Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Home Business Ideas voor tieners


Als afhankelijk kinderen hebben tieners mensen om voor hen te zorgen, maar als je kijkt naar de kosten van het onderhoud van een auto of het sparen voor de universiteit, erken je het belang van een baan voor tieners.

Houd er rekening mee dat alleen omdat de eigenaar een tiener is, dit niet betekent dat regels voor het besturen van een bedrijf, inclusief belastingen, niet van toepassing zijn. Bedrijfseigenaars van een tiener moeten de stappen volgen om een ​​bedrijf op te zetten en belasting te betalen, net zoals volwassen eigenaren doen.

 • 01

  Etsy voor artistieke tieners

  Crafting Home Business

  Voor sluwe tieners is Etsy een geweldige manier om geld te verdienen met hun creaties. De mogelijkheden om geld te verdienen aan ambachten zijn er in overvloed van sieraden, papierwaren, swag, huishoudelijke artikelen, kaarsen en zelfs eetbare goederen, zoals jam. Esty neemt een kleine lijst en verwerkingskosten in rekening, maar biedt op zijn beurt een complete etalage, inclusief winkelwagen en betalingsverzameling.

  Om winst te maken, moeten jongeren ervoor zorgen dat ze een goedkope bron van materialen vinden en hun items op een zodanige manier prijzen dat ze hun tijd en uitgaven dekken.

 • 02

  Verkoop gebruikte en ongewenste spullen op eBay

  Start je eigen winstgevende eBay-winkel

  Een van de beste manieren om een ​​tiener te motiveren om zijn of haar kamer schoon te maken, is de belofte van geld dat is gemaakt voor de items die ze op eBay kunnen verkopen. Sinds veel tieners, zoals merkartikelen, hebben ze een inventaris die ze online kunnen verkopen. Zodra ze hun ongewenste items hebben verkocht, kunnen ze het huis openbreken door andere ongebruikte items in het gezin te verkopen.

  Naast het schoonmaken van het huis, kan de tiener items identificeren die goed verkopen en vervolgens zoeken naar een bron met goedkope inventaris. Als designer-shirts bijvoorbeeld goed verkopen, kan de tiener consignatie- en tweedehandswinkels bezoeken om gebruikte tees te verkopen op eBay.

 • 03

  Social Media-assistent

  Social Media-apps

  Als er een bedrijf is waar tieners natuurlijk op zijn gepast, is het sociale media-assistent. Bedrijven weten dat ze sociale media moeten gebruiken om hun markt te bereiken, maar zijn er vaak door verward en overweldigd door. Tieners die actief zijn op sociale media kunnen helpen. Ze kunnen zich concentreren op één platform, zoals bedrijven helpen bij het promoten op Instagram, of ze kunnen gesprekken op meerdere netwerken beheren, zoals Facebook en Twitter.

  Het is belangrijk voor de tiener om professioneel en beleefd te zijn wanneer ze namens een bedrijf posten. Meer dan één bedrijf is gewond door een medewerker van de sociale media die iets ongepasts plaatste.

 • 04

  leermeester

  huiswerkbegeleiding van de kinderen

  Veel studenten hebben extra hulp nodig op school en oudere tienerstudenten zijn een uitstekende hulpbron. Vaak luisteren kinderen eerder naar iemand die dichter bij hun leeftijd staat, en tieners zijn dichter bij het materiaal geleerd, waardoor tutoring een win-win voor beiden is.

  Naast elementaire academische bijlessen, kunnen tieners andere vaardigheden aanleren, zoals computergebruik, piano of andere muziekinstrumenten, kunst, SAT / ACT-testen, enz. Elke vaardigheid die de tiener goed doet kan aan iemand anders worden geleerd.

 • 05

  Jack / Jill van All Trades of Assistant

  Tiener met klusjesmanzaken

  Veel gezinnen willen graag een persoonlijke assistent of iemand die handig is en toch betaalbaar om te helpen met taken in het hele huis. Tieners zijn een geweldige hulpbron voor dit soort werk, zoals vouwen, wieden in de tuin, een kamer schilderen, organiseren en zo ongeveer alles wat moet worden gedaan.

  Tieners kunnen ook in een thuiskantoor aan het werk worden gezet, door onderzoek te doen, te archiveren, te organiseren en zelfs virtueel ondersteunend werk te doen.

 • 06

  Kinderopvang / oppas

  Vrouw die oppas betaalt voor diensten

  Oppassen is voor veel tieners de klus. Het is ideaal omdat het flexibel is en iets dat veel ouders nodig hebben. Tijdens de zomermaanden kunnen tieners werkende ouders helpen door zorg te bieden wanneer de kinderen niet naar school gaan.

  Tieners met goede rij-records kunnen meer doen dan thuis zitten en de kinderen vermaken. Ze kunnen ze meenemen naar een zomerkamp, ​​buitenactiviteiten, het park en het zwembad, en nog veel meer. Ze kunnen een hoger inkomen eisen als ze verrijkende activiteiten organiseren, zoals kunstnijverheid.

  Tieners kunnen nog een stapje verder gaan en ook thuiszorg aanbieden vanuit hun eigen huis.

 • 07

  Huis / huisdieroppas

  Tiener kinderactiviteiten

  Net als oppassen, zijn huis- en huisdieropvang ideale thuisbedrijven voor tieners. Ze zijn flexibel en hebben grote behoefte, vooral tijdens de zomermaanden en vakanties wanneer mensen reizen. Huis zitten kan betekenen dat je in het huis blijft of gewoon een of twee keer per dag stopt. Gewoonlijk controleren huisbodes de post, brengen het papier binnen, geven de planten water, en zorgen soms voor huisdieren.

  Op dezelfde manier kunnen huisoppassers bij het huis verblijven of een paar keer per dag een bezoek brengen aan de dieren. Naast het voeren van dieren, wordt van hondenoppassers verwacht dat zij de hond uitlaten en tijd doorbrengen met de huisdieren, aaien en / of spelen met hen.


 • Video Van De Auteur: 10 SMALL BUSINESSES You Can START at HOME

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Loonbelasting betalen als onafhankelijke contractant in Canada

  ✔ - Moet u uw bedrijf opnemen in andere provincies?

  ✔ - Wat is constant contact? - Interview met Harpreet Grewal


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!