Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Lottery Succesverhalen die u zullen inspireren een kaartje te kopen


Als je de verhalen over loterijvloekslachtoffers hebt gelezen, maak je je misschien zorgen dat het niet de moeite waard is om een ​​kaartje te kopen. Wie wil het winnen van een Powerball- of Mega Millions-jackpot riskeren als er een kans is dat jouw meevaller eindigt met zelfmoord, moord of financiële ondergang?

Gelukkig zijn er veel mensen die niet weten hoe ze met een plotselinge meevaller moeten omgaan, maar er zijn nog veel meer loterijwinnaars die hun winst gebruiken om een ​​positief verschil te maken in hun leven en hun gemeenschap.

Hier zijn zeven succesverhalen van loterijen die u zullen inspireren een kaartje te kopen.

1. Een Powerball-jackpot Laat een cowboy doorgaan met fokken

Het zag er slecht uit voor de 23-jarige Neal Wanless in 2009. De down-on-his-luck cowboy was achter op zijn onroerendgoedbelasting, kon geen basisreparaties uitvoeren rond de ranch en probeerde schroot te verkopen voor een beetje extra geld. Hij was een van de armste veeboeren in Todd County, South Dakota, een van de minst welvarende gebieden in Amerika.

Op een feedrun naar een lokale stad met de naam Winner, besloot Neal een risico te nemen en een beetje van zijn zuurverdiende geld aan een Powerball-ticket uit te geven. Hij bracht $ 5 uit op vijf toneelstukken en geselecteerde nummers van de geboortedata van familieleden. Dat risico heeft zijn vruchten afgeworpen toen hij een van de grootste Powerball-jackpots in de geschiedenis won. Na belastingen bedroeg de afkoopsom uiteindelijk ongeveer $ 88,5 miljoen.

Neal Wanless zei dat hij op de boerderij zou blijven werken, maar hij had ook het geld ingezet om anderen in zijn gemeenschap te helpen.

"Dat is precies zoals het is in dit deel van de staat, mensen helpen mensen, we kennen elkaar", zei Timothy Grablander, burgemeester van de stad waar de boerderij van Wanless is gevestigd.

2. Een alleenstaande moeder van vijf wint een levensveranderende Powerball-jackpot

Toen de broer van Cynthia P. Stafford werd vermoord door een dronken chauffeur, nam ze zijn vijf kinderen in huis, voedde ze op als alleenstaande moeder en hielp ze haar vader ook financieel.

In januari 2007 was het geld krap. Ze woonde in een huis van duizend vierkante voet, worstelde om de rekeningen te betalen en droomde ervan de loterij te winnen. Niet zomaar een loterij: een jackpot van $ 112 miljoen. En dat is precies wat zij deed.

In 2004 stortte het nummer $ 112 miljoen zich op Stafford's hoofd en begon ze zich te concentreren op het winnen van dat bedrag. Ze sliep met het nummer op een briefje onder haar kussen, mediteerde op het winnen van een jackpot van $ 112 miljoen en visualiseerde hoe het zou voelen als ze eenmaal gewonnen had. In een verbazingwekkende meevaller, drie jaar later, liep Stafford weg met de exacte jackpot waarvan ze droomde om te winnen.

Cynthia Stafford schrijft de wet van aantrekking en gebed in voor haar prijs, waarmee ze de financiële problemen van haar familie kan aanpakken en zelfs een filmbedrijf kan beginnen, zodat ze haar droomcarrière kan volgen.

Als je je afvraagt ​​hoe ze het deed, kocht Stafford slechts een paar keer per maand kaartjes, en ze plukte de nummers die op dat moment in haar opkwamen. Ze koopt nog steeds elke week loten, in de hoop een van de zeldzame meervoudige jackpot-winnaars te worden.

3. Mega Millions-winnaars eren hun ouders met een Splash Park

Toen de loterijpool van John en Linda Kutey een van de grootste jackpots van Mega Millions won, wisten de Kutey's dat ze respect wilden opbrengen voor hun ouders door iets voor hun gemeenschap te doen.

Dus gingen ze naar het dorpshuis van Green Island en vroegen ze hoe ze konden helpen. Het antwoord was om te helpen bij het renoveren van een lokaal park, ter vervanging van een ouder waden zwembad met een modern spuitpark.

Het spuitpark geeft kinderen in de zomer een plek om af te koelen, en het heeft de belastingbetalers geen cent gekost. Zelfs de installatie is gedoneerd.

John Kutey was in staat om zijn baan te laten werken voor New York State Homes en hij en zijn vrouw verhuisden naar een prachtig huis in Florida waar ze konden pronken met de collectie van Linda's Disney. Ook al was de 'take-home' waarde van de prijs na belasting 'slechts' $ 19 miljoen, de Kutey's konden zichzelf en de mensen om hen heen helpen.

4. Familie van Jackpot-winnaars sluit zich aan bij elkaar om hun stad te verbeteren

Pearlie Mae Smith heeft haar zeven kinderen grootgebracht om zich ervan bewust te zijn hoe belangrijk het is om terug te geven aan hun gemeenschap, en de kinderen groeiden op met vrijwilligerswerk in gaarkeukens en in gemeenschapstuinen.

Dus toen de kinderen opgroeiden en de familie een Powerball jackpot won van $ 429 miljoen, was het voor hen duidelijk dat ze deze meevaller wilden gebruiken om nog meer goed te doen voor de mensen om hen heen die niet zoveel geluk hadden.

Hoewel de jackpot van de grote loterij gelijk verdeeld was over de acht familieleden, stopten ze niet allemaal met hun baan. Eén dochter bijvoorbeeld besloot om door te gaan met haar mentorschap voor andere vrouwen en had nu het geld om het programma te financieren.

Het gezin begon de Smith Family Foundation om financiering te verstrekken aan grassroots-organisaties die werkten om het leven van mensen in hun woonplaats Trenton, New Jersey, te verbeteren. De prioriteiten van de stichting zijn onderwijs, wijkontwikkeling, christelijk onderwijs en het ondersteunen van jongeren en gezinnen in het gebied rond Trenton.

5. De schoolleraar wint het geld om vreugde te brengen bij kinderen

Les Robins was een leraar op de middelbare school en vond het vaak jammer dat kinderen vandaag de dag niet opgroeiden met het soort activiteiten dat hij als kind had: naar het kamp gaan, zwemmen, sporten en het buitenleven verkennen. Dus toen hij een $ 111 miljoen Powerball-jackpot won, besloot Robins de fondsen te gebruiken om een ​​eigen kamp te stichten.

Robins richtte Camp Winnegator op 226 acres op dat hij kocht met zijn loterijgeld, en het werkte meer dan een decennium. Het bood kinderen een goedkope plek om te gaan in de zomer, waar ze konden paardrijden, knutselen, zwemmen en spelen op het meer. Het beste van alles was dat de kinderen de kans hadden om de verbinding met videogames en mobiele telefoons te verbreken en contact te leggen met de natuur en hun echte vrienden.

6. Florida Loterij Winnaar laat een erfenis achter van goede werken

Sheelah Ryan won $ 52 miljoen in de Florida State Lottery, die op dat moment de grootste individuele loterij jackpot ooit won was, en bracht vervolgens de laatste jaren van haar leven door met weggeven. Zoals veel winnaars van loterijen hebben gezegd, voelde ze dat ze het geld met een reden had gewonnen, en die reden was om anderen te helpen. Ze heeft een liefdadigheidsgroep opgericht om organisaties te helpen die hulp bieden aan kansarmen.

Ryan had slechts zes jaar om te genieten van haar winst voordat ze stierf aan kanker, maar de Ryan Foundation overleefde haar, bleef subsidies geven aan organisaties die goedkope huizen bouwden, hielp kinderen die operaties nodig hadden die ze niet konden betalen, en hielp senioren burgers, vooral in Seminole County Florida.

7. Powerball-winnaars Gebruik Jackpot om de ziekte te bestrijden die hun kleindochter heeft gedood

Toen Paul en Sue Rosenau in 2008 $ 181,2 miljoen gewonnen hadden met een Powerball-tekening, wisten ze precies wat ze met het geld wilden doen. Kijk, ze hadden hun winnende ticket vijf jaar gekocht, tot de dag dat hun kleindochter, Makayla, stierf aan een zeldzame en ongeneeslijke ziekte.

De ziekte van Krabbe treft slechts één op de ongeveer 100.000 pasgeborenen, dus het ontvangt niet de financiering die veel meer voorkomende ziekten hebben. Het is een verwoestende, degeneratieve ziekte die de bekleding van de zenuwen aanvalt en meestal binnen de eerste twee jaar tot de dood leidt.

Paul en Sue Rosenau hebben The Legacy of Angels opgericht om het bewustzijn van de ziekte te vergroten en om veelbelovend onderzoek naar behandeling en genezing te helpen financieren. Sue en Paul Rosenau dienen nog steeds in de raad van bestuur van de stichting.

Zoals u kunt zien, kunnen veel loterijwinnaars veel goeds doen met hun prijzen, zowel voor zichzelf als voor de mensen om hen heen. Er is geen reden waarom een ​​jackpot je het doelwit van een vloek moet maken, sterker nog, in sommige staten kun je anoniem blijven.

Onthoud echter dat, hoewel de loterijvloek geen goede reden is om te voorkomen dat u een ticket ophaalt, het risico dat u uw geld verliest misschien wel zo is. Loten kopen moet alleen voor de lol gedaan worden en een droom om te winnen hebben, niet als een serieuze manier om geld te verdienen of te sparen voor je pensioen. Als u het geld dat u aan uw tickets uitgeeft niet kunt missen, kunt u het beste niet spelen.


Video Van De Auteur: 188th Knowledge Seekers Workshop Sept 7, 2017

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Win gratis schoolbenodigdheden van back to school sweepstakes

✔ - Family Handyman - Yard Wars Sweepstakes (Verlopen)

✔ - Hoe positiever te zijn en een gelukkiger leven te leiden


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!