Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

De 7 beste coworking spaces van New York City in 2019

Omdat WFH zo vorig jaar is


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

New York City trekt een creatieve en ondernemende geest, dus het is alleen maar logisch dat het comfortabele ruimtes heeft voor mensen om hun ideeën in daden om te zetten. In het laatste decennium is er een hausse aan coworking-ruimtes geweest die een nieuwe vorm hebben gegeven aan hoe en waar professionals kunnen werken. Als alternatief voor traditionele bedrijfskantoren zijn coworking spaces de kernpunten voor innovatie die gezellige omgevingen bieden om werk gedaan te krijgen en mogelijkheden voor netwerken. Leden betalen een maandelijks bedrag en de prijs hangt af van het feit of ze hot-desking zijn of een gereserveerde ruimte reserveren.

Er zijn honderden van deze ruimtes in New York City, dus je kunt je zoekopdracht verfijnen door te focussen op welke voorzieningen dealbreakers voor je zijn, zoals 24/7 toegang tot werkomgevingen, inrichting, snacks en drankjes, nabijheid van vervoer, mailingdiensten, afdrukservices, evenals community-programma's en evenementen. Of je nu op zoek bent naar een plek met de nadruk op duurzame praktijken zoals Green Desk of een technische hub met leermogelijkheden zoals Galvanize, je kunt een locatie in Big Apple vinden die het beste bij je budget, behoeften en professionele doelen past. Lees verder om de beste coworking-ruimtes in New York City te vinden.

 • 01

  Beste algemeen: WeWork

  We werken

  WeWork lanceerde min of meer het coworking-fenomeen. Het benadrukt zowel gemeenschap als gemak. Het biedt aangepaste ruimtes voor externe, parttime werknemers en grote bedrijven. Met meer dan 50 locaties gespikkelde in Manhattan, Queens en Brooklyn, veel New York City WeWork vlekken zijn gunstig gelegen naast de belangrijkste metrolijnen, commerciële districten en populaire winkels. Leden krijgen toegang tot voorzieningen zoals koffie, met fruit doordrenkt water, 24/7 toegang tot de ruimte, scheepvaart op trekkingen, printdiensten, dagelijkse schoonmaak, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. Afhankelijk van uw lidmaatschap zijn er extra kosten voor mailingservices en het boeken van vergaderruimten.

  Maandelijks hot-desk (wat slechts een regeling betekent waarbij meerdere werknemers één enkel werkstation gebruiken in verschillende tijdsperioden) huren bij WeWork starten bij $ 300 per maand, hoewel de maandelijkse kosten tot $ 600 kunnen kosten op veel locaties in New York City. Alle leden kunnen op elke locatie met hot desks werken. Terwijl u zich op verschillende plaatsen verplaatst en contact maakt met de online gemeenschap van WeWork, kunt u een hele reeks verschillende ondernemers in de stad ontmoeten. Naast hot desking kunt u ook kiezen uit premium-plannen zoals aangepaste gebouwen, privékantoren en speciale bureaus. De prijzen zijn uiteraard afhankelijk van de specifieke locatie.

 • 02

  Best Budget: Ruim

  Ruim

  Als je uitstel nodig hebt van luidruchtige, overvolle cafés met een vlekkerige internetverbinding, maar je je thuis niet kunt concentreren, probeer dan Ruim. Het bedrijf repareert ongebruikte restaurants om ze handige werkplekken te maken voor freelancers en externe werknemers. De meeste locaties zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Met 14 spots in New York (met degenen in Bowery, Chelsea en Nolita), kost het abonnement van 'Spacious' slechts $ 99 per maand voor een jaarplan. (De eerste zeven dagen zijn gratis en de dagprijs is $ 24 per dag). Basisvoorzieningen zijn onder meer WiFi, koffie, thee en outlet-ruimte. Ruime opstellingen bieden niet zoveel resources als zakelijke coworking-ruimtes, maar ze bieden een gemeenschappelijke omgeving en voldoende ruimte om uw productiviteit tijdens kantooruren te handhaven.

 • 03

  Beste voor duurzaamheid: groen bureau

  groen bureau

  green desk is een moderne, milieuvriendelijke co-workingruimte in New York City met 10 locaties in Brooklyn en Long Island City. Het geeft duurzaamheid op veel verschillende manieren prioriteit. Het renoveert zijn gebouwen met gerecycled glas en aluminium, gebruikt een mix van hernieuwbare en traditionele energiebronnen voor GEE groene energiecertificering, draagt ​​groene kantoor- en schoonmaakproducten en maakt gebruik van energiezuinige CFL- en LED-lampen die werken met bewegingssensoren. De voordelen zijn onder andere een cafetaria die biologische koffie serveert, een terras en een snelle, betrouwbare internetverbinding. Het heeft meer dan 5.000 leden, waaronder veel eigenaren van kleine bedrijven, freelancers en onafhankelijke artiesten. Privékantoren beginnen bij $ 350 per maand terwijl hot desks $ 199 per maand of $ 30 per dag kosten. Standaard, lager gerangschikte plannen bieden 9 tot 5 toegang terwijl meer premium-abonnementen 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot keycard bieden met beveiliging.

 • 04

  Beste voor comfort: de boerderij

  The Farm SoHo

  The Farm ligt in de trendy SoHo-buurt van New York en is berucht vanwege de combinatie van rustieke elementen en geavanceerde technologie. Zoals zijn oorsprong verhaal gaat, vervoerden de oprichters delen van een schuur van de landerijen in het zuiden van Missouri naar New York City. Iedereen die de chaos van de stad wil ontvluchten, zal dol zijn op de natuurlijke houtontwerpen en meubels uit de schuur van de ruimte. Enkele grillige voorzieningen zijn een slaapzaal en een boomhut. De Farm is de thuisbasis van de Blueprint Health-accelerator, zodat iedereen in de gezondheidszorg kan profiteren van netwerk- en programmeermogelijkheden daar. Privé-bureaus kosten $ 345 per maand, terwijl gedeelde bureaus een fractie van die prijs kosten voor $ 179 per maand. Je kunt ook voor $ 25 dollar per dag instappen, met korting op toegang tot vergaderruimten. Privékantoren voor grote teams beginnen bij $ 550 per maand. Leden ontvangen 24/7 toegang en kunnen afdrukken en vergaderruimten gebruiken.

 • 05

  Beste voor werknemers in de reisindustrie: Voyager HQ

  Voyager HQ

  Voyager HQ, gelegen in de wijk Chelsea, is een ontmoetingsruimte voor leiders uit de reisindustrie om te netwerken. Binnen de muren van het coworking-gebied zijn er mogelijkheden om exclusieve vakkennis op te doen en investeerders of partners te vinden. In feite omvat het netwerk van het bedrijf 150 tech startups wereldwijd. De ruimte omvat een keuken, 50 speciale bureaus, drie privékantoren en verschillende vergaderruimtes. Evenementen zoals happy hour, rondetafelgesprekken en reizen oprichterontbijten maken het leren kennen van reisondernemers veel gemakkelijker. Andere voorzieningen voor leden zijn wifi, printen en koffie. Maandelijkse bureaus kosten $ 249 per maand, terwijl toegewijd lidmaatschap van het clubhuis $ 799 kost gedurende vier maanden. Toegewijd clubhuislidmaatschap omvat extraatjes zoals een fysiek postadres en een persoonlijk kluisje, 24/7 toegang tot het gebouw, 12 uur privé-vergaderruimte per maand, evenals eerste toegang tot investeerders en zakelijke partners. Een gratis digitaal abonnement biedt mogelijkheden om in contact te komen met reisbeleggers en zakelijke partners, drie dagen in het clubhuis om de drie maanden, plus toegang tot vacatures op het jobboard van de Voyager.

 • 06

  Beste voor Tech-ondernemers: Galvanize

  Galvaniseren NYC

  In 2016 opende Galvanize haar negende campus in de West SoHo-regio van New York City. Het omvat 6000 voet co-workingruimte op zijn 55.000 vierkante voet in het totale gebied. Tot de voorzieningen op de campus behoren conferentiezalen, privé-telefooncellen, fietsenstalling, mentor- en workshopprogramma's, personeel ter plaatse, lokaal geproduceerde koffie en gratis printen. Galvanize biedt een netwerk-, educatieve, zakelijke en trainingshub voor tech-ondernemers in de ruimte die niet is gereserveerd voor coworking. Veelvoorkomende programma's zijn meetups, hackathons en bootcamps die coderen. Galvanize is een plek waar mensen kunnen worden ingehuurd voor tech-ondernemingen, omdat veel tech-ondernemers bij de hub zijn. Grote technische bedrijven organiseren vaak partnerschappen en evenementen daar, zoals IBM's lancering van het Innovation Lab-laboratorium van Bluemix. U kunt meer leren over coworking-prijzen door hun website te bezoeken en een vragenformulier in te vullen.

 • 07

  Beste voor nieuwe bedrijven: Regus

  Regus

  Als u uw bedrijf start, zult u toegankelijkheid en flexibiliteit waarderen bovenop concurrerende prijzen en handige zakelijke services. Als alomtegenwoordige keten beschikt Regus over meer dan 3.000 locaties over de hele wereld met tientallen locaties in New York City alleen. Zakelijke professionals kunnen profiteren van het abonnement op de lounge, dat is ideaal voor frequente reizigers en inwoners die moeten werken tussen gebieden die niet dicht bij hun thuisbasis liggen. Je kunt ook betalen voor $ 25 per dag. Virtuele kantoren zijn beschikbaar voor een zakelijk adres en kantoordiensten vanaf $ 141 per maand. Bureaus en prijzen voor privékantoren zijn afhankelijk van uw specifieke locatie. Op basis van uw lidmaatschap kunt u toegang krijgen tot een professioneel bedrijfsadres en telefoonnummer, e-mailontvangst en doorsturen, beantwoorden van oproepen, toegang tot een fysiek kantoor, standaard zakelijke services (zoals wifi, afdrukken, faxen, AV-hardware, en lichte catering), toegang tot andere kantoren en zelfs netwerkevenementen.

 • 08

  Beste voor creatieven: Neuehouse

  Neuehouse

  Bij Neuehouse vind je een collectief van mensen uit verschillende artistieke beroepen, waaronder filmmaken, beeldende kunst, architectuur, mode en design. De chique vijf verdiepingen tellende Neuehouse coworking-ruimte in Madison Square Park heeft creatieve vormen van ontzag voor zijn voorzieningen gericht op kunstenaars. De coworking-ruimte biedt standaarddiensten zoals wifi, afdrukken en toegang tot vergaderruimten. Maar afhankelijk van hoeveel ze betalen, kunnen leden ook genieten van een verscheidenheid aan luxe voordelen, zoals culturele programmering, happy hour, ambachtelijke gebrande koffie, eet- en drinkgelegenheden, kunstexposities, Linus-fietsen, hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, interne productiediensten en veel meer. Premium-leden hebben zelfs toegang tot een screeningkamer. Al deze extra diensten en programma's stellen kunstenaars in staat om een ​​bruisend creatief ecosysteem te vormen. Maandelijkse kosten variëren van $ 150 voor gemeenschappelijke werkruimtes tot $ 4.500 voor privéstudio's.


 • Video Van De Auteur: Complete workspace tour with Harry’s New York City | Workspaces and People New York | Ep. 4

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Leer waarom het hebben van een zakelijke bankrekening belangrijk is

  ✔ - Waargenomen risico en hoe het te overwinnen

  ✔ - Verkoopbudgettering voor effectieve bedrijfsplanning


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!