Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Keer kun je een woning onder de marktwaarde krijgen

Situaties die leiden tot vastgoedkortingen


Objecten die in nood verkeren, zijn aantrekkelijk voor vastgoedbeleggers. Deze eigenschappen kunnen meestal worden gekocht met een korting, onder de marktwaarde. Hier zijn zeven redenen waarom een ​​verkoper kan worden gemotiveerd om zijn eigendom snel te verkopen en u in staat te stellen een deal te sluiten op het onroerend goed.

7 keer kunt u onroerend goed kopen onder de marktwaarde

 1. Scheiding of echtscheiding
  1. Als een echtpaar dat eigenaar is van een woning, wordt gescheiden, wordt het huis vaak te koop aangeboden als een manier om hun bezittingen te verdelen. Omdat beide partijen gemotiveerd zijn om het eigendom snel te verwijderen vanwege emotionele en / of financiële redenen, zijn dit soort huizen vaak geprijsd om snel te verkopen in plaats van een topdollar voor het onroerend goed te krijgen.
 2. Dood in de familie
  1. Onroerend goed met twee eigenaren:
   1. Als een eigendom in het bezit is van twee personen en één overlijdt, kan de overgebleven persoon de hypotheekverplichting alleen niet nakomen. Ze kunnen het onroerend goed te koop aanbieden tegen een gereduceerde prijs in de hoop dat het snel wordt verkocht voordat ze hun hypotheek niet meer betalen. Zelfs als ze de hypotheek kunnen betalen, willen ze misschien het pand verkopen omdat het te veel herinneringen bevat of omdat ze willen inkrimpen.
  2. Onroerend goed met een koopwoning:
   1. Als een woning één enkele eigenaar heeft en hij of zij overlijdt, wordt de woning meestal te koop aangeboden in iets dat bekend staat als een landgoedverkoop. Opnieuw is de bedoeling hier niet altijd om de hoogst mogelijke prijs te krijgen, maar vaak om het eigendom snel te lossen en het geld te verdelen over de overgebleven familie.

 1. Job Relocation
  1. Vastgoedeigenaren die snel moeten verhuizen vanwege een verhuizing, zijn gemotiveerd om hun huidige woning snel te verkopen, zodat ze niet twee hypotheken betalen. Dit leidt vaak tot een bereidheid om een ​​lager aanbod te accepteren dan anders het geval zou zijn geweest.
 2. financieel
  1. Een noodlijdende woning ontstaat vaak als gevolg van een soort van financiële moeilijkheid. De eigenaar kan het zich niet langer veroorloven om zijn hypotheek, belastingen of nutsvoorzieningen op het onroerend goed te betalen. Situaties die financiële moeilijkheden veroorzaken zijn:
   1. Een baanverlies,
   2. Pay Cut,
   3. Scheiden,
   4. Medische conditie
  2. De eigenaar kan graag verkopen voordat hij een hypotheekbetaling misloopt, dus zijn ze bereid om een ​​gereduceerde prijs voor hun eigendom te accepteren om dit te voorkomen.
  3. Een ander scenario is dat ze misschien al betalingen hebben gemist en proberen hun bank een korte verkoop te laten accepteren, omdat dit hun krediet minder schaadt dan wanneer de woning in beslag wordt genomen.

 1. Eigenschap Staat
  1. De staat van het onroerend goed garandeert vaak een lagere verkoopprijs. Enkele veel voorkomende vastgoedvoorwaarden die kunnen leiden tot kortingen in de prijs zijn:
   1. Eigenschappen die moeten worden bijgewerkt: Woningen met een ouderdom of anderszins in slechte staat hebben een beperktere kopersbasis. Kopers die bereid zijn dit fixeer-bovenwerk op zich te nemen, kunnen het pand vaak tegen een gereduceerde prijs kopen.
   2. Eigenschappen die uitgebreide renovatie nodig hebben: Sommige eigenschappen hebben opmaakwijzigingen, toevoegingen, loodgieterswerk en elektrische werkzaamheden, een nieuw dak, veranderingen aan de fundering of zelfs een darmrenovatie nodig. Eigenschappen die meer dan een paar eenvoudige updates nodig hebben, worden vaak sterk ondergewaardeerd omdat de verzameling geïnteresseerde kopers zo veel kleiner is.
   3. Vastgoedvernieuwingen in Mid-Construction: Dit zijn panden met renovaties die zijn gestart, maar nog niet zijn voltooid. Een ontwikkelaar koopt bijvoorbeeld een woning, begint te renoveren, maar krijgt geen geld en kan de renovatie niet voltooien. De ontwikkelaar zet vervolgens het onroerend goed te koop om te proberen er wat geld van terug te krijgen of hun verliezen te beperken. In deze huizen moet het werk vaak worden voltooid voordat het pand bewoonbaar is.

 1. Partnerschapsgeschil
  1. Een noodlijdende woning kan het resultaat zijn van een geschil of uitval tussen twee partijen die een eigendom bezitten in een joint venture-overeenkomst. Ze kunnen onverwacht het pand verkopen als hun relatie naar het zuiden gaat, dus een geïnteresseerde koper kan profiteren van hun noodzaak om te verkopen.
 2. Bank Eigendom (REO)
  1. Woningen die zijn afgeschermd en nu eigendom van de bank zijn, kunnen vaak met grote kortingen worden gekocht. De geldschieter wil het eigendom op dit moment gewoon lossen. Houd er rekening mee dat veel van deze panden uitgebreide renovaties nodig hebben omdat ze voor een lange periode zijn verlaten.

Vergeet niet dat dit geen uitputtende lijst van verontruste eigendommen is, maar het zou je een goede praktische kennis moeten geven van situaties waar je naar op zoek bent, zodat je een goede deal kunt krijgen op een eigendom. Zoek naar probleemeigenschappen en vind dan een manier om het probleem op te lossen.


Video Van De Auteur: Hoe zit dat met al die waarden van een huis?

Gerelateerde Artikelen:

✔ - Blog Post Checklist: 15 dingen die je post nodig hebt voordat je publiceert

✔ - Investeren in onroerend goed zonder contant geld

✔ - Leer waarom "Cash Is King!" in de detailhandel


Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!