Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Stappen om uw eigen bedrijf te starten


Moet uw kleine bedrijf een bedrijf worden? Dit is een vraag die u moet stellen tijdens het opstarten en de evolutie van uw bedrijf. Lees wat u moet weten over het opnemen van uw kleine onderneming.

Bill's jaren van hard werken hadden eindelijk vruchten afgeworpen. Bill's bedrijf, een bedrijf met eenmanszaken, verdiende solide winsten en had een groot klantenbestand opgebouwd. Bill dacht dat hij dit had gedaan totdat een parttime medewerker "een ongeluk" had waardoor het computersysteem van een klant werd weggevaagd.

Binnen een paar maanden kwam Bill's droombedrijf ten val. Meppen met een rechtszaak, verloor de eenmanszaak al zijn bezittingen, sparen, huis en huwelijk. Als Bill zijn bedrijf zou laten opnemen, zouden zijn zakelijke en persoonlijke leven gescheiden zijn geweest en een extra beschermingslaag hebben.

Incorporatie vermindert rampen. Volgens BizStats.com is slechts 22% van alle kleine bedrijven in Amerika een naamloze vennootschap, S corporation of C corporation. Meer dan 72% van de bedrijven wordt uitsluitend geëxploiteerd en is blootgesteld aan aansprakelijkheidsrisico's.

De beslissing om uw eigen bedrijf te starten, zal variëren, afhankelijk van de behoeften van het bedrijf en uzelf. Overweeg de volgende voordelen van opname:

De voordelen van het starten van uw eigen bedrijf

 • Aansprakelijkheid: Een bedrijf bestaat als een afzonderlijke juridische entiteit uit uw privéleven. Eventuele schulden of rechtszaken worden gemaakt door het bedrijf, niet door de eigenaar. Elk bedrijf met mogelijkheden tot rechtszaken dient een advocaat te raadplegen en opname te overwegen. Integratie biedt een extra beschermingslaag, maar het is nog steeds raadzaam om een ​​bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te verkrijgen.
 • Schuld: De slechte schulden zijn vaak de verantwoordelijkheid van het bedrijf. In het geval van bankfinanciering vragen steeds meer banken ondernemers om een ​​persoonlijke garantie te ondertekenen; uw persoonlijke bezittingen collectible op een in gebreke gebleven lening. Overweeg uw opties voordat u ondertekent.

 • belastingen: Een ander belangrijk voordeel van integratie is de belasting van een bedrijf. Bedrijven worden vaak tegen een lager tarief belast en hebben betere belastbare voordelen. Praat met uw accountant over de belastingvoordelen.
 • Geld ophalen: De financiering van een klein bedrijf als eenmanszaak of partnerschap kan moeilijk zijn. Een bedrijf kan aandelen van het bedrijf verkopen en geld inzamelen gemakkelijker dan andere typen bedrijfsstructuren.
 • Het bedrijf verkopen: Een niet-zakelijke onderneming is moeilijk goed te waarderen. De waarde van een bedrijfsbedrijf zal gebaseerd zijn op het bedrijf, niet op de eigenaar, waardoor het gemakkelijk wordt om het bedrijf te verkopen.

7 stappen om uw eigen bedrijf te starten

Het starten van een eigen bedrijf kan duurder en tijdrovender zijn dan andere soorten bedrijven. Uw accountant en advocaat kunnen u hierover adviseren. De stappen voor opname zijn als volgt:

 1. Kies een bedrijfsnaam en adres: Laat een zoekopdracht naar een bedrijfsnaam uitvoeren om ervoor te zorgen dat u uniek bent en in de toekomst geen handelsmerkproblemen hebt.
 2. Selecteer een staat waarin u wilt opnemen: Het opzetten van een bedrijf zal in uw thuisstaat gemakkelijker en goedkoper zijn dan uit de staat.
 3. Selecteer een type bedrijf: Bepaal het beste type bedrijf voor uw bedrijf - LLC, S corporation of C corporation.
 4. Bepaal bedrijfsdirecteuren: Bestuurders van het bedrijf en posities moeten worden ingediend in de statuten en de statuten.

 1. Kies uw type aandeel:Bedrijven kunnen gewone en preferente aandelen uitgeven. Selecteer het beste voor uw situatie.
 2. Verkrijgen certificaat van oprichting: Verkrijgbaar bij de plaatselijke overheid of de detailhandel
 3. Process and File Incorporation: Uw opname kan worden voltooid door een advocaat of een doe-het-zelf-kit. Ten slotte dient u uw opname in bij een Registered Agent.

De beslissing om te nemen of niet, is belangrijk. Werk samen met uw adviseurs om te bepalen of de tijd rijp is voor u. Wacht niet tot het te laat is, zoals Bill leerde.

Bewerkt door Alyssa Gregory


Video Van De Auteur: Zo start je in 10 stappen je bedrijf! | KVK

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Het creëren van een balans tussen werk en privéleven in uw kleine onderneming

✔ - Hoe Computerbestanden te organiseren (Tips voor elektronisch bestandsbeheer)

✔ - De voor- en nadelen van schuldfinanciering voor bedrijfseigenaren


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!