Auteur'S Blog Over Financiële En Zakelijke

8 Beste lamineermachines van 2019

Een snelle en gemakkelijke manier om belangrijke documenten te beschermen


We doen er alles aan om de beste producten te onderzoeken, testen en aanbevelen. We kunnen commissies ontvangen van aankopen gedaan na het bezoeken van links binnen onze inhoud. Meer informatie over onze review proces.

Wanneer u de beste lamineermachine kiest, wilt u een balans kiezen tussen snelheid, maat, diktecapaciteit en natuurlijk het prijskaartje. Extra functies zoals jampreventie en automatische uitschakeling kunnen u helpen als u probeert te kiezen tussen twee vergelijkbare lamineermachines. Sommige lamineermachines hebben alleen thermische technologie en gebruiken warmte om de lamineerfilm en documenten samen te hechten. Anderen hebben ook koude lamineermogelijkheden - wat betekent dat de film en documenten samengeperst worden. Als snelheid een factor is, zal de ideale laminator voor u een printer zijn die snel opwarmt en meer inches per minuut kan lamineren. Met dat gezegd, als u op zoek bent naar een lamineermachine voor uw huis, kantoor of klaslokaal, kijk dan in onze lijst van de beste lamineermachines hieronder om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

 • Beste algemeen: Swingline Fusion 3000L GBC thermische lamineermachine

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Swingline GBC Fusion 3000L-laminator warmt in slechts één minuut op en het klaarlichte en hoorbare alarm laat u weten wanneer de machine klaar is voor gebruik. De machine heeft een lamineersnelheid van 19 inch per minuut, zodat u grote lamineeropdrachten in minder tijd kunt uitvoeren (houd er rekening mee dat de maximale documentbreedte van deze machine 9 inch is). En als er onderweg een snafu is, laat het Intelligent Jam Alert-systeem een ​​piep horen om u te laten weten dat er een storing is. De oplossing is eenvoudig: druk gewoon op een knop om het vastgelopen etui los te maken en ga verder met uw lamineeropdracht. Er is ook een koude instelling beschikbaar voor soepele lamineerresultaten met drukgevoelige zakjes. En na 30 minuten inactiviteit wordt de laminator automatisch uitgeschakeld om energie te besparen. De machine wordt geleverd met 30 lamineerhoezen om mee te beginnen.

 • Beste waarde: AmazonBasics Thermal Laminator

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Met een gewicht van slechts 2,6 pond is de AmazonBasics Thermal Laminator lichtgewicht en draagbaar. Geef de laminator vier minuten de tijd om op te warmen en dan bent u klaar om uw documenten tot 9 inch breed te lamineren. Dat betekent dat u documenten van letterformaat, visitekaartformaat en fotoformaat kunt lamineren. Kies uit een van de twee warmte-instellingen voor de beste resultaten. Met een druk op de knop kunt u ervoor kiezen om de 3 mil warmte-instelling te gebruiken voor normale documenten of de 5 mil-instelling voor dunner papier. Het compacte ontwerp is geweldig voor elk klaslokaal of kantoor aan huis. Als er papier vastloopt in de lamineermachine, kunt u de ontgrendelingshendel gebruiken om de blokkering snel en eenvoudig te verhelpen.

 • Runner-Up, Best Value: Scotch PRO Thermal Laminator

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Draai de schakelaar op de Scotch PRO Thermal Laminator, geef hem vijf minuten om op te warmen, en wanneer het "klaar" -controlelampje gaat branden, bent u klaar om te vertrekken. Kies uit twee temperatuurinstellingen voor verschillende diktes van de thermische buidel. De no-jam-technologie voorkomt automatisch dat items verkeerd in de machine zijn ingevoerd, terwijl twee rollen pagina's door de machine leiden en kreuken en luchtbellen in uw documenten voorkomen. U kunt documenten lamineren met een snelheid van 15 inch per minuut en de lamineermachine bespaart energie door zichzelf uit te schakelen na een uur inactiviteit. De Scotch PRO Thermal Laminator beschikt ook over een inklapbare lade, verborgen snoeropbergruimte en een draaggreep voor eenvoudige draagbaarheid.

 • Meest veelzijdig: Bluesmart 3-in-1 OL299 Laminator

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Bluesmart OL299-lamineermachine is meer dan alleen een lamineermachine: het is een combinatie van een lamineermachine, een rotatiepapiertrimmer en een hoekrounder. Met de drie gecombineerde functies kunt u visueel aantrekkelijke documenten maken. De papiersnijder kan rechte, geperforeerde en golvende randen snijden op maximaal drie vellen papier tegelijk. En het systeem met twee rollen minimaliseert luchtbellen en rimpels in uw gelamineerde documenten met weinig ruis. Deze machine ondersteunt zowel warm als koud lamineren, zodat u verschillende papiersoorten kunt gebruiken. Wanneer u warm lamineren kiest, hoeft u de lamineermachine slechts drie tot vijf minuten te laten voorverwarmen en u bent klaar om te gaan (een LED-indicatielampje neemt het giswerk weg om uit te zoeken of de machine klaar is voor gebruik). Als het apparaat vastloopt, kunt u de ingebouwde ontgrendelknop voor storingen gebruiken om vastgelopen papier binnen enkele seconden te verwijderen.

 • Meeste functies: Swingline GBC-lamineermachine, Fusion 7000L

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Swingline Fusion 7000L is een van de beste als het gaat om snelheid. De lamineermachine warmt op in slechts één minuut en zodra het warm is, kunt u beginnen met het lamineren van documenten tot een breedte van 12 ". De machine kan efficiënt bewegen en in 10 minuten maximaal 45 documenten lamineren. De Swingline Fusion 7000L zit boordevol functies zoals Advanced Auto Pouch Thickness Detection, waarmee de laminator zich automatisch aanpast aan de ideale instelling op basis van de dikte van het papier dat u hebt geplaatst. Automatische detectie van storingen verhelpt storingen door vastgelopen documenten automatisch om te keren. En u kunt de koude lamineringsinstelling kiezen voor gebruik met drukgevoelige zakjes. De zes rollen zorgen voor onberispelijke resultaten - geen bubbels of rimpels. Tot slot bespaart de functie automatisch uitschakelen elektriciteit door het apparaat uit te schakelen nadat het gedurende een bepaalde periode niet is gebruikt.

 • Beste voor koud lamineren: SARKI thermische laminator

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De SARKI Thermal Laminator heeft slechts drie minuten nodig om op te warmen en het warme en koude lamineersysteem versnelt documenten met een snelheid van 12,6 inch per minuut. Het bevat vier temperatuurinstellingen voor het koude zakje, zodat u de instellingen kunt kiezen die het best passen bij het type papier dat u gebruikt. Met de schakelaar voor één bediening is het eenvoudig om de laminator te gebruiken en geeft de LED-indicator de status van de machine aan, zodat u weet wanneer deze aan staat en klaar voor gebruik is. Laminaatdocumenten met een maximale breedte van 13,3 inch en een dikte tot 0,02 inch. Energiebesparing is een plus; de lamineermachine wordt automatisch uitgeschakeld als deze 20 tot 30 minuten niet wordt gebruikt.

 • Best for Speed: Fellowes Laminator Jupiter 2 125 Rapid 1 minuut opwarmen

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  Deze laminator warmt snel op in 60 seconden dankzij de InstaHeat-technologie en kan ook documenten lamineren met een indrukwekkende 30 inch per minuut. Bovendien is het mogelijk om elke taak perfect te lamineren zonder zelf instellingen aan te passen; AutoSense-systeem detecteert de dikte en past zich zelf aan aan de beste lamineerinstelling voor die pagina's. Het Advanced Pouch Tracking System kan vastgelopen pagina's detecteren en automatisch omkeren om storingen op te lossen zonder tussenkomst van u. Gewoon opnieuw centreren of verwijderen om door te gaan met het lamineerproces. De laminator is gebouwd met zes rollen om lamineerwerkzaamheden van superieure kwaliteit te bieden.

 • Beste voor draagbaarheid: Apache AL9 9 "thermische laminator

  eerste

  Je bespaart:

  Koop bij Amazon

  De Apache AL 9 "thermische lamineermachine is compact in omvang, gemakkelijk te dragen en neemt niet veel ruimte op uw bureau in beslag. Maar deze lamineermachine is nog steeds groot genoeg om een ​​standaard stuk papier te lamineren. Hoogwaardige motor- en verwarmingselementen zorgen keer op keer voor topresultaten. De Apache AL 9 "thermische laminator is binnen drie minuten warm en lamineert elk vel in minder dan 60 seconden.


 • Video Van De Auteur: Laminating Machine with Two Roller System

  Gerelateerde Artikelen:

  ✔ - Stappen voor het opzetten van een scorekaart voor kleine bedrijven

  ✔ - Wat zijn de kosten van een ERP-systeem?

  ✔ - Vliegtuigdekking onder uw aansprakelijkheidsbeleid


  Nuttig? Deel Dit Met Je Vrienden!