Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7-Elf Franchise-informatie en -kosten


7-Eleven is een internationale keten van meer dan 58.000 gemakswinkels die actief zijn in 17 landen over de hele wereld. 7-Eleven was de eerste 24/7 supermarkt ooit, is al meer dan 80 jaar een gemakswinkel en al meer dan 40 jaar marktleider in de franchisebranche.

In 1927 begon hij als de Southland Ice Company en dit in Dallas gevestigde bedrijf is nu 's werelds grootste supermarktier, hoewel hij zichzelf het liefst op de markt brengt als een' buurtbedrijf 'in overeenstemming met die wortels van 1927. Er wordt zelfs beweerd dat de Southland Ice Company het begin was eerste gemakswinkel.

Toen steeds meer klanten kwamen om ijs te kopen, begon de ondernemende werknemer John Jefferson Green na verloop van tijd ook melk, brood en eieren te verkopen. Dit zou de noodzaak voor klanten om lange afstanden af ​​te leggen voor basisproducten verminderen. Het aanbod voldoet snel aan de vraag en er is een industrie geboren.

Joe Thompson, een van de oprichters van Southland Ice Company, is gecrediteerd met het ontwikkelen van een trainingsprogramma dat benadrukt hoe belangrijk het is dat elke klant dezelfde servicekwaliteit krijgt in elke winkel. Men zou kunnen zeggen dat dit enkele van de eerste merkstandaarden waren die ooit in franchising werden gebruikt.

De eerste winkels gingen onder de naam Tote'm, omdat klanten hun pakketten 'weggooiden'. Echter, in 1946 werden de openingstijden van de winkels verlengd, die om 7:00 uur open gingen en om 23:00 uur sloten, wat op dat moment ongekend was, en daarom kregen de winkels een nieuwe naam om dat weer te geven. In de loop van de tijd zijn de meeste 7-Eleven locaties volledig 24-uurs winkels geworden, hoewel ze nog steeds 7-Eleven worden genoemd. De naam is blijven hangen en heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een van de meest bekende merken ter wereld.

Achtergrond en voordelen

7-Eleven's eersteklas branding en toewijding aan de franchisenemer is ongekend in deze categorie. 7-Eleven helpt franchisegevers hun bedrijf aan te passen "aan de eigenheid van hun geselecteerde markt en klantbehoeften", en dat betekent gelukkiger klanten die terugkomen.

Diensten omvatten het verkrijgen en dragen van de lopende kosten van de grond, het bouwen en opslaan van apparatuur, het bijhouden van gegevens, het betalen van rekeningen, en de loonadministratie voor kosten van de winkeloperaties, en financiering voor alle normale operationele kosten van winkels. Het hoofdkantoor van 7-Eleven betaalt zelfs voor de water-, riolerings-, gas- en elektriciteitsvoorzieningen van de franchisenemer. Waar kun je anders turnkey-bepalingen krijgen in je eigen bestaande bedrijf?

Hoeveel kost een 7-Eleven Franchise

De initiële investering om een ​​7-Eleven-franchiselocatie te bezitten en te exploiteren varieert van $ 37.550 tot $ 1.200.000. Dit komt met een nettovereiste van $ 100.000 tot $ 250.000 en een liquiditeitsvereiste van $ 50.000 tot $ 150.000. De eenmalige initiële franchisevergoeding is "gebaseerd op de brutowinst van de individuele winkel" en kan dus overal van $ 10.000 tot $ 100.000 bedragen. Er is ook een benzinevergoeding (als je brandstof aanbiedt) en de "initiële voorraad-leveringen-vergunningen-obligaties, en kassarieffondsvergoeding." Dat lijkt misschien een overweldigende hoeveelheid geld die nodig is, maar met zakelijk betalen voor al het andere, hoe slecht kan het zijn?

Wat we leuk vinden

We houden ervan dat u uw bestaande bedrijf kunt upgraden naar dit soort blockbuster-branding. 7-Eleven speelt een actieve rol in het bedrijf van de franchisenemer, omdat zij weten dat hun succes gebaseerd is op het uwe. Ze zouden ervan kunnen worden beschuldigd dat ze te 'hands-on' zijn, wat kan leiden tot beschuldigingen van gezamenlijke tewerkstelling en plaatsvervangende aansprakelijkheid, dus sterke waarborgen en handmatige taal moeten worden opgenomen in het 7-Eleven-systeem.

Pros

  • ranking - Gerangschikt nummer 7 in ondernemersfranchise 500 in 2016
  • Naam Erkenning - Het bedrijf zal zijn bestaande winkel tegen een nominale vergoeding uitlenen aan uw bestaande winkel.

Cons

  • Geen - De verschillende kosten beloven redelijk te zijn en met alle andere voordelen lijkt het allemaal te mooi om waar te zijn.

7-Eleven Franchise Snelle weetjes

  • Bedrijf opgericht: 1927
  • Franchising sinds: 1964
  • Opstart kosten: Verschilt
  • Totale investering: $ 37.550 tot $ 1.200.000
  • Netto waarde: $ 100.000 tot $ 250.000
  • Liquiditeit: $ 50.000 tot $ 150.000
  • Franchise Fee: $ 10.000 tot $ 1.000.000


Video Van De Auteur: Top 4 Reasons to NOT Buy a 7-Eleven Franchise

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Hoe een kredietcontrole op een potentiële huurder uit te voeren

✔ - Belastingafschrijvingen voor schrijvers

✔ - Voors en tegens van non-profitorganisatie


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!