurigheid: Typematrix 2030 Reach-toetsenbord

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Een van de meest ergonomische oplossingen voor typen, het Typematrix 2030 Reach-toetsenbord heeft rechte verticale kolommen, zodat het gemakkelijk is om nauwkeurig en comfortabel te typen. Dat gezegd hebbende, zullen de meeste gebruikers waarschijnlijk een leercurve doormaken wanneer ze het proberen. De indeling wijkt af van wat de meeste mensen gewend zijn te gebruiken. De backspace en enter-toetsen bevinden zich bijvoorbeeld in het midden van het membraantoetsenbord, omdat ze vaak worden gebruikt. Met dit formulier hoeft u uw pink niet te bereiken om deze functies uit te voeren. Andere dingen om in gedachten te houden: het toetsenbord maakt gebruik van een USB-kabel en is licht van 1,75 kilo. Ter info: de toetsen zijn dun en vergelijkbaar met die van de laptop, dus het is niet de beste keuze voor een liefhebber van mechanisch toetsenbord.

 • Beste hybride: Razer Ornata Chroma Mecha-Membrane Keyboard

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Razer's Ornata Chroma combineert het beste van beide werelden met een mecha-membraan vorm. Het heeft een dempende koepel van membraanrubber die comfortabel is voor lange sessies en een tactiele mechanische klik die feedback biedt voor snel typen zonder dat er te veel vingerdruk nodig is. De toetsen zijn halfhoog, dus ze zijn niet zo laag als een laptoptoetsenbord en produceren een bevredigend klikken als je erop drukt. Het membraantoetsenbord heeft ook anti-ghosting-technologie waarmee je tot tien opdrachten tegelijk kunt uitvoeren. Het bevat een ergonomische magnetische kunstlederen polssteun, die gemakkelijk te verwijderen is wanneer u hem moet reinigen of ruimte op uw bureau wilt besparen. De verlichting is ook een goed genoten functie. Elke toets heeft een individuele achtergrondverlichting die wordt aangedreven door Razer Chroma met verschillende opties om een ​​kleurrijke look te creëren.

 • Ons proces

  Onze schrijvers hebben uitgegeven 4 uren onderzoek naar de populairste membraantoetsenborden op de markt. Alvorens hun definitieve aanbevelingen te doen, overwogen zij 25 verschillende toetsenborden in het algemeen, gescreende opties van 10 verschillende merken en fabrikanten, voorgelezen 75 gebruikersrecensies (zowel positief als negatief) en getest 2 van de toetsenborden zelf. Al dit onderzoek leidt tot aanbevelingen die u kunt vertrouwen.

  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Introductie tot elektronica (E-afval) Recycling

  ✔ - Toegang verkrijgen tot detailhandelaren om groothandelproducten te verkopen

  ✔ - Werken voor man of vrouw


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!