Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Beste Crowdfunding-boeken van 2019

Verhoog het geld dat je nodig hebt in een mum van tijd


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Er is geen tekort aan strategieën voor het lanceren van een nieuw bedrijf. Tegenwoordig lijken de opties eindeloos. Crowdfunding heeft het overgenomen als een van de meest innovatieve en effectieve manieren om een ​​nieuw bedrijf te laten financieren en snel.

Geloof je Kevin Costner toen hij zei: "als je het bouwt, zullen ze komen"? Helaas is dat niet hoe het werkt in de echte wereld. Duizenden crowdfunding-pogingen hebben jammerlijk gefaald. Het hebben van een levensvatbaar product is slechts een deel van de vergelijking van het hebben van een succesvolle crowdfunded business. Het volgen van bewezen strategieën om uw unieke product te lanceren, is het meest efficiënte gebruik van uw tijd. Het daar gooien zonder de grond te leggen, eindigt meestal in een ramp.

Crowdfunding stelt u in staat om de markt te testen voordat u tonnen van uw eigen geld investeert. Het heeft veel mensen geholpen om vanuit het niets een succesvol bedrijf te laten groeien. Leer hoe u de kracht van crowdfunding kunt benutten om uw dromen waar te maken. Lees verder om de beste boeken te zien die je kunt kopen als het gaat om meer te leren over crowdfunding en om je bedrijf op de juiste manier te starten.

 • Beste voor Straight Talk en Most Current: Six Figure Crowdfunding

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Druk in de pers, Six Figure Crowdfunding is het meest actuele boek op de lijst! Zoals je kunt zien aan de titel, is deze auteur niet aan het rommelen. Derek Miller is een crowdfunding-consultant die met succes $ 4,7 miljoen heeft opgehaald voor drie Cyanide en Happiness Kickstarter-campagnes (wat een downloadbaar avonturengame is) en elke campagne heeft bijgedragen aan het creëren van een zichzelf in stand houdend bedrijf.

  Hij spreekt op een frisse en gedurfde manier rechtstreeks tot de moderne ondernemer. Derek heeft alle cursussen gevolgd en alle boeken gelezen en heeft het hele proces uit de eerste hand ervaren. Hij heeft al zijn kennis samen met de hulp van andere makers verzameld om een ​​beknopte, informatieve crowdfunding-gids te bieden. Leer hoe u uw doelmarkt kunt vinden en geef ze wat ze willen. Als je niet beledigd bent door sterke taal en het reilen en zeilen van crowdfunding wilt leren in een duidelijke en vaak hilarische stijl, heb je met Six Figure Crowdfunding het allemaal geregeld.

 • Beste voor de beginner: stap voor stap Crowdfunding

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Het is geen geheim dat bijna tweederde van de crowdfundingcampagnes mislukt. Stap voor stap Crowdfunding door Joseph Hogue, CFA begint je helemaal aan het begin van het conceptualiseren van een idee. Je leert strategieën om het project op de markt te brengen door te leren met wie je in contact komt, inclusief crowdfunding bloggers en journalist. Ontdek hoe u een verbinding kunt opbouwen met uw community, zodat ze niet alleen u zullen helpen dit project te financieren, maar anderen ook in de toekomst.

  Stap voor stap Crowdfunding is waarschijnlijk de meest to-the-point gids die er is. Het springt over de geschiedenis van crowdfunding en hoe het de nieuwste meest opwindende manier is om een ​​project te financieren en springt meteen in de acties die nodig zijn om je project gefinancierd te krijgen. Het boek is in drie delen geschetst. Het begint met "Pre-Launch Crowdfunding" en vervolgens "Een succesvolle Crowdfunding-campagne uitvoeren" en eindigt met "Nakoming en community na de campagne." Door deze stappen te leren lang voordat ze worden geïmplementeerd, kunt u in de "Fully Funded Club" terechtkomen.

 • Best for Reggouping: Hacking Kickstarter, Indiegogo

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Heb je al een crowdfunding-campagne gelanceerd op Kickstarter of Indiegogo met weinig geluk? Geef de hoop niet op. Auteur Patrice Williams Marks gaat over veel voorkomende ontbrekende elementen van crowdfunding-campagnes, het bouwen van een stam, strategieën voor sociale media en het landen van partners. Wat dit boek een beetje anders maakt, is dat er een gedeelte is om een ​​mislukte campagne opnieuw te starten. Ze geeft strategieën die je niet vaak tegenkomt in andere crowdsourcing-boeken, zoals hoe je kunt worden opgenomen in de nieuwsbrieven van Kickstarter en Indiegogo en hoe je berichten kunt plaatsen op andere websites voor meer bekendheid.

  Crowdfunding is een gigantisch experiment. Als iets niet werkt, is het tijd om naar een nieuwe strategie te zoeken. Mevrouw Marks biedt verschillende bewezen concepten die een crowdfunding-campagne naar een hoger niveau kunnen tillen, ongeacht het beginpunt.

 • Beste voor het gebruik van het Kickstarter-platform: het handboek van Kickstarter

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Kickstarter gelanceerd in 2009. Haar verklaarde missie is "om creatieve projecten tot leven te brengen." En de Kickstarter Handbook is de beste gids voor het aannemen van dit platform om uw project te financieren. Er zijn eindeloze mogelijkheden van videogames, bordspellen, fitnessspullen, kookboeken en elk idee heeft potentieel om te worden gefinancierd als u vooruit plant. Don Steinberg, een bedrijfsjournalist, heeft een uitstekende bron van inspirerende interviews samengesteld die strategieën van verschillende mensen biedt.

  Nog belangrijker is dat de auteur dit boek vooral als een 'how to' schrijft en het proces gedetailleerd doorneemt met beproefde strategieën voor succes. Het begrijpen van het platform voordat u een crowdfundingproject start, is essentieel voor succes. Je leert dingen als het creëren van een verleidelijke video, verschillende financieringsniveaus en beloningen. Elk onderdeel is essentieel voor het opzetten van een geweldige Kickstarter-campagne.

 • Beste voor het inzamelen van geld voor tastbare producten: A Crowdfunder's Strategy Guide

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Wat u moet begrijpen crowdfunding is deskundig advies. Jamey Stegmaier is de expert waar u naar op zoek was. Hij heeft $ 3,2 miljoen opgehaald via zeven succesvolle Kickstarter-campagnes. Dit boek gaat over veertig verschillende casestudy's met grote succesverhalen en tragische mislukkingen. Het opbouwen van een netwerk van mensen die u en uw product ondersteunen is de sleutel tot financiering. Stegmaier praat over hoe je contact kunt maken met je steun, hoe je ze moet behandelen als mensen en niet als geldautomaten en hoe je de perfecte toonhoogte kunt structureren. Hij gaat over zijn eigen ervaringen, inclusief alle fouten die hij heeft gemaakt en hoe deze te vermijden. Het maken van enthousiaste fans kost tijd. Stegmaier's achtergrond is het lanceren van tafelspellen, maar zijn filosofie kan worden gebruikt bij het lanceren van de meeste producten. Een Strategy Guide van Crowdfunder bevat een week voordat de checklist wordt gestart. Het zal u verbinden met meerdere bronnen om u nog meer informatie te geven over het creëren van een succesvolle lancering.

 • Beste voor het verkopen van aandelen: Equity Crowdfunding

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Leren hoe je geld kunt inzamelen voor een nieuw bedrijf kan ontmoedigend zijn. Praten met Silicone Valley Venture Capitalist is niet geschikt voor iedereen. Equity Funding is een geweldig alternatief, maar het is anders dan crowdfunding-websites zoals Kickstarter en Indiegogo. Hiermee kunt u geld ruilen voor aandelen in het bedrijf in plaats van het nemen van pre-orders van het product. Het kan zeer nuttig blijken te zijn en u helpen grotere bedragen pre-selling te krijgen.

  Auteur Nathan Rose heeft uit de eerste hand ervaring met het adviseren van bedrijven met een eerste openbaar aanbod. Zijn expertise zal u door het proces leiden om vaart te maken, een marketingplan opstellen en u de grootste fouten leren vermijden. Dit boek legt equity crowdfunding uit op mondiaal niveau met bijdragen van meer dan tien landen. Equity crowdfunding heeft een steile leercurve, maar deze stapsgewijze handleiding is een game-wisselaar. Het biedt de informatie die nodig is om de financiering die u wenst na te streven zonder bootstrapping meer.

 • Beste voor onroerend goed Crowdfunding: The Crowdfunding Myth

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Beleggen in onroerend goed is rijp voor kansen. The Crowdfunding Myth geeft een compleet overzicht van crowdfunding, maar is gericht op crowdfunding voor onroerend goed. Crowdfunding voor onroerend goed of syndicatie van uw eerste film is een beetje anders dan crowdfunding van een product op Kickstarter. Investeerder zijn in crowdfunding voor onroerend goed brengt veel risico's met zich mee en potentieel veel beloningen. Het is belangrijk om te onthouden dat onroerend goed geen liquide investering is. Het zal tijd kosten om de vruchten te plukken en meestal om te kunnen uitbetalen moet het pand worden geherfinancierd of verkocht. Jillian Sidoti, Esq is praktiserend advocaat en geeft alle details over hoe te navigeren door crowdfunding terwijl je binnen de wettelijke kaders blijft. Er zijn veel verschillende regels en codes om te volgen, maar met een beetje studeren ben je in een mum van tijd een professional. Op zoek naar het advies van een advocaat bij het maken van een aanzienlijke investering is altijd een goed idee. Dit boek is een geweldige manier om meer te weten te komen over het proces en te zien of dit iets is dat u in de toekomst zou moeten nastreven.

 • Beste voor beleggers: Crowdfund Investing For Dummies

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De boekenserie "For Dummies" is een wereldwijd succes. Mensen houden van zijn niet-intimiderende handleidingen voor lezers over allerlei soorten onderwerpen. Crowdfund Investing for Dummies is niet anders. Het biedt zowel makers als investeerders een geschiedenis van crowdfunding en stapsgewijze uitleg over hoe het werkt. Dit is de gids die je nodig hebt als je niets weet over crowdfunding. Het geeft informatie door elke stap van het crowdfundingproces met een focus op realistische mogelijkheden. Het legt specifieke details uit voor zowel de maker als de belegger. De belegger leert hoe hij risico's kan meten en hoe hij een kans eerlijk kan analyseren. De maker leert hoe een campagne te beheren, een pitch te verkopen en sociale netwerken te gebruiken.


 • Video Van De Auteur: Het indrukwekkende gevecht van Fernando: ‘Opgeven doe ik nooit’ - RTL NIEUWS

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Continuous Improvement Tools (Total Quality Management)

  ✔ - De 8 beste flats om te kopen in 2019

  ✔ - Redenen om een ​​bedrijfsprocureur te hebben bij Retainer


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!