Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Fiscale tips voor autorijden


Rijdt u als onderdeel van uw bedrijf? Rijdt u met uw bedrijf (zoals een rit met een rijbewijs)? Of u nu als werknemer of als zelfstandige aannemer of eigenaar van een klein bedrijf rijdt, u moet weten hoe u als ondernemer moet omgaan met belastingen.

Reiskosten voor zaken zitten bovenaan de lijst van meest miskende zakelijke belastingaftrekken en u wilt geen belastingaftrek missen of een IRS-audit riskeren.

Dit artikel van William Perez, bij Tax Planning, bespreekt de situatie van mensen die rijden voor een ride-sharing bedrijf zoals Uber of Lyft. Als u dit bent, moet u weten dat u een onafhankelijke aannemer bent en kunt u uw bedrijfskosten declareren als een zakelijke aftrek.

Hetzelfde bedrijf dat belastingverminderingen genereert, kan voor u beschikbaar zijn als u de eigenaar van een klein bedrijf bent. Sommige van deze inhoudingen zijn mogelijk ook beschikbaar voor u als werknemer.

 • 01

  Houd goede autoritjes bij om auditproblemen te voorkomen

  Zakenman rijdende auto

  Afbeeldingenbron / Getty-afbeeldingen

  Eerst en vooral, terwijl u wilt profiteren van belastingaftrek voor zakelijk rijden, wilt u ook geen IRS-audit activeren, of boetes en boetes riskeren voor kostenoverschrijdingen.

  De IRS maakt duidelijk dat u volledige, accurate en tijdige records moet hebben voor alle zakelijke ritten

 • 02

  Rijden Kosten die u kunt en niet kunt aftrekken

  U kunt uitgaven voor zakelijk gebruik van uw auto aftrekken. Maar u kunt geen persoonlijke rijkosten in rekening brengen. De IRS noemt deze uitgaven specifiek, maar dat maakt uw rijactiviteiten niet afhankelijk van:

  • Kosten van het schilderen van reclame op uw auto en rondrijden
  • Kosten voor parkeren op uw bedrijfslocatie
  • Kosten van een carpool
  • Zakelijke gereedschappen en materialen rondvoeren

 • 03

  Woon-werk kosten en waarom u ze niet kunt aftrekken

  Kosten voor woon-werkverkeer worden door de IRS beschouwd als persoonlijke reiskosten. Maar soms is het moeilijk om te bepalen wat 'woon-werkverkeer' is en wat 'zakelijk rijden' is. Dit artikel beschrijft de verschillen.

 • 04

  Overweeg de belastingbesparingen bij leasing versus het kopen van een bedrijfsvoertuig

  Moet een bedrijfseigenaar een voertuig kopen of leasen voor zakelijk rijden? Hier spelen een aantal factoren een rol, waaronder die waarmee u meer belasting bespaart. Het leasen van een auto voor zaken brengt misschien niet dezelfde belastingvoordelen met zich mee als het bezitten van een auto, maar er zijn enkele soorten leases die dat wel kunnen. Begrijp de belastingimplicaties voordat u een koop- of leasebeslissing neemt.

 • 05

  Rijden van en naar een thuisbedrijf: wat is aftrekbaar en wat niet

  Als uw bedrijf zich in uw huis bevindt en u rijdt voor zakelijk verkeer thuis, kunt u bepaalde bedrijfskosten aftrekken. U moet nog steeds kunnen aantonen dat deze reiskosten bedrijfsgerelateerd zijn en niet persoonlijk. Verkrijg de details in dit artikel.

 • 06

  Wie moet een bedrijfsvoertuig, het bedrijf of de werknemer bezitten?

  Als u een auto koopt voor zakelijk gebruik, kunt u enkele belastingvoordelen krijgen. Maar wie moet de auto kopen - het bedrijf of de werknemer? Er zijn voor- en nadelen aan elke optie. Houd er rekening mee dat in beide gevallen alleen zakelijk gebruik van de auto is toegestaan ​​voor zakelijke belastingaftrek.

 • 07

  Houd zakelijke en persoonlijke reiskosten apart

  Een laatste opmerking: zoals u kunt zien aan de hand van de vorige artikelen, wil de IRS dat u zorgvuldig onderscheid maakt tussen bedrijfskosten en persoonlijke reiskosten. Over het algemeen is het altijd belangrijk om zakelijke en persoonlijke uitgaven gescheiden te houden. In dit artikel wordt besproken hoe u deze scheiding tussen zakelijke en persoonlijke uitgaven kunt handhaven.


 • Video Van De Auteur: Ondernemerstips( 13) auto van de zaak

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Zakelijke creditcards voor werknemers

  ✔ - Identificatie van uw marketingattitude

  ✔ - Loss Payable Clauses Explained


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!