Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

7 Manieren waarop een loterij-app u kan helpen een jackpot te verslaan


Wil je een loterij jackpot winnen? Daar is een app voor!

Mensen gebruiken hun mobiele telefoons tegenwoordig voor alles en het invoeren van de loterij is geen uitzondering. Hoewel niets kan garanderen dat je een grote jackpot wint, zijn er veel loterij-apps beschikbaar die het betreden (en winnen!) Eenvoudiger, nauwkeuriger en efficiënter kunnen maken.

Hier zijn slechts enkele van de nuttige dingen die u kunt doen als u een loterij-app downloadt voor uw mobiele telefoon of mobiele apparaat.

 • 01

  Gebruik een loterij-app om nummers te genereren

  Mega Millions Jackpot bereikt recordhoogte van $ 640 miljoen

  Als je geen geluk hebt gehad bij het kiezen van je eigen winnende nummers, zou een loterij-app kunnen helpen. Met een app zoals die van Random.org kun je willekeurige nummers genereren voor je loten.

  U kunt ook een lotnummergenerator zoals Lottery Formula gebruiken, die statistische informatie bevat voor een aantal verschillende loterijen, waaronder MegaMillions, Powerball en staatsloterijen in de aanbevelingen voor het aantal. Je kunt kiezen of je nummers wilt kiezen die vaak worden getekend, nummers die zeldzamer lijken, of je eigen geluksgetallen om te spelen.

  Als je favoriete nummers zoals geboortedata van je geliefden, persoonlijke geluksgetallen of zinvolle jubilea wilt spelen, kunnen loterij-apps ervoor zorgen dat je niet in de war raakt. Een app zoals de MegaMillions en Powerball App slaat je geluksgetallen op zodat je geen fouten maakt als het tijd is om je kaartjes te kopen.

 • 02

  Blijf up-to-date met loterij jackpots en uitbetalingen

  Powerball-jackpot stijgt naar record $ 900 miljoen

  Ben je ooit te laat geïnformeerd over een enorme jackpot om te proberen deze te winnen? Loterij-apps kunnen ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt. Veel apps, waaronder de apps die door bijna elke staatsloterij worden aangeboden, geven u de kans om meldingen te ontvangen wanneer hun jackpots een bepaald niveau bereiken.

  U kunt beslissen of u een waarschuwing wilt krijgen wanneer het jackpotbedrag helemaal verandert of wanneer het bedrag dat u kunt winnen het de moeite waard maakt om te spelen.

  Loterij-apps bieden verschillende manieren om op de hoogte te worden gesteld, bijvoorbeeld via pushmeldingen op je telefoon of per e-mail. Kies de meldingsmethode die uw aandacht waarschijnlijk zal trekken.

  Het gebruik van jackpot-waarschuwingen zorgt ervoor dat u niet aan de zijlijn gaat zitten terwijl iemand anders uw grote loterij wint.

 • 03

  Live loterijtekeningen streamen via uw app

  WTA Nuernberger Versicherungscup

  Grote loterijtekeningen worden meestal live op televisie uitgezonden. Maar wat als je je televisiekabel hebt doorgeknipt, gewoonlijk niet 's avonds op de bank zit wanneer de uitzendingen zijn gemaakt, of liever iets anders op dat tijdstip van de nacht bekijkt?

  Als je de spanning wilt voelen om de loterijtekeningen live te laten zien, maar niet gebonden wilt zijn aan je televisietoestel, download dan een loterij-app zoals LotteryHUB, de officiële app van Powerball en MegaMillions.

  Apps zoals LotteryHUB laten je de loterijtekeningen streamen zodat je ze live kunt bekijken, zelfs als je geen televisie hebt. Als je geen tijd hebt wanneer de tekening plaatsvindt, kun je ook oudere uitzendingen bekijken die je de eerste keer hebt gemist.

 • 04

  Controleer winnende nummers van verschillende loterijen

  Winnaar Loterij Ticket

  Studies hebben aangetoond dat in sommige jaren meer dan $ 2 miljard niet geclaimd wordt door Amerikaanse loterijspelers. Het grootste deel van dit geld wordt achtergelaten door mensen die alleen de jackpotnummers hebben gecontroleerd en wanneer ze de jackpot niet hebben gehaald, geen aandacht schonken aan kleinere prijzen.

  Loterij-apps kunnen u helpen ervoor te zorgen dat u geen prijs wint, groot of klein.

  Als je verschillende soorten loterijen wilt spelen, kan het vervelend zijn om de winnende nummers bij te houden om te controleren. Bovendien is het gemakkelijk om de datum van de tekening helemaal te vergeten en onthoud alleen dat u een ticket had als het te laat was om uw prijs te claimen. Een loterij-app kan het controleren van uw geluksnummers een fluitje van een cent maken.

  Een app als LotteryHUB geeft je een one-stop-locatie om snel en eenvoudig MegaMillions, Powerball en staatsloterijen te controleren.

  Als je een specifieke loterij hebt die je graag speelt, hebben veel staatsloterijen hun eigen apps die je kunt gebruiken, waardoor je eenvoudig hun nummers snel kunt controleren, waar je ook bent.

  Sommige loterij-apps geven je zelfs de mogelijkheid om je tickets te scannen om te controleren of je een winnaar bent en een melding krijgt als je een winnaar hebt.

  Eén woord van waarschuwing: sommige mensen hebben overwinningen misgelopen omdat hun apps niet goed werkten. Een voorbeeld was een massale mislukking met de UK's National Lottery-app. De Nationale Loterij-app is bedoeld om gebruikers hun tickets te laten scannen om te zien of ze winnaars zijn. Maar een probleem met de barcodelezer zorgde ervoor dat de app legitieme winsten over het hoofd zag.

  Loterijspelers die de Nationale Loterij-app hebben gebruikt, hebben misschien winnende tickets weggegooid toen de app geen correcte nummers liet zien. Om dit probleem te voorkomen, is het een goed idee voor gebruikers van een loterij-app om te controleren of de scan correct heeft gewerkt en of al uw nummers correct worden weergegeven voordat u een ticket weggooit. Het kan geen kwaad om een ​​andere methode te gebruiken om uw nummers te controleren, in het geval dat een melding niet doorkomt of over het hoofd wordt gezien.

 • 05

  Gebruik Apps om het beheren van Loterijpools gemakkelijker te maken

  Vrienden winnen geld met krasloterij!

  Het opzetten van een loterijpool op het werk of met je vrienden is een goede manier om je kansen op het winnen van een jackpot te verhogen. Maar het beheren van een loterijpool kan ingewikkeld worden. Fouten kunnen leiden tot slechte gevoelens en zelfs tot rechtszaken.

  Met apps kun je het beheer van loterijpools eenvoudiger maken en ervoor zorgen dat iedereen op dezelfde pagina staat. Met een app zoals Crowdlotto of Lottery Pool Boss kun je zien wie er aan elke tekening deelneemt, welke nummers op de tickets staan ​​die de loterijpool heeft gekocht en wat de uitbetalingen zijn voor elk lid als een van de tickets winnaars is.

  Dit helpt misverstanden te voorkomen, zoals welke nummers deel uitmaken van de loterijpool, wie er precies meedoet, of u nu geld van elke deelnemer hebt verzameld of niet, en hoeveel aandelen elke deelnemer heeft gekocht. Bovendien zorgt het ervoor dat eventuele inkomsten aan het eind gemakkelijk en transparant worden verdeeld, zodat niemand zich afvraagt ​​of ze echt hun deel hebben ontvangen of niet.

 • 06

  Voer Second-Chance-tekeningen in via je app

  Gekrast lotto-ticket met winnende teek

  Veel staats- en nationale loterijen bieden tweedekans tekeningen voor mensen die hun kaartjes kopen maar niet winnen. Heb je ooit de moeite genomen om binnen te komen? Zo niet, dan zou u dat moeten doen. De kansen om een ​​lieve prijs te winnen zijn vaak veel beter dan voor de jackpot-tekening. In dit Gamboool-artikel wordt de kans op het winnen van een prijs van $ 42.000 uit een tweedegangstentekening met California Lottery 10 keer zo groot als die van de originele weggeefactie die nieuwkomers probeerden te winnen, en je hoeft geen cent meer te besteden om binnen te komen. Dat is niet slecht!

  Tegenwoordig laten veel staten tweedehands items alleen online of via hun mobiele apps toe, omdat ze het aantal items dat je kunt krijgen willen beperken door het gebruik van afgedankte loten in de prullenbak.

  Het gebruik van je mobiele telefoon om deze weggeefacties in te voeren via je loterij-app is een snelkoppeling die je in de race zal zetten voor een paar hele lieve geldprijzen, niets kost en slechts een paar seconden van je tijd kost.

  Zorg ervoor dat je elke loterij controleert die je invoert om te zien of er een herkansingstekening beschikbaar is en, zo ja, wat de uitbetalingen en kansen om te winnen zijn.

 • 07

  Koop je loten voor jou (in sommige gebieden)

  De jackpot van de Powerball-loterij bereikt een record van $ 1,5 miljard

  Als je wilt kun je loten online kopen, bereid je voor op een teleurstelling. Zoals dit artikel van Forbes beschrijft, bieden slechts enkele staten online aankopen voor loten. In sommige gebieden kunnen apps dit probleem omzeilen.

  Jackpocket laat inwoners van New York en enkele andere staten bijvoorbeeld een loterij-app gebruiken om op afstand kaarten te kopen.

  Jackpocket koopt eigenlijk geen tickets online; in plaats daarvan brengt het bedrijf u kosten in rekening voor uw tickets en stuurt vervolgens een persoon naar een erkende loterijwinkelier om de tickets voor u te kopen. Ze bewaren uw tickets veilig tot na de tekening en sturen u een kopie van uw winnende nummers ter verificatie.

  Als je een prijs wint van minder dan $ 600, wordt het bedrag bijgeschreven op je Jackpocket-account. Als je een prijs wint ter waarde van meer dan $ 600, zullen ze je ticket veilig naar je opsturen om in te wisselen.

  Hierdoor kan Jackpocket rondlopen hoe moeilijk het is om loten online te kopen en kunt u uw kaartjes veilig kopen zolang u in een door het bedrijf onderhouden gebied woont.

  Als je in het Verenigd Koninkrijk woont, kun je met de Nationale Loterij-app tickets kopen via je smartphone. Een zoekopdracht op internet moet u laten zien of mensen in uw regio apps kunnen gebruiken om loten te kopen.

  Wees voorzichtig met apps en websites die aanbieden om loten voor u te kopen, om ervoor te zorgen dat u niet oplicht. Lees beoordelingen controleren op klachten en kijk of belangrijke nieuwsorganisaties elke app hebben afgedekt die u overweegt te gebruiken om loten voor u te kopen.

 • Klaar om een ​​loterij-app te proberen?

  Er zijn veel verschillende loterij-apps beschikbaar. Zoek er een die bij u past, afhankelijk van welke loterijen u speelt en welke functies u nodig heeft, in de Google Play Store of de iTunes App Store.


  Video Van De Auteur:

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - PSSL - Allen & Heath SQ-5 Digital Mixer Weggeefactie

  ✔ - Maybelline - Spin and Slay Halloween Beauty Essentials Sweepstakes (Verlopen)

  ✔ - Retweet definitie: wat retweets zijn en hoe ze te gebruiken


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!